BigMac kirjutas:Mees saab palka sinna 100000 kanti kuus ! olen kuulnud numbrites , mitte kuskilt õhtulehest vaid ikka meestelt kes on kaleviga seotud !
kui nii on,siis on sihukese harju keskmise palgaga mees.
Mis harju keskmine veidi lohh oled vä ? see on ikka sellise pasa kohta hullult palju ,.
Ja siin ei ole mingit harju keskmist ! See on ikka tublisti ÜLE harju keskmise !!!
BigMac kirjutas:Mees saab palka sinna 100000 kanti kuus ! olen kuulnud numbrites , mitte kuskilt õhtulehest vaid ikka meestelt kes on kaleviga seotud !
kui nii on,siis on sihukese harju keskmise palgaga mees.
Mis harju keskmine veidi lohh oled vä ? see on ikka sellise pasa kohta hullult palju ,.
Ja siin ei ole mingit harju keskmist ! See on ikka tublisti ÜLE harju keskmise !!!
Lohh kohe või? aitäh.
ma pole väitnud et mees oleks seda raha väärt, aga võta kui arbet saab juba pea 120000 kuus kes pole ka see hooaeg silma millegi erilisega paistnud, mitte et ma tahaks öelda et arbet on samajama kui parmer. või võta tein või ükskõik kes paljud pole oma raha väärt. niiet võiks kokkuvõtteks öelda et paljud saavad üle selle mis nad väärt oleks
ma sügavalt kahtlen, et Arbeti kuupalk nii suur on.
kui Reedi eelmise aasta palk oli kuskil 1,2 miljoni ringis, siis see aasta seda tõsteti ma arvan, et kuskile 1,5-1,7 kanti.
kaldun arvama, et Arbeti palk on kuskil 80000-90000 kuus vms.
aga kui sul on mingid kindlad andmed, siis vabandan jura ajamise eest!
Natalya kirjutas:Huvitav mille eest ta sellese palga peaks saama? Reed saab mu meelest kõige rohkem,sellepärast vist jäigi siis veel aastaks,et palk rahuldab ja jne!
reed is ytleb, et teda ei huvita palk, vaid meeskonna kaaslased, vähemalt väitis nii...