Jalgpalli MM 2010

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Re: Jalgpalli MM 2010

Postitus Postitas nub4you »

Egert kirjutas:Forlan valiti parimaks nagu arvata oli :)
Õigustatult.Ja , tore , et hispaania kinni pani MM'i , jamh , Hispaania on praegu maailma parim meeskond , Tõsi , ple vaja palju väravaid , nagu hispaania näitas , piisab igasmängus 1-st väravast ja enda värav tühjana hoida ;)
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Tõsi või? Sel juhul ok. Mängust hetkel ei jaksa rääkida. Tänaks Edgarit ja Linnavalitsust, kes suutsid Kesklinnas KAOSE tekitada. Kes kohal olid, ned taeavad mida mõtlen. Äitahh!
YNWA
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Räägi lähemalt. Kas seal pandi kell 23.00 pillid kotti ja oligi kõik?
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

:cry:
Uskumatult kurb olin esialgu ja ei suutnud uskuda et Holland kaotaski,minu sünnipäeval.
Aga mida aeg edasi(ja paari muu asja kaas abil) seda rohkem läheb finaalikaotus meelest.Ning rohkem hakkan mõtlema kui hästi Holland mängis viimane MMi tsükkel.Emotsooni pakkus kõvasti vähemalt.Ja see ongi spordis põhiline.
Aga eks kahe aasta pärast saab uuesti proovida tiitlit võita.
Ja Iniesta on tõsiselt nõme mängjia,minu vaatepunktist.Paar aastat tagasi lõi Chelseale lisaajal värava ja nüüd Hollandiga samamoodi. :(
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Chelsea vastu ajas mindki tema väravvihale , sest olin selgelt chelsea poolt , aga see värav mulle meeldis :D , Iniesta on otsustavate väravate mees
Pilt

Pilt
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Mina küll ei uskunud, et valitakse, aga mingi õiglus on siiski olemas. Individuaalselt oli see kahtlemata tema turniir. Eranditult kõik viis väravat olid fantastilised, mitte kobina peale.
Paul oli eksimatu, järgmisena peaks ta proovima selgeltnägijate tuleproovis :)
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Müller oli siis parim noormängija ja Casillas parim väravavaht
Pilt

Pilt
Siimu
Kasutaja

Postitus Postitas Siimu »

Alan kirjutas:Räägi lähemalt. Kas seal pandi kell 23.00 pillid kotti ja oligi kõik?
Ei no kui hakkas lisaaja teine poolaeg ning mängitud oli mingi 2-3 min vist, siis jooksis pilt kotti ja inimesed jooksid pubide ja baaride akende taha vaatama.
BC KALEV/CRAMO
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Väga hea, et Hispaania võitis! Webbil oli raske mäng vilistada. Mitte ainult selle pärast, et finaal, aga teatud vead olid päris karmid ja suulise või "viimase hoiatusega" piirdumine poleks tulnud kõne allagi. Robbenit säästis ning pärast mängu ei olnud ka van Bommel teisest kollasest kaugel :D
Hispaania kangelased olid muidugi Iniesta ja Casillas. Holland tänagu Robbenit! Kukuti teatud olukordades liialt kergelt.
Hispaanlaste emotsioonid pärast väravat tegid südame härdaks. See, kuidas Casillas ja Pique lasid rõõmupisarad valla.
Aga Hollandilt ka muidu hea turniir. Kuigi jah, mis see teine koht ikka on.

Aajaa, nüüd kuna Holland kaotas, siis Uus-Meremaa jäigi ainukeseks meeskonnaks, kes kaotust ei saanud :D

E: Castrol Predictoris tegin viimase kahe mänguga väga hea skoori (488 punkti siiski ;)) ja võtsin meie foorumiliigas maksimumi, mida üldse sain saavutada ehk kolmanda koha. Tulemusega olen muidugi väga rahul.

McDonalds Fantasy´s läks vähe kehvemini, aga viimase mänguga tõusin ühe koha võrra.

Kommenteerige oma tulemusi ka, kuidas rahule jäite jne.
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja

Postitus Postitas Sigmar »

Olin eile Hollandi poolt, aga jah Iniesta suutis teha seda sama, mida ta tegi Chealsea vastu, kuigi tookord ma olin õnnelik, sest mul oli Barcale raha pandud, siis seekord ma niiväga ei rõõmustanud, olin ikkagi Hollandi poolt :) Võibolla oligi hea, et mäng lõppes enne Penalte, sest siis oleks juba fortuuna olnud.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

kohtunik ei ole kindlasti milleski süüdi. Praegu hollandlased süüdistavad kohtuniku, kuid ka hispaania kasuks jäeti kindel peanlt ja ehk mõned punased veel hollandile andmata. Kujutage ette, et holland oleks võitnud, siis oleks hispaanlased kindlasti samuti kohtuniku süüdistanud.

minu point on selles, et ükskõik mis on, kohtunik on alati süüdi.
ma vaataks hollandlaste asemel Robbenile näkku, et miks ta ära jättis löömata, mitte ei süüdistaks kohtuniku
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Robben oli eile üldse üks paras pussy. Iga puute peale oli pikali maas ja nuttis nagu väike plika. Siis kui tal need oma vasakujala löögid välja ei tulnud, siis oli jälle keegi teine süüdi. Ta võiks minusilmis ikka jalgpallurina midagi muud ka osata peale oma firmamärgi.
vabakutseline
Kasutaja

Postitus Postitas vabakutseline »

Tundub, et Holland on igavene teine :D kolm finaali ja kolm kaotust. Robben peab selle kaotuse eest tuhka ainult endale pähe raputama mitte kellegile teisele... Kaks super võimalust ja ei suutnud kumbagi reliseerida + veel ,ämhu lõpus olnud olukord kus Puyol tal selgelt küljes rippus aga selle asemel, et pikali visata otsustas ta endasi mängida. Siit tuli välja ka Robbeni kui mängija miinus... isegi 1 vs 1 olukordi tahab ta lõpetada vasaku jalaga, ja see teeb bäravavahtide töö väga kergeks.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

«Kui sain oma teise hea võimaluse, pidanuks kohtunik meile andma karistuslöögi ja Puyolile kollase kaardi,» sõnas Robben Reutersile, kes jättis kasutamata hollandlaste parimad šansid. «Esimese võimaluse luhtamine oli puhtalt minu viga. Ma oleksin pidanud olema kannatlik ja proovima Caillasest mööda minna.»
Lõppkokkuvõttes jäi Robben siiski Webbi suhtes kriitiliseks.
«Maailmameistrivõistluste finaalis oleks vaja ka maailma tasemel kohtunikku,» arvas Robben.

Robben on hale kaotaja lihtsalt. Üks kommentaar oli väga hästi öeldud ja paika panev:
Selle asemel, et terve mäng kätega vehkida ja suuvärgil käia lasta, oleks tulnud mõni võimalustest ära lüüa ning ka kohtunik oleks kohe olnud täitsamees ja taevas selgem. Kui hispaanlastel penalt saamata jäi, ei mäleta, et Iniesta oleks palju rääkinud või kätega vehkinud - mängis edasi ja tegi ära. Oleks hollandlased veidi enam mängimisele ja vähem vigaderaiumisele ning seletamisele keskendunud, oleks ka tulemus võinud teistsugune olla.

Minu jaoks oli, on ja jääb parimaks väravavahiks!
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

Ega kaotajad süüdistavad peaaegu alati kohtunike.See on peale mängu öeldud emotsooni pealt.Ei tohiks süüdistada neid.
Nad ise ka teavad ja saavad aru lõpuks et kohtunikud tegid suht OK mängu.Hollandi kaotuses oli süüdi Robben loomulikult,mitte kohtunikud.
Vasta