Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
ei tea midagi meie omad said täna mänguvaba päeva ja peaks jalad kergemad olema
Lätlaste õnn, et Techno Viking omal hüppeliigest väänas ja teisel poolajal meeskonda enam aidata ei saanud. Kes teab, ehk oleks lõpp veel huvitavaks kiskunud.
muideks see viking/habemik JONATHAN SKJOLDEBRAND mängib LEB Goldis ehk hispaania kõrgliigas (Melilla) nii ,et pole paha meesAlan kirjutas:Lätlaste õnn, et Techno Viking omal hüppeliigest väänas ja teisel poolajal meeskonda enam aidata ei saanud. Kes teab, ehk oleks lõpp veel huvitavaks kiskunud.
Kohal ei käinud, kuid stati järgi tundub, et lätakad mängisid rootslased eelkõige korvi all üle (rootslased viskasid koguni 30 korda kolmest, tabades vaid 4!), samuti tabati ka ise hästi kolmeseid. Eriti võimas on muidugi ülekaal lauas. Lätlaste koondis on selline läti klubide all-star, kuksis on vaid vist väljast, kuid vaadates meeste vanuseid, teeb see kadedaks. Kõik noored mehed, va Berzins ja Grafs. Tänane mäng näitab paljutki, eriti, kuidas meie pm vastaste noorte survega hakkama saavad. Võit võiduks, peaasi, et ei lasta endale kindlalt pähe teha, kus võimalusi ei tekigi. Igatahes, korvi alust vaadates kisub ikka nutuseks küll, korraliku tsentrita ikkagi ei ole miskit teha, mäng kipub liialt joone taha. Cusworth eestlaseks!Alan kirjutas:Lätlaste õnn, et Techno Viking omal hüppeliigest väänas ja teisel poolajal meeskonda enam aidata ei saanud. Kes teab, ehk oleks lõpp veel huvitavaks kiskunud.
Lätlased tegid õigesti, et mõned trouble-makerid koondisest välja jätsid, nt Lätis puhates hakkas silma, kuidas vana hea Skele seal lällas ja vahet pidamata suitsu kimus.
P.S kas see teema ikka peab vaba teemade loetelus olema? Tegu ju ikka korvpalliga...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
With one Kangur enough victory over Latvia;)
palju muidu pilet on täna?
edit: 75/25 on, aga seal postril on all kirjas toetajad, üks nendest on etv, no krt kannaks üle ka äkki siis, kui juba toetate
edit: 75/25 on, aga seal postril on all kirjas toetajad, üks nendest on etv, no krt kannaks üle ka äkki siis, kui juba toetate
kaamerad on kohal küll, aga ju pole raha, et üle kanda treeningmängu, millest on kahju, sest mind kui fänni, huvitavad sellised mängud ka GO ESTONIA WEEhans kirjutas:palju muidu pilet on täna?
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
VSB näitab ju, mida te virisete
Kõigil pole VSB-d. Viasat hoiab oma kanaleid kinni hingehinnaga. Keegi võiks striimida, kellel vajalikud vahendid olemas, aga pole suuremat lootust vist.
-
- Kasutaja
No kui Elioni digi on siis pole probleemi. Ma ise võtsin ka suveks spordi välja ja nüüd lülitasin tänaseks ainult tagasi. Hind peaks olema mingi 3-4 eeku.
Eesti korvpallikoondist tabas enne tänast kontrollkohtumist Läti vastu haigusetont - nimelt ei saa kaasa teha koguni viis meest.
Kõhuviiruse tõttu ei mängi Janar Talts, Gregor Arbet, Siim-Sander Vene ja Kaido Saks.
Lisaks on eemal Tanel Sokk, kellel on varvas haige.
Kõhuviiruse tõttu ei mängi Janar Talts, Gregor Arbet, Siim-Sander Vene ja Kaido Saks.
Lisaks on eemal Tanel Sokk, kellel on varvas haige.
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Et kui ma praegu tellin selle siis läheb aint 5 kr umbes v? Üleval küll et kuu hind 99 EEK.Kalevpoiss kirjutas:No kui Elioni digi on siis pole probleemi. Ma ise võtsin ka suveks spordi välja ja nüüd lülitasin tänaseks ainult tagasi. Hind peaks olema mingi 3-4 eeku.
Lõpeta kohe täna pärast mängu leping ära ja vsjo.volume kirjutas:Et kui ma praegu tellin selle siis läheb aint 5 kr umbes v? Üleval küll et kuu hind 99 EEK.Kalevpoiss kirjutas:No kui Elioni digi on siis pole probleemi. Ma ise võtsin ka suveks spordi välja ja nüüd lülitasin tänaseks ainult tagasi. Hind peaks olema mingi 3-4 eeku.
Mulle ei meeldi norida, aga see nüüd küll lause ei olnudfudzix kirjutas:With one Kangur enough victory over Latvia;)
-
- Kasutaja
Tellid teemapaketi ja peale mängu loobud paketist. Maksad ainult ühe päeva eest. Eeldusel, et sul Elioni digi tv ikka on.volume kirjutas:Et kui ma praegu tellin selle siis läheb aint 5 kr umbes v? Üleval küll et kuu hind 99 EEK.Kalevpoiss kirjutas:No kui Elioni digi on siis pole probleemi. Ma ise võtsin ka suveks spordi välja ja nüüd lülitasin tänaseks ainult tagasi. Hind peaks olema mingi 3-4 eeku.