Kas täna võidame ka või ei?Mehed terved?Siauliaid peaks ikka võitma kui hea päev on.Rock kaotas vist lisaajal ja mitte midagi ütleva mänguga.ok.kohale kõik.
Praeguse seisuga on Keerles tõesti ainuke mees kes suudab vahetusest tulla ja ka midagi seal platsil teha.
Kedžo viskab ka midagi, aga jah Pelkic ja Parmer nad ei suudagi vist kohaneda.
Ma mängu algust ei näinud, kes algviisikus olid täna ?
Ilus ründemäng. Super mäng Kangurilt ja Keerleselt. Valmo oli ka omal kohal. Reedi kaitse oli kohutav teisel poolajal, kas tõesti pole mees ikka selgeks saanud, et ta peab korvialt välja astuma kui tema mees läheb välja kattet panema. Leedukad puhtalt nende kattete pealt saidki korve teisel poolajal.
Veel mainiks ära, et täna ei jäänud Parmer ja Frier eriti halvaga silma, samas ega midagi väga head nende tegevuses ka polnud.
Igatahes väga vajalik võit, mis peaks võistkonna moraali ülesse viima. Teisipäeval võtame Asveli kodus ära!
päris korralik mäng täna.....Muidugi peab ütlema et võit tuli suuresti täna visketabavusele mis oli täna ikka väga hea.... Positiivne oli jah see et Parmer andis täna isegi sööte... Ja muidugi Kangur, Reed ja Keerles supermäng....
Viimati muutis tanel, 15 Dets 2007, 18:58, muudetud 1 kord kokku.
Kellegi kohta midagi halba pole öelda. Frier tegi oma töö kaitses ära, mis ongi tema töö, ründes ma temalt midagi väga ei ootagi, täna tegid lihtsalt teised skoori. Parmer, kui 3. veerandaja lõpus mängu tuli,siis mängis täitsa OK, jagas ilusti söötu ja mängis playmakeri kohal täpselt nii nagu mina olen oodanud temalt, pärast seda kui mõistsin, et liidrirolli ta ilmselt meeskonnas kanda ei jaksa. Kaitses oli enda kohta väga hea ja kõik pealevisked olid üsna mõistlikud, kuigi üks läks siiski ässa. Ka kõikide teistega võib ka rahule jääda, kuigi mõni ükskiku lollusega said enamused hakkama,aga eks see ole paratamatult nii.
väga hea mäng oli, olin kohal ja tõesti oli nauditav vaadata, kangurilt super mäng, aga vabakad ainult ei lähe tal , reedil oli vist jalaga midagi häda, aga mängus see välja ei löönud.... nyyd vaja asvel kotti panna ja lähme aastavahetusele positiivselt...
jyrgen kirjutas:väga hea mäng oli, olin kohal ja tõesti oli nauditav vaadata, kangurilt super mäng, aga vabakad ainult ei lähe tal , reedil oli vist jalaga midagi häda, aga mängus see välja ei löönud.... nyyd vaja asvel kotti panna ja lähme aastavahetusele positiivselt...