Konkurendid EML-is 07/08
Tundub, et Triober on hoogu sisse saamas, millest on mul väga hea meel. S-T Sokk ja Dorbek on niikuinii head aga Ivar Tulit hakkab ansambliga liituma vaikselt, Makke on natuke varju jäänud viimasel ajal.
Viimati muutis Patrik, 08 Dets 2007, 09:20, muudetud 1 kord kokku.
http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... 9pZD0xMTg2
Suht masendav on see Faousto, kui mängus ainult 4(!!!) mängijat punkte viskab....
Suht masendav on see Faousto, kui mängus ainult 4(!!!) mängijat punkte viskab....
oi jah Tanel Kaljula selles mängus kolmesed 0/10...Kalev kirjutas:http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... 9pZD0xMTg2
minu meelest isegi basket kirjutas, et läks KML-i... aga noh ju ei läinudff kirjutas:ei läinud kml-i arvestusse kirja, Kalevil oli 3 ameeriklast ju platsil kajyrgen kirjutas:kas see rocki ja kalevi bbli mäng ei läinud siiski kml arvestusse, keegi rääkis et läheb, aga yheski tabelis pole kalevile kaotust pandud
-
- Kasutaja
viimane mäng läks ainult BBL-i kirja. järgmine aasta kohtuvad rock ja kalev põhiturniiri vältel veel kokku 4 korda. 3xKML ja 1xBBL.jyrgen kirjutas:minu meelest isegi basket kirjutas, et läks KML-i... aga noh ju ei läinudff kirjutas:ei läinud kml-i arvestusse kirja, Kalevil oli 3 ameeriklast ju platsil kajyrgen kirjutas:kas see rocki ja kalevi bbli mäng ei läinud siiski kml arvestusse, keegi rääkis et läheb, aga yheski tabelis pole kalevile kaotust pandud
KK Pärnu/Catwees alistas korvpalli Eesti meistriliigas võõral väljakul 71:69 (16:23, 20:12, 18:16, 17:18) Valga Welgi.
Võitjate parim oli 16 punkti visanud Jesper Parve. Mario Polusk ja Kristjan Puusild lisasid 13 silma. Welgi eest sai parimana 18 silma kirja kõik 40 minutit platsil viibinud Veljo Vares.
ETVSPORT
Võitjate parim oli 16 punkti visanud Jesper Parve. Mario Polusk ja Kristjan Puusild lisasid 13 silma. Welgi eest sai parimana 18 silma kirja kõik 40 minutit platsil viibinud Veljo Vares.
ETVSPORT