Valgevene koondis on päris tugev, aga paraku klubi tasemel ei tea sellest riigist ega tasemest mõhkugi

Euro kolmandat mängis. Sai saldoks 2/4 ja jäi omas alagrupis kolmandaks.Kalev4ever kirjutas:Ma ei hakanud sellest VTB teemasse kirjutama, aga: oskab keegi öelda, kas Minsk 2006 mängis lõppenud hooajal ainult Valgevene liigat või kuskil mujal ka? KUI mängis, siis võiks siia mõned tulemused tuua.
Valgevene koondis on päris tugev, aga paraku klubi tasemel ei tea sellest riigist ega tasemest mõhkugi
mine maga kuskilhans kirjutas:Delfi tahtis tarka panna, et nagu nagu teaks kes on NBA logol, kuigi nad oleks võinud googeldada ning saanud teada, et see on jerry west-puhas laiskus
Minu sõnum kasutaja hansule oleks suht sama, proovin ennest veidi viisakamalt väljendada.BigMac kirjutas:mine maga kuskilhans kirjutas:Delfi tahtis tarka panna, et nagu nagu teaks kes on NBA logol, kuigi nad oleks võinud googeldada ning saanud teada, et see on jerry west-puhas laiskus
Võitis siis.. Israel oli 7Patrioot kirjutas:Kanter juhib Teemantliiga etappi. Võistlus käib.
http://www.diamondleague-london.com/Liv ... Throw-Men/" onclick="window.open(this.href);return false;
No pole mina veel sellist mängu näinud kus 16 minta ainult 9 punkti..jorgenk kirjutas:Vabandan oma rumalust, aga mis seal siis nii naljakat on?