gasol2 kirjutas:No jah ise olen samamoodi vaiknud siin asjadega saan aru. Lihtsalt pärast võib kogemata mingi pahandus tulla.
Pahandust ei tule. Aga küll te kuulete neid asju meeda läbi. Ma rohkemat ei tea ka ja sp vaikin.
Vähemalt Tarvalt kuuleb uudiseid enne ka, kui kõik asjad 100% kindad on, erinevalt näiteks Cramost. Minu arvates käitub Tarvas vähemalt fännidega rohkem austavamalt
Patrioot kirjutas:
cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.
Kuna protokolli järgi viskas ta veel viimasel veerandil punkte, siis pakun, et välja kukkus päris lõpus. Aga selge see, et Vaino teise tsentri rolli veel päris välja ei kanna ja nad peaksid kellegi juurde otsima.
vaim564 kirjutas:Kuna protokolli järgi viskas ta veel viimasel veerandil punkte, siis pakun, et välja kukkus päris lõpus. Aga selge see, et Vaino teise tsentri rolli veel päris välja ei kanna ja nad peaksid kellegi juurde otsima.
Vaino ei ole tegelikult üldsegi tsenter. Ta on ikka rohkem nr 4. Ja see vigade värk oli ka selline kahtlane. Mingised kohalikud kohtunikud vilistasid ja kohati võis ikka peast kinni hoida.
Millist pikka see Andres Sõber siis huvitab nüüd otsib?
Veskist paremat? Nagu ei saa, sest tahab ju, et Veski oleks ikka esitsenter ja saaks palju mänguaega, mitte, et annaks mõned minutid vahetust.
Veskiga samal tasemel? Selle välistas Andres Sõber ise.
Järelikult siis sellist, kes Veskile vahetust annaks. Eestis sellist pikka ei tohiks olla. Et siis välismaalt suht madala tasemega pikk tuua?
Sõber eelistab ehk mängida stiilis kaks pikka korraga sees. Nagu möödunud hooajal, kus olid Hallik, Anderson, Müürsepp, kellest kaks olid tavaliselt väljakul. Teine oleks siis PF/C tüüpi mängija, kes suudab mõlemat positsiooni mängida. Arusaadav, et ainult ühe tsentriga on hooajale riskantne vastu minna. Raadik oleks ehk sobinud, aga eelistas Rocki pinki mänguajale Tarvases.
Siin siis ka natuke Sõbra plaanidest... Raadiku aitas ree peale tagasi. Loodan, et suudab Veski ja M. Dorbekuga sama http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=32784173" onclick="window.open(this.href);return false;
«Tegime kõva mängu – esimesel poolajal andsin paljudele mänguaega, teisel kasutasin rohkem neid, kes peavad hooajal raskust kandma,» rääkis Tarva peatreener Andres Sõber. «Ma täpselt ei tea, aga tundus, et Viljar Veski pani 20 silma – ta pole nii hästi mänginudki. Jörgen Hiiuväin viskas neli kolmest, Martin Dorbek oli väga tubli.»