Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas barons »

millegipärast oli kalev/cramo : ttü/kalevi mängu vaadates tunne, et ttü mustad domineerisid lauas...kui nüüd VTB sarja vaadates, siis aina hullemaks sal korviall läheb...kuigi Robert on norm vend, siis sisetunne ütleb, kapp on ikkagi korvialt puudu...oleks seda raha vaid kuusmaal kasutada...
...samas kui rock`i vaadata, siis paistab, et need legionäärid sellele meeskonnale küll midagi juurde ei andnud...
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja
Postitusi: 1152
Liitunud: 28 Sept 2009, 20:09

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Go Cramo! »

Kohtunikud peaks küll tõsiselt mõtlema, mida ja kuna vilistada. See oli täiesti ebanormaalne kuidas täna amatöörid vilega ringi käisid. Vähemalt 3 jooksu jäid vilistamata, korvi all kui Jasonil kaks korda vastu käsi raiuti nii et VIP tribüünile oli lakse kuulda vile vaikis jne jne Eriti absurdne oli meie tsentrile vilistatud 4 viga. Mees seisis käed üleval ja ootas söötu kui kõlas vile.... :smash:
"Tore" oli ka vaadata kuis esimesel veerandil 5min suudeti Cramole 8 viga vilistada kui TTÜ-l oli 1 viga :roll:
Kõigele vaatamata aga ilus nädalavahetus mis lõppes edukalt! Välismehed on tublid. Natuke aega harjumiseks ja küll hakkab tulema! Jasoni söödud on märkimisväärsed ja Robert`i platsinägemine super! Tahaks näha veel Roberti puhul rohkem lauapallide hankimist ning Jasoni puhul füüsilisemat ja julgemat korvi alla lõikamist
Akira
Kasutaja
Postitusi: 100
Liitunud: 21 Sept 2007, 13:23

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Akira »

Käies Rakveres mänge vaatamas siis võiks öelda, et meeskond on positsioonide mõttes komplekteeritud järgnevalt;
PG: Sokk / Tamm / Riis (puudus mängult aga ilmselt oleks sellel positsioonil)
SG: Dorbek / Orula (puhas viskaja) / Puidet (mängis väheti kuid alati liikus sellele kohale)
SF: Saks (mängis ainult number kolme) / Arbet (kuid mõne koosseisuga liikus ka SG kohale)
PF: Keerles / Jones (asendas Krobbendami keskel kui too oli pingil) / Kitsing (Kuusmaa lausa pingilt mitu korda ütles, et on number 4, kuigi kui mõlemad nii Jones kui Krobbendam olid pingil siis liikus ise keskele)
C: Krobbendam (puhas C)

Mäng ise oli meeskonna poolt väga võitluslik, mida oli tõsiselt hea vaadata. Kaitse mängiti sentimeetritki käest andmata ja vahel ei lubatud vastast isegi üle keskjoone. Agressiivne kaitse sai kohtunikelt nagu alati palju tähelepanu ja vigu tuli väga kiiresti ja väga palju (paljud väga kergekäeliselt vilistatud). Messkonnal tekkis küll vahepeal vahetustega seoses rütmi kaotus ja kadus kontsentratsioon, mistõttu lubati Tarval mängu tagasi tulla ja tekkis oht kaotada, kuid siis toodi jälle põhimehed sisse ning mäng suudeti jälle käima panna. Mängus oli näha palju praaki ja visete täpsus jättis vahete-vahel soovida, kuid selle võib kõik kangitreeningute ja vähese kokkumängu süüks ajada.

Sokk - visked ei tahtnud kuidagi minna ja kaitses vilistati kiiresti 4 viga ära, kuid mängu juhtis hästi ning jagas sööte (finaalmängus sai ka visked juba sisse)
Tamm - ei olnud mängujuhtimisel küll mitte nii efektiivne kui Sokk, kuid suutis see-eest teravust luua ja läbi murda
Dorbek - oli rünnakul hästi agressiivne ja tema teravuse pealt tekkis palju võimalusi; ainus kellel tundus sihik juba kenasti paigas olevat - tema kolmesed panidki aluse algsele edule
Orula - mängis vähe ja sihik polnud veel korralikult paigas, kuid midagi paha öelda ei saa
Puidet - oma viie minutilise mänguajaga ei jätnud just kõige paremat muljet
Arbet - kaitses rabas nagu tavaliselt väga edukalt ja isukalt, kuid ka rünnak polnud läbikukkunud ning mängis kogu kohtumise väga silmapaistvalt
Saks - liikus korralikult kuid jättis kohati veidi kohmetu mulje
Keerles - ei näidanud veel oma tegelikku potentsiaali kuid oli rünnakul väga resultatiivne
Jones - jättis Puideti kõrval kõige kehvema mulja, vise ei läinud ning kaitses polnud nähtav ega suutnud korvialust valitseda, kuid näha oli, et ta suudab rohkem ning sööta oskas hästi ning viskeliigutus oli korralik
Kitsing - ei olnud just säravaim tegelane platsil, kuid minut-minutilt tundus kohanevat, jäi Kalevi mängustiili jaoks kohati aeglaselt või siis lihtsalt oli võhm väljas
Krobbendam - hea ost, suudab lauas mängida, kaitses rügada ja ka rünnata, hea viskekäega
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas And »

Hollandlane on igati korralik ja väga hea viskekäega mees. Keskpositsiooni paneb nagu muuseas ja selg ees mängib ka. Samuti kaitses korralik. Jones on kaitses hea, jagab söötu ja paneb korralikult katteid. Aga rünnakul ei võta ta üldse ette ja piltlikult öeldes mängib positsiooni nr 2, sest korvi all mina teda küll ei näinud. Lõpus vaid paar korda üritas midagi ja kiirrünnakust pani ühe palli pealt. Aga üldiselt oli kolmese taga ja pani seal katteid ning jagas söötu. See tekitas küsimusi...
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas vaim564 »

Jones mulle meeldis ja kuigi mäng ei olnud eriti resultatiivne, siis tema liigutused ja mängu nägemine olid päris head. See, et ta taga söötu jagas, võis kuuluda Kuusmaa taktikalise plaani juurde, kus number neljal olevat "suurem roll", nägin ka Keerlest seal mitu korda mängu ehitamas.
Kasutaja avatar
--Wade--
Kasutaja
Postitusi: 53
Liitunud: 21 Juun 2010, 09:18

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas --Wade-- »

Kitsing näitas kah finaalis sähvatust.Pani ilusa dongi:D
Pilt
Pilt
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas And »

Selle meeskonnaga saab Eestis ja ehk ka BBL-s hakkama, aga arvestades, et mängime ka VTB-d ja ei soovi seal nullipoisiks jääda, siis loodan väga, et leitakse lisaraha ning tuuakse juurde üks mängija positsioonile 4-5.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja
Postitusi: 1152
Liitunud: 28 Sept 2009, 20:09

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Go Cramo! »

And kirjutas:Selle meeskonnaga saab Eestis ja ehk ka BBL-s hakkama, aga arvestades, et mängime ka VTB-d ja ei soovi seal nullipoisiks jääda, siis loodan väga, et leitakse lisaraha ning tuuakse juurde üks mängija positsioonile 4-5.
Tõsi ta on
Kasutaja avatar
Korx300
Kasutaja
Postitusi: 350
Liitunud: 10 Okt 2009, 12:23

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Korx300 »

Kuid kui nüüd mõelda, et Keerlesel on lepingus punkt, et välismaa pakkumise korral võib ta lahkuda, siis Cramole oleks see küll väga kõva laks, kui Keeru peaks lahkuma... Siis jääks nr 4 ainult Jones, Saks ja Kitsing? Kas Arbetil ja Sokkul on lepingus sarnane punkt? Arbetil midagi nagu rääkiti minu arust sellest, kuid Sokul?
Patrioot kirjutas:
cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 12 Dets 2006, 22:24

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas raudsik »

Keegi teadjam äkki kinnitab mu väidet/küsimust, et kas Sten-Erik Jantson on nüüd Cramo'ga kuidagi seotud, või istus ta mängu ajal Kalev/TTÜ pingil? Etvspordi videos kõndis ta Valdmaa'ga Kuusmaa tagant läbi, mu sõber rääkis, kes on Jantson'i vend, et ta nüüd Kalev/Cramo'ga seotud, ma ei tahtnud uskuda seda juttu eriti.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja
Postitusi: 2374
Liitunud: 06 Jaan 2008, 01:57

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Karl »

Minuarust oli ta Klandorfi Kalevi skaut või mingi asjamees.
Vb sai tal sellest villand ja tuli siia üle.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 12 Dets 2006, 22:24

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas raudsik »

Eelmine hooaeg oli ta K-Kalevi mänedžer.
Praegu allkiri puudub.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 504
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Krysver »

raudsik kirjutas:Keegi teadjam äkki kinnitab mu väidet/küsimust, et kas Sten-Erik Jantson on nüüd Cramo'ga kuidagi seotud, või istus ta mängu ajal Kalev/TTÜ pingil? Etvspordi videos kõndis ta Valdmaa'ga Kuusmaa tagant läbi, mu sõber rääkis, kes on Jantson'i vend, et ta nüüd Kalev/Cramo'ga seotud, ma ei tahtnud uskuda seda juttu eriti.
Jantson istus Cramo bossidega mängu ajal ka koos. Ja käis treeneritega juttu ajamas jne. Aga see üritus oligi selline kossurahva kokku saamine. Van Gent nätieks veel istus ja vaatas mänge jne. Meeskonnad on ju ka sellel aastal nii koostatud, et võrreldes eelmise hooajaga on üks korralik sasipundar. Kõik on olnud kõigiga tiimikaaslased. Kriisa nt. oli selle turniiri meeskondadest kõigis mänginud :)
millionaire
Kasutaja
Postitusi: 90
Liitunud: 23 Okt 2009, 10:53

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas millionaire »

Jantsonit nägin ka laupäeval Valdmaaga koos tribüünil, ilmselt sebib välismängijaid siia. Mis puutub Kalevisse, siis võrreldes eelmise hooajaga ollakse komplekteerituselt samm edasi ning mänguliselt kuidagi vabamad, mis on loomulikult puhas Kuusmaa käekiri ning mulle see meeldib.
Mis puutub leegionäridesse, siis Jonesi puhul jäi silma see, et mees elas ainult kolmese taga, mitte korvi all, selline puhas SF tundus olevat. Hollandlane oli sümpaatne, liikuv, hea viskekäega, aga tsentrit sellise tüübiga Balti liigas ning VTB-s ei mängi, mingi banger ta pole, pukis armastab ka ainult tagasihüppega visata.
Ehk siis ootaks ikkagi üht kolli, kes suudaks kasvõi 20min mängida ning vastaste kogukamatele tsentritele keha anda, seda veel hetkel pole.
Rock oli muidugi 1 suur naljanumber, Tarvas täna enam ei jõudnud ning ei tahtnud, aga eile TTÜ vastu oldi vahepeal 15ga taga ning TTÜ mängitas kõiki, Rock teisel peamiselt vaid põhimehi. Tsenter on neil ilge kiitsakas, uus Pg enamvähem ja üllatus-üllatus, parim mees mõlemal päeval Kurbas, kes oli ülimalt agresiivne, terav ning kaitses hea.
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas BigMac »

Riis on jah siis arvatavasti väga pikalt vigastusega eemal.
Toome liitub siiski Kalev/Cramoga suure tõenäosusega.
Vasta