Robert Krabbendam
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Robert Krabbendam
Hollandi poisil polegi veel oma teemat. Tema kohta käivad jutud siis siia.
Pikkus: 2.13 m
Kaal: 109 kg
Pikkus: 2.13 m
Kaal: 109 kg
-
- Kasutaja
Re: Robert Krabbendam
Võiks siis lisada ka kohe esimese kontrollmängu statistika ka:
19:49 min 18p 8l 5rs 2vl 1pk 3v 7vm
Kahtlemata Cramo mvp selles mängus. Nii et algus on paljutõotav!
19:49 min 18p 8l 5rs 2vl 1pk 3v 7vm
Kahtlemata Cramo mvp selles mängus. Nii et algus on paljutõotav!
Samas viskas Veski ta vastu 20 silma...
Aga ise mängu ei näinud ja ainult statsi järgi ei tahaks ei kiita ega laita.
Veski viskas põhiliselt eemalt, kuhu Robert juurde ei jõudnud.KalevRuus kirjutas:Samas viskas Veski ta vastu 20 silma...
Ja kes siis Veskit katma pidi?
- Kalev4ever
- Kasutaja
Sina pididki.Mr. Aff kirjutas:Ja kes siis Veskit katma pidi?
Tegelikult jättis Krabi esimese mängu kohta väga hea mulje. Kui tervis ka vastu ilusti peaks, siis oleks tegu kindlasti väga hea täiendusega
Fear the prophet!
Näha oli, et mees on peale vigastust suve läbi enda kallal tööd teinud. Hetkel oli kõige kindlama viskega mees. Tundub hea mees. Kuigi loodan ühte jõulist tsentrit, kes just korvi all tegutseb rohkem.
Välismaa Veski on leitud!
Täpselt nii kahjuks ongi.martin kirjutas:Välismaa Veski on leitud!
Ah ei ole see nii hull see asi. Vennal pole hetkel võhma ning selgelt oleks talle vaja ühte meest korvi alla appi, kel lihast. Katteid paneb, väljast vise on olemas (täna jah, ei läinud) ning mängu loeb. Kusjuures, täna isegi põrgatas selg ees päris korralikult, aga kui kaitse seal ette sai, polnud kedagi, kes korvi all vabaks jäädes asja lihtsalt sisse viskaks. Kamoon, Euroliiga ta ei ole, aga teatud mängujoonises kasulik mees. hetkel ei pea üksi seal vastu ning täna oli mees ilmselgelt esimesel poolajal psühholoogiliselt endast väljas, kui kaitses kaks korda eksis.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Vend oli haige ka vist alles.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
see oli ikka üle nädala tagasi ja selle ajaga peaks ikka taastuma..SanderS kirjutas:Vend oli haige ka vist alles.
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Euroliiga ta tõesti pole, pigem Eesti esiliiga. Selline kõhna Montgomery, kes võiks esindada Pärnut või Raplat..
TA OLI TÄNA ÜMMARGUNE NULL!! OSBY LIHTSALT NÄITAS TALLE JÕUGA KOHA KÄTTE!
Peale igat "sitta" vaatas ta pingi suunas, et ega Sumo talle midagi teravat ütle.. Veski on tema kõrval tegija!
TA OLI TÄNA ÜMMARGUNE NULL!! OSBY LIHTSALT NÄITAS TALLE JÕUGA KOHA KÄTTE!
Peale igat "sitta" vaatas ta pingi suunas, et ega Sumo talle midagi teravat ütle.. Veski on tema kõrval tegija!
Probleem on pigem selles ,et me järiest sunnime mängijaid mitte temale kõige mugavamat poitsiooni mängima. Ma kujutan ette , et selle mehe kasutegur natuke korvis eemal , mingi suure mehe kõrval oleks ikka hoopis teine.
KUST KURADI KOHAST TE VÕTATE ET TAL ON VÄLJAST VISET OLEMAS? selle mõttetu youtube video põhjal???????
Tal ei ole mitte mingit viset, Veskiga ei anna kätt võrrelda, allinguga ka mitte. See et viskeliigutus on enam-vähem ei tähenda et tal hea käsi oleks, kõik mängud mida ma näinud olen ( ja olen päris paljusi juba näinud) on ta täiesti vabalt visatud keskpositsiooni visked ikka korralikult mööda läinud ja see on ka põhjus miks mees kolmesejoone taga isegi ei vaata korvipoole.
inimesed, Roberti hea viskekäsi on müüt.
Tal ei ole mitte mingit viset, Veskiga ei anna kätt võrrelda, allinguga ka mitte. See et viskeliigutus on enam-vähem ei tähenda et tal hea käsi oleks, kõik mängud mida ma näinud olen ( ja olen päris paljusi juba näinud) on ta täiesti vabalt visatud keskpositsiooni visked ikka korralikult mööda läinud ja see on ka põhjus miks mees kolmesejoone taga isegi ei vaata korvipoole.
inimesed, Roberti hea viskekäsi on müüt.