Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
smoothoperator
Kasutaja

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas smoothoperator »

kuna minu postkasti tuleb igapäevaselt meeletult kirju, siis ei tahaks veel ühe maililistiga ühineda. Külastan foorumit igapäevaselt ning sellest ka küsimus. Kas kodulehe ja foorumi kaudu jääb midagi olulist kajastamata, mida leidub ainult listis (kuna välisreisidele paraku kaasa ei sõidaks, siis see osa mind ei huvita)?
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja

Postitus Postitas Patrioot »

smoothoperator kirjutas:kuna minu postkasti tuleb igapäevaselt meeletult kirju, siis ei tahaks veel ühe maililistiga ühineda. Külastan foorumit igapäevaselt ning sellest ka küsimus. Kas kodulehe ja foorumi kaudu jääb midagi olulist kajastamata, mida leidub ainult listis (kuna välisreisidele paraku kaasa ei sõidaks, siis see osa mind ei huvita)?
No ega sulle igapäev ka neid meile ei saadeta.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Toome läks, nagu juba avalik saladus oli, TTÜsse. Kokkuvõttes palju kära ei millestki, Eesti mängijate (eriti pikkade) üle luuakse ikka liialt lokku. Arvatavalt tuuakse ikkagi mõni pikem kast välismaalt ning Jonesi saatuse ilmselt otsustavad mängud Baronsiga. Kindlasti ei nõustu ma "ajakirjanik" Pahviga, kes talle omaselt MENi saates ühmas, et tegemist on suvalise tondiga, kuid imemees ta kah pole. Sel aastal võikski olla tiimi märksõnadeks: meeskonnavaim, võitlustahe ja ühtsus. Sellist välismängijate soolotsemist nagu eelmine aasta (mida paljud näivad ikkagi tagaigatsevat) siiski ei tahaks näha, seetõttu arvan, et Jones ikkagi sobib meeskonda. Hea, et Rock tsinni tagasi toob, lisab intriigi ning loodetavalt on mees endiste aegade tasemel.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Kui Tsinn peaks tagasi tulema siis tõotab niigi üli põnev hooaeg veelgi meeletum tulla, seekord ei saa isegi ühtegi KMLi mängu vahele jätta ma usun, minu meelest ikka väga super ja teretulnud! :)
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Rix kirjutas:Toome läks, nagu juba avalik saladus oli, TTÜsse. Kokkuvõttes palju kära ei millestki, Eesti mängijate (eriti pikkade) üle luuakse ikka liialt lokku. Arvatavalt tuuakse ikkagi mõni pikem kast välismaalt ning Jonesi saatuse ilmselt otsustavad mängud Baronsiga. Kindlasti ei nõustu ma "ajakirjanik" Pahviga, kes talle omaselt MENi saates ühmas, et tegemist on suvalise tondiga, kuid imemees ta kah pole. Sel aastal võikski olla tiimi märksõnadeks: meeskonnavaim, võitlustahe ja ühtsus. Sellist välismängijate soolotsemist nagu eelmine aasta (mida paljud näivad ikkagi tagaigatsevat) siiski ei tahaks näha, seetõttu arvan, et Jones ikkagi sobib meeskonda. Hea, et Rock tsinni tagasi toob, lisab intriigi ning loodetavalt on mees endiste aegade tasemel.
Jonesiga on ikka nagu NCAA mängijatega esimesel Euroopa hooajal kipub olema, et sisseelamine võtab aega. Kui ma tema olekut ja liigutusi väljakul vaatasin, siis tundus, et potentsiaali mehes on piisavalt, kuid pigem kipub ta olema puhas äär, kui selline tsentris rügaja. Ära on mõtet saata siis, kui sa tead, et kindlasti on parem tulemas. Niisama ehku peale ei soovitaks temast küll loobuda, siis hakkab möödunud hooaja jama kordama. Kindlasti on nii Jones kui Krabbendam rohkem meeskonnamängijad kui Fisher või Akognon.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Rix kirjutas:Toome läks, nagu juba avalik saladus oli, TTÜsse. Kokkuvõttes palju kära ei millestki, Eesti mängijate (eriti pikkade) üle luuakse ikka liialt lokku. Arvatavalt tuuakse ikkagi mõni pikem kast välismaalt ning Jonesi saatuse ilmselt otsustavad mängud Baronsiga. Kindlasti ei nõustu ma "ajakirjanik" Pahviga, kes talle omaselt MENi saates ühmas, et tegemist on suvalise tondiga, kuid imemees ta kah pole. Sel aastal võikski olla tiimi märksõnadeks: meeskonnavaim, võitlustahe ja ühtsus. Sellist välismängijate soolotsemist nagu eelmine aasta (mida paljud näivad ikkagi tagaigatsevat) siiski ei tahaks näha, seetõttu arvan, et Jones ikkagi sobib meeskonda. Hea, et Rock tsinni tagasi toob, lisab intriigi ning loodetavalt on mees endiste aegade tasemel.
Ma ei tahaks uskuda, et nad JJ saatuse otsustavad Baronsi mängu põhjal. Tundub reaalsemalt, et rohkem peaks temast pilti saama peale Kalev Cupi, siis on erinevate riikidega ja tasemete meeskondadega mängitud.
Ise tast ainult ühte mängu näinud (Tarva) ja noh. midagi temas nagu oleks. Samas mis mina tean, mida Sumo mõtleb.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Alex kirjutas:
Ma ei tahaks uskuda, et nad JJ saatuse otsustavad Baronsi mängu põhjal. Tundub reaalsemalt, et rohkem peaks temast pilti saama peale Kalev Cupi, siis on erinevate riikidega ja tasemete meeskondadega mängitud.
Ise tast ainult ühte mängu näinud (Tarva) ja noh. midagi temas nagu oleks. Samas mis mina tean, mida Sumo mõtleb.
No väga kaua pole lihtsalt mõtet venitada selliste otsustega, Kalev Cupi ajal on juba hooaeg ikka ukse ees, hakka jälle uut meest proovima ja katsetama. Kui siis vahetuseks ikkagi läheks, peaks olema uus mees juba lukuaugust sisse piilumas ning nagi talle jope riputamiseks kah valmis vaadatud.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Saagu mis sellest Jonesist saab aga ,kui korvialla kedagi juurde ei võeta siis midagi head siit tulevikus loota pole.
Kasutaja avatar
Ragles136
Kasutaja

Postitus Postitas Ragles136 »

Kui suur Kalevi eelarve eeldavalt see aasta olema peaks? Kas keegi teab kas Kalev sai siis selle paljuräägitud ida sponsori? Ise millegi pärast arvan, et kml-is ja bbl-is võib meil päris hästi minna aga vtb osas ma nii kindel ei oleks, kuna meeskond ei ole nii tugev, et vtb liigas läbi lüüa. Kui hästi läheb siis võibolla 3 võitu saame. Aga loodame parimat. Mida teie arvate?
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

Postitus Postitas kalevcramo »

Olen küll eluaegne Kalevi fänn, aga pean ütlema et 3 võitu VTB-s on küll liiga optimistlik pakkumine. Peaasi et Rocki fännide suu kinni pandaks ja nad eestikatel ära kotitakse.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

kalevcramo kirjutas: Peaasi et Rocki fännide suu kinni pandaks ja nad eestikatel ära kotitakse.
Siis on hooaeg igati korda läinud! :lol:
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

Kui Talts ja Tsinn peaksid Rockiga liituma, läheb praeguse satsiga nende vastu väga raskeks. Kalev lausa PEAB leidma korvi alla suure ja vihase kapi, kes Taltsi laadse paika paneb
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

kalevcramo kirjutas:Olen küll eluaegne Kalevi fänn, aga pean ütlema et 3 võitu VTB-s on küll liiga optimistlik pakkumine. Peaasi et Rocki fännide suu kinni pandaks ja nad eestikatel ära kotitakse.
Cramo on fenomenaalne meeskond selle poolest, et teoorias on nad iga hooaeg Rocki ära kottinud, samas praktikas on Rock neile lihtsalt pähe istunud. Nii et ära lase pea norgu - teoorias võib Cramo isegi VTB kinni panna. :koss:
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Go Cramo! kirjutas:Kui Talts ja Tsinn peaksid Rockiga liituma, läheb praeguse satsiga nende vastu väga raskeks. Kalev lausa PEAB leidma korvi alla suure ja vihase kapi, kes Taltsi laadse paika paneb
PEAB on sul õige sõna ,kuid võib tekkida võimalus ,et ei palgata ikkagi kohe kedagi vaid mõeldakse Kalev/Cramolikkult kaua ja põhjalikult ,kas ikka on vaja kedagi või saame nende meestega toime ,kes meil on,sest välistada ei saa ka seda võimalust.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

spartaklane kirjutas:
Go Cramo! kirjutas:Kui Talts ja Tsinn peaksid Rockiga liituma, läheb praeguse satsiga nende vastu väga raskeks. Kalev lausa PEAB leidma korvi alla suure ja vihase kapi, kes Taltsi laadse paika paneb
PEAB on sul õige sõna ,kuid võib tekkida võimalus ,et ei palgata ikkagi kohe kedagi vaid mõeldakse Kalev/Cramolikkult kaua ja põhjalikult ,kas ikka on vaja kedagi või saame nende meestega toime ,kes meil on,sest välistada ei saa ka seda võimalust.
Jah loomulikult on võimalus ja kardetavsti see nii juhtubki.:( Siiski selle satsiga hetkel me VTB-s hästi esineda ei saa, Balti liigas läheb väga raskeks ning ka Eestikatel pole Rocki ja miks mitte ka TTÜ/Kalevi vastu lihtne.Elu ei peagi lihtne olema kuid meie vahetuspink pole just eriti kiita, et ka sellele saaks loota...
Vasta