Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.marxx762 kirjutas:Palju homsele Tarva cupile pilet maksab?
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
see sisaldab mõlemat mängu ?Korx300 kirjutas:Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.marxx762 kirjutas:Palju homsele Tarva cupile pilet maksab?
Kohapeal saab kummagi päeva 2 mängu jälgida päevapiletiga. Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.marxx762 kirjutas:see sisaldab mõlemat mängu ?Korx300 kirjutas:Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.marxx762 kirjutas:Palju homsele Tarva cupile pilet maksab?
Nii oli kirjas rocki infolistis. Mina saan sellest aru, et 25/75 kroonise piletiga saad vaadata mõlemat mängu, kuid järgmisel päeval(pühapäeval) pead uue pileti ostma. Nii saan mina aru.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.[/quote]
see sisaldab mõlemat mängu ?[/quote]
Kohapeal saab kummagi päeva 2 mängu jälgida päevapiletiga. Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.
Nii oli kirjas rocki infolistis. Mina saan sellest aru, et 25/75 kroonise piletiga saad vaadata mõlemat mängu, kuid järgmisel päeval(pühapäeval) pead uue pileti ostma. Nii saan mina aru.[/quote]
Samas kui päeval pärast esimest mängu tahad näiteks poodi minna ( ehk siis spordikast välja ), siis pead ikka uue pileti ostma!
see sisaldab mõlemat mängu ?[/quote]
Kohapeal saab kummagi päeva 2 mängu jälgida päevapiletiga. Täispileti hind on 75 ja sooduspileti hind 25 krooni.
Nii oli kirjas rocki infolistis. Mina saan sellest aru, et 25/75 kroonise piletiga saad vaadata mõlemat mängu, kuid järgmisel päeval(pühapäeval) pead uue pileti ostma. Nii saan mina aru.[/quote]
Samas kui päeval pärast esimest mängu tahad näiteks poodi minna ( ehk siis spordikast välja ), siis pead ikka uue pileti ostma!
Suht jõhker - http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=393191" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=2cQrGg7YSUY" onclick="window.open(this.href);return false;julki kirjutas:Suht jõhker - http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=393191" onclick="window.open(this.href);return false;
video ka
1. ETV "Pealtnägija" 198 000
2. KANAL 2 mängufilm "Punane elavhõbe" 191 000
3. KANAL 2 "Eestlane ja venelane" 170 000
4. KANAL 2 "Uus hooaeg" 159 000
5. ETV "Sport" 158 000
6. ETV "Jalgpalli valikmäng Eesti-Itaalia" 154 000
7. KANAL 2 "Reporteri 6. sünnipäev" 148 000
8. ETV "ENSV" 147 000
9. ETV "Aktuaalne kaamera" 143 000
10-11. ETV "Aeg luubis" 133 000
10-11. KANAL 2 "Võsareporteri jätkulood" 133 000
ETV peaks spordi kajastamisele veidi tõsisemalt tähelapanu pöörama
2. KANAL 2 mängufilm "Punane elavhõbe" 191 000
3. KANAL 2 "Eestlane ja venelane" 170 000
4. KANAL 2 "Uus hooaeg" 159 000
5. ETV "Sport" 158 000
6. ETV "Jalgpalli valikmäng Eesti-Itaalia" 154 000
7. KANAL 2 "Reporteri 6. sünnipäev" 148 000
8. ETV "ENSV" 147 000
9. ETV "Aktuaalne kaamera" 143 000
10-11. ETV "Aeg luubis" 133 000
10-11. KANAL 2 "Võsareporteri jätkulood" 133 000
ETV peaks spordi kajastamisele veidi tõsisemalt tähelapanu pöörama
Keegi siit foorumist see hooaeg mõnes Kossuliiga võistkonnas ka pallib?
Praegu allkiri puudub.
http://skyplus.fm/new/listen.php?type=h ... 2010-09-08" onclick="window.open(this.href);return false; kella 9st oli stuudios martin müürsepp, head kuulamist!
Palju maksab see kui ma elioni Digi TVs tahan vaadata ainult ühte mängu Viasat Spordi pealt??
Minu arust paar krooni. Tellisin ka üheks mänguks ükskord, kui Eesti mängiks kellegiga. Peale mängu tühistasin tellimuse. Pole arvet vaadanud.Ricky kirjutas:Palju maksab see kui ma elioni Digi TVs tahan vaadata ainult ühte mängu Viasat Spordi pealt??
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
99 krooni kuu- arvuta ise, palju ühe päeva taks tuleb
Karikal mängin.raudsik kirjutas:Keegi siit foorumist see hooaeg mõnes Kossuliiga võistkonnas ka pallib?
Tohib küsida, mis võistkonnas?Alan kirjutas:Karikal mängin.raudsik kirjutas:Keegi siit foorumist see hooaeg mõnes Kossuliiga võistkonnas ka pallib?
Praegu allkiri puudub.