Võrkpall
-
- Kasutaja
Re: Võrkpall
Mina ootan ka võitu! Kahju,et Venno võrkpalli mängib.Tüüp blokiks ja donkaks korvpallis päris hästi ma arvan :d
No Meresaar oleks ka päris hea "keha" korvi all.
loodame, et võrgupoisid maksavad korvpalli eest hollandlastele kätte. Venno on tase! Käes!!
-
- Kasutaja
Tublid poisid ära tegid rsk !!!!
TEHTUD!
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
palju õnne meile
palju õnne meile
venno paneb ikka täiesti segast tase tase007 kirjutas:loodame, et võrgupoisid maksavad korvpalli eest hollandlastele kätte. Venno on tase! Käes!!
Huvitav, kuidas võrkpallis ikka nii hea see seis Eestis on... Juba päris pikalt on meeskond hästi mänginud ja nüüd siis juba teist korda järjest EM-il.
-
- Kasutaja
Nagu näha on eestis uus pallimäng nr 1. Õnneks on sellesk võrkpall mis minu teine lemmik spordiala korvpalli kõrval. Edu EM-il!!
Nonii, 3:0!
Siin on mõtlemisainet neile, kes räägivad, et Eestis ei saa korvpalli arendada, et me oleme nii väikesed ja peamegi olema nii saamatud. Saab küll, kui tahetakse ...
Siin on mõtlemisainet neile, kes räägivad, et Eestis ei saa korvpalli arendada, et me oleme nii väikesed ja peamegi olema nii saamatud. Saab küll, kui tahetakse ...
Päris pikka aega on olnud juba tegelikult. Võimas igal juhul!väike-tamma kirjutas:Nagu näha on eestis uus pallimäng nr 1. Õnneks on sellesk võrkpall mis minu teine lemmik spordiala korvpalli kõrval. Edu EM-il!!
Kas keegi meeskonna keskmist vanust teab? Venno ümber on hea meeskonda üles ehitada - 20 aastat vaid vanust. Tore, et meil pallimängudes keegi nii võimsalt on esile kerkinud sellises nooruses. Eks ta läheb ainult veel paremaks, kui hakkab Saksamaal pallima. Võrkpallis on tulevik helge!
Super tulemus! Aga kus on meie korvpalli Venno? või meie korvpalli Patrail?
Kangur on ju peaaegunojah kirjutas:Super tulemus! Aga kus on meie korvpalli Venno? või meie korvpalli Patrail?
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
-
- Kasutaja
Noo kuigi neid kahte asja on võimatu võrrelda,siis Kangur on korvpallurina Venno kui võrkpalluri tasemest ikka valgusaastate kaugusel.Bawse kirjutas:Kangur on ju peaaegunojah kirjutas:Super tulemus! Aga kus on meie korvpalli Venno? või meie korvpalli Patrail?