NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
Re: NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
Keegi Demo ka juba mänginud?
ise olen ja väga rahul
Kui kellegil plaanis osta omale 2k11 siis mu (xbox) gamertag: soho25 addige sõbralisti saab online mängida siis
ise olen ja väga rahul
Kui kellegil plaanis osta omale 2k11 siis mu (xbox) gamertag: soho25 addige sõbralisti saab online mängida siis
Millal PC-le demo tuleb ?
pcle ei tule demo!
oot aga täisversioon ikka tuleb w? muidu ei saagi paljud üldse seda mängida (sh mina)
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
ja täis tuleb pcleBawse kirjutas:oot aga täisversioon ikka tuleb w? muidu ei saagi paljud üldse seda mängida (sh mina)
ok, väga hea, siis saab ikka pimedatel sügisõhtutel seda pelada ikka, kui midagi muud teha poleKaska kirjutas:ja täis tuleb pcleBawse kirjutas:oot aga täisversioon ikka tuleb w? muidu ei saagi paljud üldse seda mängida (sh mina)
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
http://sport.delfi.ee/news/varia/paevav ... d=33283941" onclick="window.open(this.href);return false;
Nba ELITE 11 ei tule välja see aasta..
võeti aeg maha kuna mäng nii s*tt
õigesti tehti ka sest see nägi välja nagu nba jam ehk s*tt. kuigi mulle meeldis controllidSoho kirjutas:Nba ELITE 11 ei tule välja see aasta..
Peaasi, et 2K11 tulemata ei jää
keegi on mänginud ka veel 2k11?
ise mängisin täna,
mäng tehtud veelgi realistlikumaks, my playerit täiustatud, aga NBA blacktop tehtud veelgi hullemasks-nt.
dongi võistlus on 90 sekki, võidab see kes skoorib kõige rohkem, ja ''pick-up'' mängud-need toimuvad pimedas mõnede valgustite saatel,
edasiminek on siiski olemas!!!
ise mängisin täna,
mäng tehtud veelgi realistlikumaks, my playerit täiustatud, aga NBA blacktop tehtud veelgi hullemasks-nt.
dongi võistlus on 90 sekki, võidab see kes skoorib kõige rohkem, ja ''pick-up'' mängud-need toimuvad pimedas mõnede valgustite saatel,
Pole mängu veel.... EU release ju 8-ndal alles .. sul piraat? nagu ma aru saan
ise eeltellisin ära andricost mingi 23-ndal sept. ja reede peaks kätte saama , loodetavasti
ise eeltellisin ära andricost mingi 23-ndal sept. ja reede peaks kätte saama , loodetavasti
Sul x-kasti oma? Või on kuhugi ilmunud juba PC oma ka?hans kirjutas:keegi on mänginud ka veel 2k11?
ise mängisin täna,
xkast jh-seal juba nädal aega tglt väljas olnud, imelik et PC versiooni veel pole...