Ära seda küll paku ,millest sa järeldad seda ,arvan ,et finaalis ikka Rock ja Rytas,sest Rock on omas kodus alati võimas olnud ja praegu pole veel Kalev/Cramo sellises hoos ,et Rocki võita.nub4you kirjutas:Pakun Rytas-Rock finaali.
Tartu Rock
-
- Kasutaja
Re: Tartu Rock
Ise ka aru said mis kirjutasid w?spartaklane kirjutas:Ära seda küll paku ,millest sa järeldad seda ,arvan ,et finaalis ikka Rock ja Rytas,sest Rock on omas kodus alati võimas olnud ja praegu pole veel Kalev/Cramo sellises hoos ,et Rocki võita.nub4you kirjutas:Pakun Rytas-Rock finaali.
naljakas järeldus:D Rock on võitnud vist hooajaeelsetest mängudest võitnud äkki 2-3-4 ? ja kindlasti rohkem tappa saand kui võitnud, vastupidiselt kalevile kes on kaotanud vaid ühe mängu. Ja sa väidad et kalevil pole hoogu et rocki võita, kas siis rocki tase on tõesti niivõrd palju kõrgem, et enamjaolt kaotusi saand rock võtab kalevi ära, kes on märksa paremini esinenud?spartaklane kirjutas:Ära seda küll paku ,millest sa järeldad seda ,arvan ,et finaalis ikka Rock ja Rytas,sest Rock on omas kodus alati võimas olnud ja praegu pole veel Kalev/Cramo sellises hoos ,et Rocki võita.nub4you kirjutas:Pakun Rytas-Rock finaali.
Kahtlane,
-
- Kasutaja
Rock on kodus Cramo vastu võimas??? ei mäleta nagu eelmisest hooajast eriti, et oleks olnud (va. üks kord kui 80% Cramo meestest vigastatud olid).spartaklane kirjutas:Ära seda küll paku ,millest sa järeldad seda ,arvan ,et finaalis ikka Rock ja Rytas,sest Rock on omas kodus alati võimas olnud ja praegu pole veel Kalev/Cramo sellises hoos ,et Rocki võita.nub4you kirjutas:Pakun Rytas-Rock finaali.
No praegu ma julgeks väita ,et Rockil pole mingit lootust Kalevi vastu... Rocki hooaja eelsed mängud on läinud üle kivide ja kändude, Cramol aga pigem hästi ja mänguaeg on jagunenud kõikide vahel võrdselt.
Olen nõus väga suure summa vahele panema, et reedel võidab Kalev.
-
- Kasutaja
Mina küll poleks seda summat nõus välja panema tingimusel,et Kalev/Cramo võidaks.Oskar8 kirjutas:No praegu ma julgeks väita ,et Rockil pole mingit lootust Kalevi vastu... Rocki hooaja eelsed mängud on läinud üle kivide ja kändude, Cramol aga pigem hästi ja mänguaeg on jagunenud kõikide vahel võrdselt.
Oskar8 kirjutas:No praegu ma julgeks väita ,et Rockil pole mingit lootust Kalevi vastu... Rocki hooaja eelsed mängud on läinud üle kivide ja kändude, Cramol aga pigem hästi ja mänguaeg on jagunenud kõikide vahel võrdselt.
Kas sa oled mõnda Rocki mängu sel hooajal üldse vaatamas käinud või väidad seda ainult statistika põhjal?
Need kontrollkohtumised ei anna täielikku ülevaadet meeskonna tegelikust tugevusest - katsetatakse lihtsalt. Eks hooaja käigus selgub, kes on tugevam.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Millest te siis järeldate , et Rock on Cramost tugevam?
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Ära paranoiatse siin, keegi ei ole arvanudki, et Rock Cramost tugevam on, küll aga teevad siin Cramo teadurid südikaid väljaütlemisi selles osas, et Cramo on Rockist tugevam.--KingLeBron-- kirjutas:Millest te siis järeldate , et Rock on Cramost tugevam?
Ma arvan, et siin foorumis ongi normaalne kui inimesed arvavad, et Cramo on rockist tugevam! Või olen ma eksinud?
Elagu BC Kalev/Cramo!
-
- Kasutaja
loomulikult, sest see on ju Kalevi foorum:) imelik kui oleks vastupidi:) Mina olen Kalevi fänn ja jään selleks:)
Normaalne on see, kui inimesed arvavad et Cramo on Rockist sümpaatsem, ägedam ja üleüldse õigem klubi. Aga tugevam-nõrgem võrdlused peaks ikkagi faktidel põhinema... praegu ei ole minu meelest neid fakte lihtsalt võtta kusagilt, mille alusel neid kahte klubi võrrelda. Ok, võiks ju aluseks võtta Rakvere turniiri, aga siis ei olnud Rockis ei Tsintsadzet ega Taltsi.Juss00 kirjutas:Ma arvan, et siin foorumis ongi normaalne kui inimesed arvavad, et Cramo on rockist tugevam! Või olen ma eksinud?
Ma saan küll aru nendest Kalevi poolehoidjatest, kes praegu väga optimistlikud on, kuna tõepoolest... on ju klubil uus treener, ning vist üldse esimest korda on juba mõnusasti enne hooaja algust meeskond koos... aga samas... Soomes saadud kaotus näitas, et pilvedesse tõusmiseks on veel vara. Seesama klubi oli ju vaid mõned päevad tagasi Tarvaga kui võrdne võrdsega mänginud, ning ühe mängu Tarvale isegi kaotanud.
Rock pidi siis väga halbu kombinatsoone katsetama, et nad Leedu keskmiku käest sellise kaotuse said
aga 24. on mäng, eks siis näeb mis paistab ja.
aga 24. on mäng, eks siis näeb mis paistab ja.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
ma pole rääkinud et Kalev tugevam kui Rock või mida iganes te siit välja pressite...
Ma ütlesin, et ma olen täiesti kindel ,et reedel võidab mängi Kalev ja kui keegi on nõus panustama siis võib teada anda
Ma ütlesin, et ma olen täiesti kindel ,et reedel võidab mängi Kalev ja kui keegi on nõus panustama siis võib teada anda
Oskar8 kirjutas:ma pole rääkinud et Kalev tugevam kui Rock või mida iganes te siit välja pressite...
See lause väljendab täpselt seda, et Cramuu on Sinu arvates mäekõrguselt üle.Oskar8 kirjutas:No praegu ma julgeks väita ,et Rockil pole mingit lootust Kalevi vastu...