Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
Need Kalevi üleoleku jutud olid pigem siis, kui veel Jones oli alles ja Rockil Tsin ning Veidemann puudu. Ja ega Tamme vigastus ka nüüd asja täna paremaks ei teinud.
Viimati muutis nojah, 24 Sept 2010, 22:05, muudetud 1 kord kokku.
Võiks teha nii, et me ei maini, et:
1) tegu on kontrollkohtumisega, mis justkui ei näita mitte midagi;
2) põhimehed on puudu ja/või osad mängijad on nohused;
3) kohtunikud on pahatahtlikult ühe meeskonna vastu.
krabbi osteti pinki nyhkima veski asemele vist veski lohk tyhjax jäänud pingil ja oli sinna täidet vaja.
muu mäng-pole sõne sellise jama kirjeldamiseks.
muu mäng-pole sõne sellise jama kirjeldamiseks.
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
Ma ei väidagi, et Tamme vigastus või Krabbendami haigus tänase kaotuse ja halva mängupildi põhjuseks oleks. Ei. Probleemid on olemas niigi, eelkõige eesliinis ja täna poleks nii või naa Rocki vastu saadud. Aga teatud mõju mängupildile neil asjadel ikka on.Asjaajaja kirjutas:Võiks teha nii, et me ei maini, et:
Ülejäänud põhjuseid pole küll mõtet kellegi suhu panna, nii lolli juttu ei aja keegi.
Paneb ikka mõtlema, kuidas kõvad tegijad nagu Toome ja Kitsing on Cramos täiesti kahvatunud ning pinginühkijatest Kurbas ja Raadik on saanud Rockis staarmängijad. :O
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ma ei mõista üldse neid, kes mingist kontrollmängust jahuvad. BBL Cup, kutid! Mis kuramuse kontrollmäng(ud)? Mõlemad meeskonnad näitasid esimesel poolajal koledat mängu, Kalev vist lõpuni. Homme saab parema pildi meeskondade mängust. Mängitakse vähe teisest klassist meeskondadega.
Fear the prophet!
Kitsing on üks väheseid Kalevis, kelle mängu üle ma täna väga ei kurdaks. Nii noorelt ja kogenematult mehelt ei saagi kohe oodata, et imet teeks ja liidrirolli endale võtaks. Omad asjad tegi ta ära.
Teine kellega ei saaks väga nuriseda on G.Dorbek. Ülejäänud täiesti kehvasti ikka.
Toome tõesti no comments.
Teine kellega ei saaks väga nuriseda on G.Dorbek. Ülejäänud täiesti kehvasti ikka.
Samas Raadik täna ikka suhteliselt hästi mänginud! Väga hea vahetusemees!nojah kirjutas:Kitsing on üks väheseid Kalevis, kelle mängu üle ma täna väga ei kurdaks. Nii noorelt ja kogenematult mehelt ei saagi kohe oodata, et imet teeks ja liidrirolli endale võtaks. Omad asjad tegi ta ära.
Herr Suslov isiklikult!nub4you kirjutas:Kes oli see kohtunik kes kukkus ?
Rockil on kõik noored täitsa kena mängu teinud. Kurbas tõesti uue hingamise leidnud jnemaik kirjutas:Samas Raadik täna ikka suhteliselt hästi mänginud! Väga hea vahetusemees!nojah kirjutas:Kitsing on üks väheseid Kalevis, kelle mängu üle ma täna väga ei kurdaks. Nii noorelt ja kogenematult mehelt ei saagi kohe oodata, et imet teeks ja liidrirolli endale võtaks. Omad asjad tegi ta ära.
Lõpp kokkuvõte mängule: mõlemad meeskonnad mängisid koledat mängu, Cramo lihtsalt väga palju koledamalt.
selline pakk tuli.jeerum jeerum