eikasutaja123 kirjutas:Kas ma olen ainus, kellel on heli pildist tunduvalt ees ??
Martin Müürsepp
Re: Martin Müürsepp
Mürka sai ühikarottides osa
http://www.elu24.ee/?id=262272" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.elu24.ee/?id=262272" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Uus kasutaja
Et siis Myrka jälle tagasi
Eesti lähimineviku kuulsaim korvpallur Martin Müürsepp jätkab paljude teiste meie tippude eeskujul lemmikala juures treenerina! Veel kevadel Rakvere Tarva särgis kullaläikelise hõbeda võitnud mees läheb BC Kalev/Cramosse Aivar Kuusmaa abiliseks, kirjutab Õhtuleht.
«Põhimõtteliselt oleme asjades kokku leppinud ja lööme käed,» kinnitas Müürsepp. Kas pakkumine tuli Müürsepale üllatusena? «Mingil määral ikka. Mul olid veidi teised plaanid, mis polnud seotud korvpalliga,» kõlas vastus. «Aga eks ma ole vaikselt ka treeneritööle mõelnud.»
Eesti lähimineviku kuulsaim korvpallur Martin Müürsepp jätkab paljude teiste meie tippude eeskujul lemmikala juures treenerina! Veel kevadel Rakvere Tarva särgis kullaläikelise hõbeda võitnud mees läheb BC Kalev/Cramosse Aivar Kuusmaa abiliseks, kirjutab Õhtuleht.
«Põhimõtteliselt oleme asjades kokku leppinud ja lööme käed,» kinnitas Müürsepp. Kas pakkumine tuli Müürsepale üllatusena? «Mingil määral ikka. Mul olid veidi teised plaanid, mis polnud seotud korvpalliga,» kõlas vastus. «Aga eks ma ole vaikselt ka treeneritööle mõelnud.»
tegelikult oli see variant õhus juba eelmine aasta, aga siis Mürka tahtis sõbra unistuse siiski täide viia.mada9a3kar kirjutas:Et siis Myrka jälle tagasi
Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
marxx762 kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
marxx762 kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Karl kirjutas:marxx762 kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
...pluss lase end juba ära registreerida, hakka hommepäev vaikselt kangi sikutama ja aja end kevadeks platsile!Mihkel111 kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
patu89 kirjutas:Palju õnne ja pane Kalev tööle selliseks nagu me tahame näha!!
Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Pea asi, et meie pikad midagi juurde õpiks Müürilt. Peaks ju olema, millest rääkida
Palju õnne, Martin!
Palju õnne, Martin!
Fear the prophet!