Jaa, Yao Ming võiks Kalevis olla, oleks päris hea asendus reedile, 225 pikk ka..kes veel siis ja kindlasti Kobe Bryanti (olete kuulnud sellisest mehest?) võiks viskajaks tuua..ja ee mingi suvakas ameeriklane LeBron James ka kindlasti ja ma arvan, et praegu aitab.
Ja palun ärge tehke mu arvamust maha, kuna ma vastasin täpselt teemale: "Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?"
Viimati muutis greystone, 27 Dets 2007, 14:46, muudetud 1 kord kokku.
Ühe hooaja highlightside põhjal ei too mitte keegi endale mängumeest klubisse, tavaliselt käib asi nii, et mänedžer annab klubile 3 parimat ja 3 halvimat videot vastava mehe mängust. Need kes endale 1-2 video põhjal mängija toovad on lihtsalt lollid.
USAs on selline teguviis täiesti tavaline, aga kahjuks meil kiputakse rohkem mehe statse vaatama. Aga samas jällegi eestis kutsutakse mees 1-2 nädalasele testperioodile mis USAs on üsna tundmatu teguviis.
Räägin muidugi ainult oma kogemuste põhjal.
ain kirjutas:USAs on selline teguviis täiesti tavaline, aga kahjuks meil kiputakse rohkem mehe statse vaatama. Aga samas jällegi eestis kutsutakse mees 1-2 nädalasele testperioodile mis USAs on üsna tundmatu teguviis.
Räägin muidugi ainult oma kogemuste põhjal.
oled mees kes töötab managmendis?
Või oled käinud testimisel?