Sisulised postid mõlemad. Äkki mõtleks enne ja siis kirjutaks?suvakas kirjutas:ega cramo parem polecramokalev kirjutas:Rock on hale.
Tartu Rock
Re: Tartu Rock
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Asjaajaja lidus nagu oodatud, saba jalge vahel siit teemast minema.
Ma ei taha norida, aga kuidas asjaajajast midagi kuulda pole old juba paar viimast lehte :O
Küll ta laupäeval välja ilmub:)Mr. Aff kirjutas:Asjaajaja lidus nagu oodatud, saba jalge vahel siit teemast minema.
Täna vähemalt vaikus
Räägitakse, et ei ole ilus teiste ebaõnne üle rõõmustada, aga pean tunnistama, et kergelt muhelema võtab see Rocki kaotus küll. Ja et see just nii kindlast eduseisust suudeti maha mängida. Ja kui statistikat vaadata, siis põhitegijad olid leegionärid, eestlased küll üritasid ja pusisid, aga välja tuli nagu ikka. Efektiivsed olid 2 väljamaa meest. Meil vähemalt teevad Tamm, Arbet ja Dorbek asju ära. Kurbas arvas vist ka, et on ilge shooter, et 5 kolmest vastu lauda loopis. Tema leib peaks olema ikkagi teravuse loomine ja läbiminekud, vigade meelitamine ja kaitsetöö. Eks need 12 meeskonda võivad heal päeval kõik kõiki võita. 6 hulka läheb kõvaks jagelemiseks ja olen kindel, et hooaja lõpus loetakse juba visatud korve, mitte punkte tabelis. Ning tuleb tõdeda, et meie meedial on ikka suur võim, et suudab igasugused korvpallivõõrad inimesed pärast üht võitu Rytase üle nii ahvivaimustusse viia ja panna uskuma, et nii hakkabki olema. Aga üldises plaanis, kurb, kurb ja veelkord kurb, et meie meeskondade ja meeste tase selline on. Nii Rock kui Cramo ja kõik teised ka sinna otsa...Need oleksid pidanud olema kohustuslikud võidud. Mõlemad meeskonnad kokku moodustavad põhimõtteliselt Eesti koondise ja Rockil on veel ka korralikud võõrmängijad...
Mul on ühel põhjusel kahju, et Rock kaotas, nimelt tahtsin korraliku beti panna Dolphinsi võidu peale, aga päeval oli kiire ja ei jõudnud. Nüüd krt jäi raha teenimata.
Oli endalgi sama plaan, aimasin, et nii läheb, aga siiski 100% kindel polnud ja vaevalt ma tuhandeid alla oleksin ladunud, kuid kindlasti midagi oleksin Rocki vastu pannud. Ja 19.40-20.00 mina vähemalt Triobetis seda mängu ei näinud.Mr. Aff kirjutas:Mul on ühel põhjusel kahju, et Rock kaotas, nimelt tahtsin korraliku beti panna Dolphinsi võidu peale, aga päeval oli kiire ja ei jõudnud. Nüüd krt jäi raha teenimata.
sinu lohutuseks võin öelda, et vaevalt sa vist oleks OT võitu pakkunud st, et oleks pidand panema viigi peale vms , ja siis Dolphinsi võidule, samas vbl eksin, pole ammu kuskil panustanud.Mr. Aff kirjutas:Mul on ühel põhjusel kahju, et Rock kaotas, nimelt tahtsin korraliku beti panna Dolphinsi võidu peale, aga päeval oli kiire ja ei jõudnud. Nüüd krt jäi raha teenimata.
Sellega peaks nii olema, et kossus arvestatakse ka OT tulemust, ehk siis viigile ei saagi panustada. Jalkas on jah nii, et kui on mängud, mis võivad minna OT, siis see tulemus enam panustamisel ei loe. Loeb vaid 90 minuti tulemus.marxx762 kirjutas:sinu lohutuseks võin öelda, et vaevalt sa vist oleks OT võitu pakkunud st, et oleks pidand panema viigi peale vms , ja siis Dolphinsi võidule, samas vbl eksin, pole ammu kuskil panustanud.Mr. Aff kirjutas:Mul on ühel põhjusel kahju, et Rock kaotas, nimelt tahtsin korraliku beti panna Dolphinsi võidu peale, aga päeval oli kiire ja ei jõudnud. Nüüd krt jäi raha teenimata.
Tallinna mängudes jättis just seesama "kõrend" Kjellbomm kõige parema mulje sealt tiimist...
Väga valus on ikkagi selliselt lõpuga ära saada. Aga noh, ei ole midagi, mõlemad meie "suured" said kohe laksu kätte, see peaks töömoraalile ainult head tegema, kui naiiv-optimist olla
Väga valus on ikkagi selliselt lõpuga ära saada. Aga noh, ei ole midagi, mõlemad meie "suured" said kohe laksu kätte, see peaks töömoraalile ainult head tegema, kui naiiv-optimist olla
-
- Kasutaja
"Teatud olukordades, kus kõik oli välja mängitud, vile vaikis. " nentis Rocki peatreener Indrek Visnapuu.
Päris huvitav avaldus.
Päris huvitav avaldus.
Mis ta lootis, et Rootsis on asi teistmoodi, kui Lätis või Leedus? Naiivitar...
Naeruväärne...Kalevpoiss kirjutas:"Teatud olukordades, kus kõik oli välja mängitud, vile vaikis. " nentis Rocki peatreener Indrek Visnapuu.
Päris huvitav avaldus.
Mis siin naeruväärset on? Siis kui Kalevi vastu jäetakse ebasportlikud jms asjad vilistamata on häda ja nüüd äkki on naeruväärne?Egert kirjutas:Naeruväärne...Kalevpoiss kirjutas:"Teatud olukordades, kus kõik oli välja mängitud, vile vaikis. " nentis Rocki peatreener Indrek Visnapuu.
Päris huvitav avaldus.
Visnapuu vabandused on naeruväärsed.marxx762 kirjutas:Mis siin naeruväärset on? Siis kui Kalevi vastu jäetakse ebasportlikud jms asjad vilistamata on häda ja nüüd äkki on naeruväärne?Egert kirjutas:Naeruväärne...Kalevpoiss kirjutas:"Teatud olukordades, kus kõik oli välja mängitud, vile vaikis. " nentis Rocki peatreener Indrek Visnapuu.
Päris huvitav avaldus.
Visnapuu juhtis tähelepanu asjaolule, et see oli esimene kord, kui nad teenisid vastastest vähem vabaviskeid.