Mitte poolaegade, vaid veerandaegade järel. see selle segaduse tekitaski, jäi mulje, et Cramo sai kolm korda järjest palli.marxx762 kirjutas:poolaja algul paned sina palli mängu, pärast seda keeratakse nool sinu´poole <- pärast seda kui tekib ala pooleks pall olukord siis nool näitab minu kasuks jääb pall mulle pärast seda keeratakse nool -> , loodan et mõistad.zero0 kirjutas:Keegi seletaks, kuidas see noolesuunamine käib? Pole sellest veel aru saanud.
VTB BC Kalev/Cramo - VEF Riga [06.10.2010]
Re: VTB BC Kalev/Cramo - VEF Riga [06.10.2010]
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kohtunikke ma küll ei süüdistaks, üldiselt heal tasemel ning üsna sõbralik vile oli.Egert kirjutas:Pole muud öelda, kui VALUS KAOTUS. Täiesti võidetav sats.
Üks kahtlane olukord oli lõpus, kus Arbetile ründeviga võeti, aga ei vingu eriti.
Krabbendam hakkab ka juba mängumeheks vaikselt saama
Kas mina süüdistasin?nojah kirjutas:Kohtunikke ma küll ei süüdistaks, üldiselt heal tasemel ning üsna sõbralik vile oli.Egert kirjutas:Pole muud öelda, kui VALUS KAOTUS. Täiesti võidetav sats.
Üks kahtlane olukord oli lõpus, kus Arbetile ründeviga võeti, aga ei vingu eriti.
Krabbendam hakkab ka juba mängumeheks vaikselt saama
OT. Kahju et hüppepallidest loobuti. Kui ikka võitlus palli pärast on, siis peaks ikka hüppepalliga selgitama mitte matemaatikaga.
Muidugi Kalevile täna hea
Hüppepall on üsna vigastusteohtlik asi. Hüppad üles, maandud vastase jalale ning ongi hüppeliiges väljas. Vaheldumis valdamine on väga hea lahendus.Kris kirjutas:OT. Kahju et hüppepallidest loobuti. Kui ikka võitlus palli pärast on, siis peaks ikka hüppepalliga selgitama mitte matemaatikaga.
pealegi hüppepalli puhul poleks lühikesel tagamängijal suurt mõtet pika käest palli üldse surkima minnagi... ja kunagi ei tea, kuhupoole viltu see kohtunik selle palli fännide silmis jälle viskab jne
- Kalev4ever
- Kasutaja
Nii mitmedki lätlased ütlevad ka, et VEF väärinuks kaotust ja kirutakse Williamsit (mõni tahab juba ära saatmist), kuigi tänu temale tuldi viimastel minutitel tagasi.
Kaheseid viskas vend ikka küll meeletult peale.
Üllatav, aga selline kaotus mõjub enesetundele päris masendavalt ja seda pikaks ajaks.
Kaheseid viskas vend ikka küll meeletult peale.
Üllatav, aga selline kaotus mõjub enesetundele päris masendavalt ja seda pikaks ajaks.
Fear the prophet!
Eelmine aasta juhiti Zalgirise vastu 81:72 BBLi mängus kodus...lõpptulemuseks jäi 81:82. Nii, et ei midagi uut siin.
Aga kihlveomängijatele tehti küll tünga, ennustus oli -6,5 kalevile...kinnisilmi võinuks arvata, et kaotus tuleb suurem. Õnneks ei osalenud täna.
Aga kihlveomängijatele tehti küll tünga, ennustus oli -6,5 kalevile...kinnisilmi võinuks arvata, et kaotus tuleb suurem. Õnneks ei osalenud täna.
Viimati muutis Mr. Aff, 07 Okt 2010, 21:17, muudetud 1 kord kokku.
Vbla ma olen sinisilmne aga mina näiteks ei usu, et see kaotus moraalile nii halvasti mõjub. Oleks säärane kaotus saadud Rockilt, siis muidugi või isegi sellelt samalt VEF-ilt BBL sarjas, kus iga võit-kaotus arvel. Seekord ma usun, et asja positiivne külg (suudame suurtele vastu saada küll) võib isegi selle kaotuse pettumuse üle kaaluda ja pigem tekib sportlik viha, et küll me järgmine kord näitame.... Aga eks laupäeval ole näha.
ära hakka nüüd.Mr. Aff kirjutas:Eelmine aasta juhiti Zalgirise vastu 81:72 BBLi mängus kodus...lõpptulemuseks jäi 81:82.
Palju siis see janicenoksi vise maksma läks ka? Ma juba siin ühes teises postis panin valuuta ümberarvutamisega korralikult pange, las keegi teine proovib...
Ukrainlastele saab ka vastu hakata, paberil on neil meeskond leegionäre täis, aga vanad mehed... minu arvates on Vef paberil parem neist. Kodumäng vist nendega on küll alles mõne aja pärast, krt seda teab, mis siis on.
Ukrainlastele saab ka vastu hakata, paberil on neil meeskond leegionäre täis, aga vanad mehed... minu arvates on Vef paberil parem neist. Kodumäng vist nendega on küll alles mõne aja pärast, krt seda teab, mis siis on.
Räägitakse küll, et punkt-punkti lõpu peal on kõik võimalik... aga minu arust praktika pigem näitab seda, et 80% juhtudel võtab ikkagi tugevam oma ja surub selle võidu kasvõi vägisi ära. See käib nii selle aasta VEFi kui eelmise aasta Zalgirise kohta ja on ka Kalev nii BBL-i nõrgemate vastu kui ka KML-is samamoodi põnevaid lõppe nõrgemate vastu ära surunud. Või võtame kasvõi jalgpallis Eesti - Fääri saared...
-
- Kasutaja
"Mehed ei nuta" saates oli ennustuses küsimus, et mis seis jääb Vefi mängus punktid+lauapallid Krabbendam vs Parahhovski. Pahv ja Martinson pakkusid +18 ja +20 Parahhovskile. Paju tegi siis omast arust nalja, et tema usub Robertisse ja pani +15 Parahhovskile. Ja lõppseis on 18-18. Vot nii!
-
- Kasutaja
Ma isegi pakuks 90% kanti. Üldiselt on võimalik tugevamaid võita ainult siis, kui teed korraliku vahe ja siis hoiad seda lõpuni.nojah kirjutas:Räägitakse küll, et punkt-punkti lõpu peal on kõik võimalik... aga minu arust praktika pigem näitab seda, et 80% juhtudel võtab ikkagi tugevam oma ja surub selle võidu kasvõi vägisi ära. See käib nii selle aasta VEFi kui eelmise aasta Zalgirise kohta ja on ka Kalev nii BBL-i nõrgemate vastu kui ka KML-is samamoodi põnevaid lõppe nõrgemate vastu ära surunud. Või võtame kasvõi jalgpallis Eesti - Fääri saared...
ma pakkusin +12 parahouvskile.Kalevpoiss kirjutas:"Mehed ei nuta" saates oli ennustuses küsimus, et mis seis jääb Vefi mängus punktid+lauapallid Krabbendam vs Parahhovski. Pahv ja Martinson pakkusid +18 ja +20 Parahhovskile. Paju tegi siis omast arust nalja, et tema usub Robertisse ja pani +15 Parahhovskile. Ja lõppseis on 18-18. Vot nii!