Et PF-positsioon on Keerlese ja Toome näol suurepäraselt esindatud, siin jään ma ka pigem eriarvamusele. Kas meile on vaja puhast tsentrit või PF/C, kes on jõuline ja on lauas tugev, siis mina arvan, et pigem seda teist umbes Osby tüüpi mängijat.
Mina jään omakorda eriarvamusele. Minu arvates on eeskätt vaja puhast pukki, kes suudaks korvi all oma koha välja võidelda ja kellele saaks siis palli alla toimetada. Nagu viimati oli Lyde. Osby taolise venna korral jääks lihtsalt Toome pingile nagu Kitsing praegu (kui ma kuu aja eest imestasin, miks selle Kitsingu teema üle lõputult vaielda sest Keerlest ja Toomet ta üle ei mängi, tsenter ta ka pole ja jääb nagunii pingile, siis vaieldi pikalt kui tähtis mängija tast kujuneb). Puhas tsenter oleks aga ikkagi vaid Krabbendam kes seda rolli ilmselgelt üksinda välja ei kanna - teen meelega sest teemast juttu just praegu kui hollandlane tegi hea mängu.
Kui meil on tsentris suur koll, aga ründeliin tervikuna nõrk ja arvestades, et meie tagamehed ei oska niikuinii palli tsentrile toimetada, siis pole sellest suurt abi
Kui meil oleks üks tasemel tsenter juures (nt. Parahhovski), siis poleks ju eesliin kuigi nõrk? Ja vaidlen ka vastu seisukohale, et me tagamängijad ei suuda üldse palli pikkadele toimetada. Suudeti omal ajal Reedile ja Lydele, suudetaks ka nüüd kui oleks kuhu toimetada.
Ehk oleks ta jah veidi lauavõitlust tugevdanud või korvi all abiks olnud, kui pikkadel kõigil 4 viga oli aga noh samas ei ole kindel, et Kalev sellises rütmis üldse oleks lõpuni püsinud koos temaga. Oleks-poleks
No umbes seda minagi mõtlen: sellisel tasemel pole surt mõtet hoida tiimis mingit rollimängijat. Pigem las lammutavad omad poisid. Kui hakkame ühel päeval VEF-iga sarnase eelarvega mängima, siis võiks ehk ka pingile mõne välismängija muretseda. Aga praegu tuleks kohalike kõrvale tuua mehi kes on hädavajalikud, mitte rollimängijad.