NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
Re: NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
Spini saab teha siis kui hoiad all pro hop (või oli ta lihtsalt hop) ja mingit teatud noolt all. Crossi ja teise trikke siis, kui hoiad rünnakul all tight D nuppu + taaskord mingi noolekombinatsioon. Jumal tänatud, et spin ja cross ära võeti, sest need tegid mängu kohutavalt lihtsaks ja üheülbaliseks. Lihtsalt crossi ja spinni end korvini.
On olemas, aga teiste nimedega. Spin sama, mis kaitses lauavõtmine ning crossover sama, mis kaitses intensiivne kaitse.slick rick kirjutas:Kuidas spin ja crossover käivad PC-ga? Vastavaid nuppe enam ei ole =(
Tehke pratice mode läbi ja saate kõik trikid ja nipid selgeks!
Mis nupuga sa seal praktikas edasi järgmist õpetust saad võtta? Seal need puldi märgid ja ükski nupp küll ei anna järgmist õpetust.mining531 kirjutas:Tehke pratice mode läbi ja saate kõik trikid ja nipid selgeks!
controllel settingitest saab neid muuta ja vaatada mis, mis on!
Keegi viitsib custom teamidest 9 Eesti klubi teha?
Ma tõmbasin tänaalles , aga siuke küsimus et seal on need failid 100mb et need vaja ju kõik lahti pakkida et iso faili saada , aga ma ei saa neid nagu lahti pakkida vms
E: Sain juba.
E: Sain juba.
KLge aidake.Mu arvuti jampsib.Mängu ajal lülitab ennast ise lihtsalt välja.HELP PLEASE
Temperatuurid on korras mängu ajal?
jh kõige tõenälisem et arvuti kuumeneb üle ja lülitab ennast välja.Või on vigane mäng viiruse peale seda ajada ei julgeks vistIpodNaNo kirjutas:KLge aidake.Mu arvuti jampsib.Mängu ajal lülitab ennast ise lihtsalt välja.HELP PLEASE
Lase suruõhuga (kui kodus ei leidu, siis osta aerosoolsuruõhk) arvuti ventikas puhtaks ja peaks probleem lahendatud olema. Aga mul ka üks küsimus: kuidas backdowni ehk siis selg ees korvi all mängida?Kaska kirjutas:jh kõige tõenälisem et arvuti kuumeneb üle ja lülitab ennast välja.Või on vigane mäng viiruse peale seda ajada ei julgeks vistIpodNaNo kirjutas:KLge aidake.Mu arvuti jampsib.Mängu ajal lülitab ennast ise lihtsalt välja.HELP PLEASE
Keegi my playerit teeb ? ma sain draftiga portlandi ja 4 Summer Circuiti mäng tegematta
Sa mõtled Post Upi?seeker kirjutas:Lase suruõhuga (kui kodus ei leidu, siis osta aerosoolsuruõhk) arvuti ventikas puhtaks ja peaks probleem lahendatud olema. Aga mul ka üks küsimus: kuidas backdowni ehk siis selg ees korvi all mängida?Kaska kirjutas:jh kõige tõenälisem et arvuti kuumeneb üle ja lülitab ennast välja.Või on vigane mäng viiruse peale seda ajada ei julgeks vistIpodNaNo kirjutas:KLge aidake.Mu arvuti jampsib.Mängu ajal lülitab ennast ise lihtsalt välja.HELP PLEASE
Vist tuli tight D nuppu hoida ja siis noolte ja sprint nupuga varieerida.
Tegin kuni save game pange pani ja uut ka tegema ei viitsi hakata.
Kaugel olid ?Kristo kirjutas:Tegin kuni save game pange pani ja uut ka tegema ei viitsi hakata.