IpodNaNo kirjutas:KLge aidake.Mu arvuti jampsib.Mängu ajal lülitab ennast ise lihtsalt välja.HELP PLEASE
jh kõige tõenälisem et arvuti kuumeneb üle ja lülitab ennast välja.Või on vigane mäng viiruse peale seda ajada ei julgeks vist
Lase suruõhuga (kui kodus ei leidu, siis osta aerosoolsuruõhk) arvuti ventikas puhtaks ja peaks probleem lahendatud olema. Aga mul ka üks küsimus: kuidas backdowni ehk siis selg ees korvi all mängida?
kradi hea on ikka xboxi omada... ei mingit crackidega jamamist ja mängu streikimist
Olge tublid ja enjoy the game
Mängust niipalju, et olen myplayeris 1 mängu ära mänginud ja olen praegu prognoosi järgi 15. valik. (Bucksi valik) tahaks miamisse saada aga nende 1 valik oli alles kuskil tagapool. Peaks kehvemini mängima . Olen PG
Pole veel seda mängu hankinud, kuid oleks selline küsimus, et mitu hooaega my playerit saab teha? Lisaks tahaks teada, et kas nüüd toimib see sisse välja vahetamise süsteem mitte ei pea end ise korduvalt sisse vahetama nagu nba2k10-s pidi
Sai ka endale mäng hangitud ning esimene emotsioon on see et mängus on veidi kaitset ka ikka tunda ja üks ühele läbi minekut pole nii lihtsad enam kui nba 2k10. Mängides tekib ikka selline mõnus emotsioon, mida vähemalt minul nba 2k10 ei tekkind. Üks asi mis panin veel tähele on see, et nba 2k10 hakkis veidi mul arvutiga, aga 2k11 seda probleemi ei ole millegi pärast! Kokkuvõttes minu meelest võrreldes 2k10 väga suur edasiminek!
xtcx kirjutas:Sai ka endale mäng hangitud ning esimene emotsioon on see et mängus on veidi kaitset ka ikka tunda ja üks ühele läbi minekut pole nii lihtsad enam kui nba 2k10. Mängides tekib ikka selline mõnus emotsioon, mida vähemalt minul nba 2k10 ei tekkind. Üks asi mis panin veel tähele on see, et nba 2k10 hakkis veidi mul arvutiga, aga 2k11 seda probleemi ei ole millegi pärast! Kokkuvõttes minu meelest võrreldes 2k10 väga suur edasiminek!