Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
Tere!
Kas see siin varem jagatud VSB neti link ei tööta enam?
Ma mõtlen seda VLC playeri kaudu. Mul igatahes ei tule isegi seda pildi kasti ette.
Oskab keegi aidata?
Ma mõtlen seda VLC playeri kaudu. Mul igatahes ei tule isegi seda pildi kasti ette.
Oskab keegi aidata?
TTÜ-l on küll raske seis.
-
- Kasutaja
mul on sama probleem.Egert2899 kirjutas:Tere!
Oskab keegi aidata?
-
- Kasutaja
õnneks ma saan tv-st vaadata seda:)vabakutseline kirjutas:mul on sama probleem.Egert2899 kirjutas:Tere!
Oskab keegi aidata?
Ma ei saa sellest aru, kuidas kõik läti klubid on ühe aastaga sellise tõusu teinud. Huvitav kas leedukatele ka mõni koht play-offi jäetakse.
Arbet ja Kitsing mängivad hästi.
Valmiera ja Liepaja on tõesti olulise arenguhüppe teinud. *Köhh-köhh* Õige küll, nad on BBL-i peksupoisid.Egert kirjutas:Ma ei saa sellest aru, kuidas kõik läti klubid on ühe aastaga sellise tõusu teinud. Huvitav kas leedukatele ka mõni koht play-offi jäetakse.
Miks sa arvad, et Läti klubid tõusu teinud on? Ma arvan, et pigem oleme meie tasemelt väga palju kehvemaks läinud!Egert kirjutas:Ma ei saa sellest aru, kuidas kõik läti klubid on ühe aastaga sellise tõusu teinud. Huvitav kas leedukatele ka mõni koht play-offi jäetakse.
Krt mäng pole kõige parem. Sellegi poolest vahe on veel väike ja lätlastele paar hullu kukkusid sisse ka. Jumala eest vastaste tagaliini peaks kinni saama, see meil tugevam kui eesliin. Lõpp oli juba lootustandev. Teisel poolajal peab hoidma nad kuival ja võidu ära noppima, kui just kohtunikud mängu ei tule.
Visna on tubli, et ta ei lase 20 punktilises vahes Kurbast ega Raadikt mängu, väga hea !
BC KALEV/CRAMO
-
- Kasutaja
tuleb võtta kinni need mehed kes 3 viskavad hästi ja julm kaitse siis peaks võitma:) tore et ainult eesti poisid mängivad. huvitav mida teeks rock ja ttü ainult eesti meestega:)
Väga kena küll, et sa leiad aega oma Cramo viletsast mängust tulenevat frustratsiooni välja valada Rocki peale. Seda kõike veel teema all, mis iseenesest peaks katma Kalev/Cramo tegemisi Balti liigas.Siimu kirjutas:Visna on tubli, et ta ei lase 20 punktilises vahes Kurbast ega Raadikt mängu, väga hea !
Mul on väga hea meel, et sina siin foorumis olemas oled !Asjaajaja kirjutas:Väga kena küll, et sa leiad aega oma Cramo viletsast mängust tulenevat frustratsiooni välja valada Rocki. Seda kõike peale kauba teema all, mis iseenesest peaks katma Kalev/Cramo tegemisi Balti liigas.Siimu kirjutas:Visna on tubli, et ta ei lase 20 punktilises vahes Kurbast ega Raadikt mängu, väga hea !
BC KALEV/CRAMO
dorbek oleks võinud selle donki ära lükata
dorbek meenutab pociust hetkel
dorbek meenutab pociust hetkel
Viimati muutis Egert, 15 Okt 2010, 20:33, muudetud 1 kord kokku.