Minu teada on nad jõudnud mingisugusele kokkuleppele, kuid leping on veel füüsiliselt sõlmimata.Kalev4ever kirjutas:Nüüd asi kindel: Iverson hakkabki Besiktases mängima.
Mis liigasid Besiktas muidu veel, peale Türgi liiga, mängib?
Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Mis tähendab, et hea juhuse korral saab meest varsti Riias näha - VEF mängib ka seda turniiri.--KingLeBron-- kirjutas:Eurocupi peaks mängima.Kalev4ever kirjutas:Nüüd asi kindel: Iverson hakkabki Besiktases mängima.
Mis liigasid Besiktas muidu veel, peale Türgi liiga, mängib?
Imelik otsus temalt. Tahaks näha juba, kuidas ta neid eurocupi vendasid hakkab 1-1 ettevõtma. Iverson küll juba vana ja aeglasem, kuid eurocupi tase on küll tema jaoks liiga suur tagasiminek..
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Eks raha mängib, antud hetkel kindlasti ka Iversoni enda mängusoov. Türgi liiga ja eurocap tunduvad vähemalt mulle endale ikkagi etematena kui Hiina liiga, mis oleks olnud ilmselt teine variant. Muidugi see, et Besiktas suudab Iversoni palgata on ka omaette kummaline, ise ei suudeta juba "regulaarsetele" tüüpidele palku maksta. Aga eks see ilmestab kuivõrd antud klubis asjad jalkaosakonna poole kallutatud on, et ainult siis leitakse raha kui midagi sensatsioonilist saab korda saata.
Heat'i ja Celtics'i mäng meie aja järgi 02.30? Oli vist, et 7 tundi juurde, igaks juhuks küsin üle...
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
peaks olema jah.Fixer kirjutas:Heat'i ja Celtics'i mäng meie aja järgi 02.30? Oli vist, et 7 tundi juurde, igaks juhuks küsin üle...
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-z ... tern-time/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pange omale see link lemmikutesse, siit näete USA aega.
Pange omale see link lemmikutesse, siit näete USA aega.
Või kasutage sellist Firefox'i lisa: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1117/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kasutaja
Keegi kes täna vaatab miami heati ja boston celticu mängu öösel ,pls sheerige mulle link juba kust parim vaadata vms
NBA League Pass on nädala aega tasuta.huh im kito kirjutas:Keegi kes täna vaatab miami heati ja boston celticu mängu öösel ,pls sheerige mulle link juba kust parim vaadata vms
http://www.nba.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Fakk, mul ei taha funkama hakata see League Pass! :S
Praegu allkiri puudub.
veetle.com - zeus tv HD
HAHAA Heat sai lutti , ja see et parima kaitsega meeskonna käest ei vähenda mu rõõmu
ma ei saa aru, mis siin imestama panevat on, kas celticus on teise esheloni mehed NBA mõistes? Vastan ise- ei ole. Ma ütleks, et pigem on seal rohkem mehi kellele loota, kui seda on heatis. J.O'neal,Rondo,Shaq,Pierce,Allen,Garnett,Davis,Robinson. Heatil pm, Wade-James-Bosh-Haslem-Howard, mõningate mööndustega ka ehk Z.Kaska kirjutas:HAHAA Heat sai lutti , ja see et parima kaitsega meeskonna käest ei vähenda mu rõõmu
Ja veelgi loogilisemana tundub see võit kui vaadata sinu mainitud kaitset, see et kaitset osatakse mängida, mida NBA-s vägatihti ei kohta, siis see loobki kõik eeldused positiivseks tulemuseks, mis ka saavutati.
Kokkuvõttes selle loo, võib küll öelda , et mingisse eufooriasse, küll ei maksa sattuda. See suur kolmik kelledest üks jäi ja teised kaks lisandusid L.J-Bosh- puhuti pigem üleüldise meedia poolt suur mull üles mis üritas tõestada et põhiturniiri lõpuks on 82 in the row.
ei no õige lihtsalt paljud andsid neile tiitli juba kätte aga mänge on palju veel.marxx762 kirjutas:ma ei saa aru, mis siin imestama panevat on, kas celticus on teise esheloni mehed NBA mõistes? Vastan ise- ei ole. Ma ütleks, et pigem on seal rohkem mehi kellele loota, kui seda on heatis. J.O'neal,Rondo,Shaq,Pierce,Allen,Garnett,Davis,Robinson. Heatil pm, Wade-James-Bosh-Haslem-Howard, mõningate mööndustega ka ehk Z.Kaska kirjutas:HAHAA Heat sai lutti , ja see et parima kaitsega meeskonna käest ei vähenda mu rõõmu
Ja veelgi loogilisemana tundub see võit kui vaadata sinu mainitud kaitset, see et kaitset osatakse mängida, mida NBA-s vägatihti ei kohta, siis see loobki kõik eeldused positiivseks tulemuseks, mis ka saavutati.
Kokkuvõttes selle loo, võib küll öelda , et mingisse eufooriasse, küll ei maksa sattuda. See suur kolmik kelledest üks jäi ja teised kaks lisandusid L.J-Bosh- puhuti pigem üleüldise meedia poolt suur mull üles mis üritas tõestada et põhiturniiri lõpuks on 82 in the row.