NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
Re: NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
selline asi et tahaks teada milline on algne kaamera vaade seal?
ma muutsin endal ära ja nyyd ei saa kuidagi õiget tagasi ja on nii nuss sedasi mängida:D
suured tänud juba ette ära
ma muutsin endal ära ja nyyd ei saa kuidagi õiget tagasi ja on nii nuss sedasi mängida:D
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
-
- Kasutaja
Algne kaamers vaade on turbo.. ise mängin player lookiga.MinaRainz kirjutas:selline asi et tahaks teada milline on algne kaamera vaade seal?
Tegelikult ei norinud kirjaviga Aga sain ka ise teada , leidsin üles selle.Kristo kirjutas:Norid kirjaviga või tahadki teada?Invisibl3 kirjutas:Kust ma selle pratice mode leian ?:Pmining531 kirjutas:Tehke pratice mode läbi ja saate kõik trikid ja nipid selgeks!
Aga mis raskusastmest te jahute siin? Kust ma seda vaadata saan, et mis astmega ma mängin?
Sorri, alles sain mängu pm ja ei ole väga uurinud jms.
-
- Kasutaja
Option - presetation altInvisibl3 kirjutas:
Aga mis raskusastmest te jahute siin? Kust ma seda vaadata saan, et mis astmega ma mängin?
Sorri, alles sain mängu pm ja ei ole väga uurinud jms.
-
- Kasutaja
sain all-star mängu ka aga mingi 2-3 minti sain mängida :D
Kas keegi saaks öelda CDKey ?
Keegi oskab öelda, kas Eestis on üldse juba kuskil poodides müügil NBA 2K11 Xboxile, eriti huvitab, kas Tartus kusagil on. Ise olen näinud ainult ühes kohas ja PS3-le.
http://www.andrico.ee/pood/product_info ... _id/141134" onclick="window.open(this.href);return false;krollo kirjutas:Keegi oskab öelda, kas Eestis on üldse juba kuskil poodides müügil NBA 2K11 Xboxile, eriti huvitab, kas Tartus kusagil on. Ise olen näinud ainult ühes kohas ja PS3-le.
Seda tean, aga mõtlesin just, et kas kusagil poes kohapeal ka müügil on juba.xrip55 kirjutas:http://www.andrico.ee/pood/product_info ... _id/141134" onclick="window.open(this.href);return false;krollo kirjutas:Keegi oskab öelda, kas Eestis on üldse juba kuskil poodides müügil NBA 2K11 Xboxile, eriti huvitab, kas Tartus kusagil on. Ise olen näinud ainult ühes kohas ja PS3-le.
Kindlasti on. Võibolla maakohta nii kiiresti need asjad ei levi tõesti
-
- Kasutaja
Huvitav kuidas neid vigastusi saab? Ma pole 23 mängu jooksul kordagi vigastatud olnud.
Tahad vigastusi saada ? Kuidagi ikka saab...eks ürita edasivabakutseline kirjutas:Huvitav kuidas neid vigastusi saab? Ma pole 23 mängu jooksul kordagi vigastatud olnud.
Sina peaksid selle maakoha jutuga veidi tasem olema. Ära unusta oma juuri, poiss!Egert kirjutas:Kindlasti on. Võibolla maakohta nii kiiresti need asjad ei levi tõesti
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Ma küll sain juba korra. Tiimikaaslasega lauapalli pärast võideldes väänasin pisut pahkluud... Ja siis mingi nädal aega liikusin platsil pisut aeglasemalt ringi...vabakutseline kirjutas:Huvitav kuidas neid vigastusi saab? Ma pole 23 mängu jooksul kordagi vigastatud olnud.
krollo kirjutas:Seda tean, aga mõtlesin just, et kas kusagil poes kohapeal ka müügil on juba.xrip55 kirjutas:http://www.andrico.ee/pood/product_info ... _id/141134" onclick="window.open(this.href);return false;krollo kirjutas:Keegi oskab öelda, kas Eestis on üldse juba kuskil poodides müügil NBA 2K11 Xboxile, eriti huvitab, kas Tartus kusagil on. Ise olen näinud ainult ühes kohas ja PS3-le.
no progames poes ikka on ja enamustes elektroonika poodides peaks ka olemas olema ...