jyrgen kirjutas:Ragles136 kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne ja pane meie pikad mängima!
Martin Müürsepp
Re: Martin Müürsepp
no krt see ju kuldEgert kirjutas:
Müürsepp võidab Saporta Cupi
-
- Kasutaja
Kahju, et ta peale kahte hooaega NBA-s otsustas euroopasse tagasi tulla.
Siis oli see vaheaasta kah NBA's.
Et siis tema raamatu esitlus Tommi Grillis.
Õhtulehe video Andres Sõbrast Müürsepa kohta rääkimas on kuld, pisarad silmas naeran praegu, klassika
-
- Kasutaja
Nagu pildilt näha võite käisin ka ise kohal ja naerda sai. See mis Andres Sõber ütles oli tüüpiline Andres omas headuses. Ja nii palju kui raamatut lugenud olen siis see on huvitavam kui raamat mu isast. Soovitan kõigil endale see muretseda ja jõuludeks ka sõpradele ja sugulastele kinkida.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Enam ei pea pead vaevama sellega, et mida jõulukingiks tahta
Kui siin umbes aasta tagasi või nii, hakati sääraseid raamatuid arvestatavas koguses välja andma, siis tekkis mul kohe kaks soovi: 1. Kuld ja 2. Müür.
Loodame, et Gerdist ka tehakse raamat
Kui siin umbes aasta tagasi või nii, hakati sääraseid raamatuid arvestatavas koguses välja andma, siis tekkis mul kohe kaks soovi: 1. Kuld ja 2. Müür.
Loodame, et Gerdist ka tehakse raamat
Fear the prophet!
Kust nummid stringid said?väike-tamma kirjutas:Nagu pildilt näha võite käisin ka ise kohal ja naerda sai.
-
- Kasutaja
hahahaha kus nüüd alles salvas. Kui sa just ei tea siis ma istun Müüri selja taga sorry et seda ütlen sa väike ebardAsjaajaja kirjutas:Kust nummid stringid said?väike-tamma kirjutas:Nagu pildilt näha võite käisin ka ise kohal ja naerda sai.
Vaatasin kohe, et oled sedasi profiilis väga oma isa noorema aja fotodelt nähtule sarnane.väike-tamma kirjutas:hahahaha kus nüüd alles salvas. Kui sa just ei tea siis ma istun Müüri selja taga sorry et seda ütlen sa väike ebardAsjaajaja kirjutas:Kust nummid stringid said?väike-tamma kirjutas:Nagu pildilt näha võite käisin ka ise kohal ja naerda sai.