01.00. Kuni 7. novembrini on ajavahe 6h.mining531 kirjutas:joeli mäng algab 02.00?
Jalgpall
Re: Jalgpall
-
- Kasutaja
niipalju kui mina livescore.com-ist vaatasin ,siis hakkab ikka kahjuks alles kell 02.00Egert kirjutas:01.00. Kuni 7. novembrini on ajavahe 6h.mining531 kirjutas:joeli mäng algab 02.00?
-
- Kasutaja
masendav ... angel ja marquez olid küll pasad. Lindpere jagas enamvähemn häid palle ette. Kokkuvõttes debor, et kaitses passiv meeskond suutis 3 väravat lüüa
weeeeee paar mintsa väljakul ja GOAAAAAAAAAAAAAAAAL Kink
Nice, Torreselt duubel ja premmi liider kotis. Ehk jätkavad samas vaimus:)
-
- Kasutaja
ei ole mingi nice! ma sulle teen nice.
Päris karm vend oledtheundertaker kirjutas:ei ole mingi nice! ma sulle teen nice.
-
- Kasutaja
ma olen lihtsalt chelsea fänn olnud juba 90 algusest saati ja olen edasi
oujeeAlex kirjutas:Nice, Torreselt duubel ja premmi liider kotis. Ehk jätkavad samas vaimus:)
Ise olen just liverpooli fänn olnud ja loodan ka et panevad niiedasi , ja loodan et torres hakkab oma vormi leidma
naljakas lugeda meediat ja seda paska mis välja aetakse täna ilmus uudis, et Reina soovib lahkuda Liverpoolist, no ma siis löön liverpooli koduka lahti ja vaatan mis värk on. Seal räägitakse, et see on meedia mull ja Reina on fully committed.
küsimus on, et kes mõtleb selliseid asju välja?
Hapukurgi hooaeg! Kui pole millestki kirjutada, siis peab miskit ise välja mõtlema!jyrgen kirjutas:naljakas lugeda meediat ja seda paska mis välja aetakse täna ilmus uudis, et Reina soovib lahkuda Liverpoolist, no ma siis löön liverpooli koduka lahti ja vaatan mis värk on. Seal räägitakse, et see on meedia mull ja Reina on fully committed.
Mine püüa nüüd tõde kinni kusagilt..Ise on ta õelnud, et Rafa oli ainuke põhjus miks ta L'pooli tuli. Nüüd kus Rafat enam pole...tont nende mõtteid teab. Juhul kui hooaeg hakkab ülesmäge minema ja eurosarjas peaks ka edu tulema, ehk lõpetatakse selliste uudiste nuppude tegemine.jyrgen kirjutas:naljakas lugeda meediat ja seda paska mis välja aetakse täna ilmus uudis, et Reina soovib lahkuda Liverpoolist, no ma siis löön liverpooli koduka lahti ja vaatan mis värk on. Seal räägitakse, et see on meedia mull ja Reina on fully committed.
Vot mida tähendab vastase alahindamine.
Liechestein 1:0 ees.
Liechestein 1:0 ees.