Pidi mängima küll.T Reed kirjutas:aaa aitäh, aga kas ta mängib ka?
Michael Dunigan
Re: Michael Dunigan
nub4you kirjutas:Netis oli et ta liitub Leedu turneega .
Veits loogiline ka, kui ta juba eestisse toodi, siis miks mitte esmaspäeval mängu panna.Dunigan saabub Tallinna laupäeval ja peaks juba esmaspäeval kaasa lööma Balti liiga mängus Valmieraga.
mees jõudis siis Tallinna, siuke nägu ees, et nalja ta ei mõista loodame, et väljakul samasugune
-
- Kasutaja
Või oli väga pahane, et siuksesse kohta sattusjyrgen kirjutas:mees jõudis siis Tallinna, siuke nägu ees, et nalja ta ei mõista loodame, et väljakul samasugune
Miks peaks pahane olema Eestis ju hea rahulik elu võrreldes Iisraeliga
Mängib ta homme valmiera vastu?
peaks mängima.
BBL-is teda kirjas veel pole.
no kohal ta on et vaevalt et ta pingil istub kui ta vähegi korras onCityRed kirjutas:Mängib ta homme valmiera vastu?
-
- Kasutaja
saaks ja kokku mängu harjutada juba homme:)
Ega siis homme mingi lihtne mäng ei tule, et siin kokkumängu saab harjutada. Meeskond on praegu niigi halvas seisus. Lisaks on Valmieral veel kõva jõud ka korvi all.
Ma ei saa aru, millest te järeldate et meeskond on halvas seisus? Kaotus Prokomile kuuega? Rockile 2-ga?(kus oli palju igast jama) Tarvale? Lisaajal jälle oli vist kahe silmaga?
Hull asi mingi eesti liiga, järgmine mäng võivad vabalt need seisud vastupidi minna. VTB-s on ju isegi üleootuste normaalselt esinetud, rääkisid siinsed asjapulgad et prokomilt saadagkse 40ga ja Khimkilt 120ga või mis iganes.
Kui aga vaadata tulevaid mänge siis ma usun et alates tänasest kuni kuu lõpuni jääb mängude saldo 9 võitu ja 1 kaotus. Pole vast hullu. Ning BBL võiduprotsent 75 ja suhe 6-2.Ma küll nüüd ei näe erilist põhjust vingumiseks, Ok tarva oleks võind ära võtta, aga rockiga on alati nii, et ei oska kunagi öelda kummale poole mäng läheb.
Hull asi mingi eesti liiga, järgmine mäng võivad vabalt need seisud vastupidi minna. VTB-s on ju isegi üleootuste normaalselt esinetud, rääkisid siinsed asjapulgad et prokomilt saadagkse 40ga ja Khimkilt 120ga või mis iganes.
Kui aga vaadata tulevaid mänge siis ma usun et alates tänasest kuni kuu lõpuni jääb mängude saldo 9 võitu ja 1 kaotus. Pole vast hullu. Ning BBL võiduprotsent 75 ja suhe 6-2.Ma küll nüüd ei näe erilist põhjust vingumiseks, Ok tarva oleks võind ära võtta, aga rockiga on alati nii, et ei oska kunagi öelda kummale poole mäng läheb.
Aamen marxi jutule!
Olen ka marxx762´-ga nõus. Häda pole meil midagi, koos uue mehe Dunkingani tulekuga võime kindlasti 10st mängust 9 võita, miks mitte ka 10.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii