Michael Dunigan
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Re: Michael Dunigan
teisel viskel pani 2+1
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
-
- Kasutaja
Cipruss on 17-aastane tagamängija??? Mina tean teda rohkem Läti koondises mänginud tsentrina. Vanust ei viitsi otsida aga pole kindlasti 17.Egert kirjutas:Dunigan sai oma esimesel viskel 17-aastaselt tagamängijalt kulbi.
No BBL Lives ütles et Berzins pani kulbi.Kalevpoiss kirjutas:Cipruss on 17-aastane tagamängija??? Mina tean teda rohkem Läti koondises mänginud tsentrina. Vanust ei viitsi otsida aga pole kindlasti 17.Egert kirjutas:Dunigan sai oma esimesel viskel 17-aastaselt tagamängijalt kulbi.
-
- Kasutaja
Mul ütles Cipruss.Egert kirjutas:No BBL Lives ütles et Berzins pani kulbi.Kalevpoiss kirjutas:Cipruss on 17-aastane tagamängija??? Mina tean teda rohkem Läti koondises mänginud tsentrina. Vanust ei viitsi otsida aga pole kindlasti 17.Egert kirjutas:Dunigan sai oma esimesel viskel 17-aastaselt tagamängijalt kulbi.
kes on tänase mängu kohtunikud muidu? Kahtlaselt haiseb "meie sõbra" Matsalu järele
peaksid eestlased olema jah. valmiera mängib ikka väga puhtalt.Go Cramo! kirjutas:kes on tänase mängu kohtunikud muidu? Kahtlaselt haiseb "meie sõbra" Matsalu järele
kuusmaa pole jälle midagi time-oudist kuulnud.
Kalev EI OSKA kolmandat veerandit mängida. Jälle keeratakse väljamängitud vahe sinna kohta
lasta Valmieral 15-0 vahespurt teha on ikka tase!
lasta Valmieral 15-0 vahespurt teha on ikka tase!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ma ei saa aru, miks te mängust Dunigani teema all räägite?
Dunigani poolt kehvapoolne partii, aga eks vaatame. Las kohaneb veits ja näis, kuidas siis saab olema.
Ja ega statistika pealt ei saa täit tõde öelda ka. Loodame, et keegi foorumlastest on hetkel mängu vaatamas ja räägib meile lähemalt pärast poole.
Dunigani poolt kehvapoolne partii, aga eks vaatame. Las kohaneb veits ja näis, kuidas siis saab olema.
Ja ega statistika pealt ei saa täit tõde öelda ka. Loodame, et keegi foorumlastest on hetkel mängu vaatamas ja räägib meile lähemalt pärast poole.
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
Kas ta tõesti tegi 5 pallikaotust ja pani 3 blokki? Jälgisin küll nagu kogu aeg online aga need numbrid tunduvad kuidagi suured.
Blokid tulid viimase 3 minuti jooksul.Kalevpoiss kirjutas:Kas ta tõesti tegi 5 pallikaotust ja pani 3 blokki? Jälgisin küll nagu kogu aeg online aga need numbrid tunduvad kuidagi suured.
no statistikas pole ta kulpi saanud ainult 3 andisEgert kirjutas:No BBL Lives ütles et Berzins pani kulbi.Kalevpoiss kirjutas:Cipruss on 17-aastane tagamängija??? Mina tean teda rohkem Läti koondises mänginud tsentrina. Vanust ei viitsi otsida aga pole kindlasti 17.Egert kirjutas:Dunigan sai oma esimesel viskel 17-aastaselt tagamängijalt kulbi.
-
- Kasutaja
No minule jättis ta küll sümpaatse mulje ,tahe on mehel küll selline ,et ainult teeks ja hüpe on tal ka päris hea ja kaitses seisab ka päris hästi.
Mulle ka väga meelids. Liigub kergelt, lauda võtab hästi, tahe on suur ja alati oli meeskonnakaaslastele esimene plaksu andmas. Mis kõige tähtsam - kui saab, siis vajutab. Õpib veel liikumised ka selgeks ja siis on 5+!
Meeldis ka see,et et 3-4 korda küsis alley-oop söötu ka.
Meeldis ka see,et et 3-4 korda küsis alley-oop söötu ka.
Minu arust on ka selline mängija, nagu meeskond vajas. Väga heade füüsiliste eeldustega, agressiivne ja ei karda korvi alust mängu, samas pole ka nii aeglane "kapp", kes Kalevi süsteemi ei sobiks, päris kiireid liigutusi tegi kohati. Ja suhtumine jättis ka väga hea mulje. Eks ta muidugi veidi krobeline on aga talenti on seal kõvasti. See, et tuli nii palju pallikaotusi ja suhteliselt kiirelt isiklikud vead - suht loomulik. Esiteks alles äsja saabus, pole meeskonna ja mäguga kohanenud ja üleüldse väga noor vend ja Euroopas täielik kollanokk. Küll Müürsepp talle nipid selgeks õpetab Tundub küll, et need lüngad, mis meeskonnal seni olid, täidab ära. Ründearsenal pole küll kõige mitmekülgsem aga see vast ei ole ka tema põhiülesanne. Kaitses muidugi on vaja veel õppida, et nii kergelt petete peale lendu ei tõuseks. Aga üldine mulje on hea.
Mängult ja mina ütlen et päris hea partii temalt. Oli natuke rabe ja täiesti näha et ei tea veel kuidas väljakul liikuma peab, aga hüpe on mehel võimas. Liikus hästi, Valmiera jäi selgelt hätta temaga. Nagu ka Kristo juba kirjutas - kui saab, siis läheb panema, ja selline agressiivne mäng tuleb Kalevile ainult kasuks. Natuke kartsin et viimaseminutite Kuusmaa usaldus võib näppu lõigata, aga ta mängis selle väga hästi, mitu blokki ja vaheltlõige. Täiesti 4+ mäng temalt.Kalev4ever kirjutas: Dunigani poolt kehvapoolne partii, aga eks vaatame. Las kohaneb veits ja näis, kuidas siis saab olema.
Kahju et alley-oop sööt natuke kõrge oli, oleks vägev donk olnud