See vigade suhe oli tänases mängus väga kahtlane. Just nimelt see, et viimasel veerandajal lätlased ilgelt vigu endale korjasid.
Keeru tegi väga soliidse mängu, Krabi tõi õigel ajal vajalikud korvid ning Dunigan tegi lõpus isegi päris hea esituse, nii et kokkuvõttes hea töö, aga pallikaotuste arvu tuleb kindlasti vähendada tulevikus!
Dorbek ja Tamm meelitasid kahe peale välja 13 viga. Dorbek on teada tuntud vigade välja meelitaja ja eks Tamm pani oma 1 vs 1 oskused tööle Valmiera väsinud meeste vastu.
Samas, ma olen siiani soovinud ikka just Läti klubidele ebaõnne, et nad kaotaks jne, aga hetkel on Valmierast küll kahju. Nappe kaotusi on oma jagu, vigastused on seganud (liider Kaufmanis kaasa arvatud) + veel ebaõnne ka.
Kui siin TTÜ/Kalevilt napilt-napilt suhkamisse said, siis pärast mängu antud intekas oli nende peatreener Gatis Melderis ikka väga kurva, kui mitte poolnutuse häälega.
Ma igatsen tagasi ka aastate tagust BBL-i koduka süsteemi, et kui mingi mängija on vigastatud, et siis klubi lehel läheb tema nime taha punane rist vms. Ei pea luure infot olema, vaid saab kohe näha, kes vigastatud