Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
see PR ei ole ju võitude/kaotuste % oma
Olen nõus, enamus ESPN'i artiklitest jms on tõesti jamad. Ainuke, kelle artiklid vms seal tähelepanu väärivad on Hollinger, kuna tema jutt jms põhineb 100% statistikal, mitte isiklikul arvamusel vms. Nagu juba öeldi, seal tabelis ei arvestata ainult võitude-kaotustega, vaid ka vastaste võiduprotsendiga, sellega, kas mängud on toimunud kodus või võõrsil jpm.Jukapuka kirjutas:Muidu ma ei viitsi siin vaidelma hakata, aga seda ütlen küll, et espn on nüüd küll viimane koht kust mingit tõelist infot saada. Kuidas on üldse võimalik, et Heat on NOH ja LAList ees? Espn on täiesti alla käinud oma Heati ja eriti Lebroni kummardamisega. Nende lehel on mingi Heat meter?!?!? ja terve eelmine aasta nägime me ju ka ainult seal Lebroni kohta uudiseid. Lisaks kui vaatasid ESPNilt mängu nägid terve poolaja lebroni elulugu, isegi kui mängisid a la Lakers ja Suns ja ärge tulge siin rääkima, et ma hater vms isegi Cavsi fännid tegid RealGM foorumites teemasid, et jätke see juba järgi.
ööl vastu tänast viskas indiana 3ndal veerandil 54 punkti kusjuures 21 st viskest tabati 20. rohkem kui vahest terves mängus euroopas.
ja lebron triple-double aga heat kaotas, jazzi millsapilt 46
ja lebron triple-double aga heat kaotas, jazzi millsapilt 46
bosh sai 46 punni näkku
-
- Kasutaja
Ma arvan, et on mainimist väärt ka see fakt, et Millsap viskas viimase 28 sekiga 11 punkti ja sellest kolmeseid 3/3 ja viimase seki layupi mis saatis mängu lisaajale. Millsap oli oma karjääri jooksul visanud kolmeseid enne seda mängu 2/20.
Pacersi hull 3. veerandaeg:
Praegu allkiri puudub.
kas keegi teab, et kas NBA LP täispakket sisaldab ka playoffe?
kui sa mõtled PREMIUM PACKAGE siis ei.Oskar8 kirjutas:kas keegi teab, et kas NBA LP täispakket sisaldab ka playoffe?
Premium Package'il saab juurde osta 69,95$ kui ostad kohe terve seasoni välja aga kui iga kuu maksad siis 32,95$ juurde kuumaksule ja kui Standard Package siis 49,95$ juurde seasoni väljaostmisele ja kuumaksule juurde 24,95$. Sealt saab ise valida kas ostad Playoffid.Oskar8 kirjutas:kas keegi teab, et kas NBA LP täispakket sisaldab ka playoffe?
Boston see aasta päris hea hoos. Miamile tõmmati teist korda kott pähe. Hea, et Dallas neid võitis
Lakersi võiduseeria lõppu võis Denveris ette aimata. Denver alati hästi kodus mänginud
Lakersi võiduseeria lõppu võis Denveris ette aimata. Denver alati hästi kodus mänginud
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
nba.com lehel arvatakse et lakers võib ka 70 võiduni minna see hooaeg pole paha ennustus/soov
nädal tagasi arvati et heat võidab 78. suur asi.Kaska kirjutas:nba.com lehel arvatakse et lakers võib ka 70 võiduni minna see hooaeg pole paha ennustus/soov
no lakersi 70 on ikkka natuke usutavam kui heati oma vvõi mis usutavam ma ei kujuta ettegi kui suured fännid peavad seda lootmaEgert kirjutas:nädal tagasi arvati et heat võidab 78. suur asi.Kaska kirjutas:nba.com lehel arvatakse et lakers võib ka 70 võiduni minna see hooaeg pole paha ennustus/soov