IpodNaNo kirjutas:Omasin kalevit 30 punktiga.Ise mängisin ttü-ga.Tamm 33 punkti ja pokla 21.Saks võtis 7 lauda .Ja sokk tegi 6 pallikaotust
NBA 2K10 - BBL patch!
Re: NBA 2K10 - BBL patch
IpodNaNo kirjutas:Omasin kalevit 30 punktiga.Ise mängisin ttü-ga.Tamm 33 punkti ja pokla 21.Saks võtis 7 lauda .Ja sokk tegi 6 pallikaotust
Tubli oled.
Kle kristo lisa kmlbbl roster kus on ken johnson:)
kle lollakas küsimus jah aqa kas selleks peab ju NBA2K10 allalaetud olema või kuidas?
ja kui siis kas keegi oskab anda aadressi kus seda tõmmata saab:D
tänud ette.
tänud ette.
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
Mäng peab olema arvutisse installitud.MinaRainz kirjutas:kle lollakas küsimus jah aqa kas selleks peab ju NBA2K10 allalaetud olema või kuidas?
tänud ette.
Mul ei ole sellistIpodNaNo kirjutas:Kle kristo lisa kmlbbl roster kus on ken johnson:)
kuidas ma saan seda rosterit panna , et nagu ma ei oska teha lahti seda hidden faili
Mis Windows on?
heii, abi vaja. Sain tööle NBA mingitmoodi, kuna sealt kus tõmbasin keegi ei saanud. Aga rosteri panin sinna save kausta. Nii nagu õpetatud. milles viga on, kas midagi pean kustutama, sest et mul on meeskonnad, aga miks meeskonna nime ja mängijaid ei ole?
Sa pead peamenüüst kah selle BBL rosteri loadima (optionsi alt)
ei pidanud, tööle sain:D:D aga kuidas pealt panna , lol ma ei oska, hetke lteine veerandaeg rockiga tasa, Arbet mängibki aint.
Sprint + ShootT Reed kirjutas:aga kuidas pealt panna , lol ma ei oska
Võtisin ka rocki koos Owensiga. Ma ei tea kuidas siia pilti lisada.
Tervist,
olek küsimus et kust seda eesti liiga patchi alla laadida oleks võimalik
olek küsimus et kust seda eesti liiga patchi alla laadida oleks võimalik
http://www.filefactory.com/file/b1de759/n/BBL.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
kuidas teha backupi mida ma pidin tegema enne installimist ?? või ei pea seda tegema ?