VTB Ühisliiga (aka Idaliiga - 10/11)
Re: VTB Ühisliiga (aka Idaliiga - 10/11)
Vormel kell 15.00 ja korvpall 19.00. Ideaalne ju?
no vaevalt et seda mängimiseks saab nimetada, aga loodame parimat.Selge on see, et vigastuse puhul 1 päev mingeid imesid ei teeSoho kirjutas:nii , et siis mõlemad mängivad täna ..
-
- Kasutaja
#7 kirjutas:Vormel kell 15.00 ja korvpall 19.00. Ideaalne ju?
on ja ma vaatasin et kell 16 hakkab koss:)
Ei jõua ära oodata mängu. Ma pakun, et Cramo võidab.
-
- Kasutaja
Triobet pakub, et Zalgiris võidab 90-65.
haha ma olek ka cramo fänn aga cmoonAsjaajaja kirjutas:Ei jõua ära oodata mängu. Ma pakun, et Cramo võidab.
Kõige hullem polegi. Ise ei usu, et nii suur see kaotus tuleb. Pakun kuskil -10 kanti.Kalevpoiss kirjutas:Triobet pakub, et Zalgiris võidab 90-65.
No, mul on selline kahtlane surin sees, et täna tuleb ära. Rudupis ja Nevežis olid puhtalt halva õnne kokkulangemise taga kinni. Kolmas kord järjest ikka nii ei lähe..Kaska kirjutas:haha ma olek ka cramo fänn aga cmoonAsjaajaja kirjutas:Ei jõua ära oodata mängu. Ma pakun, et Cramo võidab.
-
- Kasutaja
kalev võidab ja täna 2 punniga:)
Kui saaks nüüd VTB liigas võidu kirja oleks natuke aega suu kinni kõigil:)
Minu arust sellise koosseisuga Zalgirist võita on ulme. Loodame muidugi aga vaadake ikka reaalsusele näkku. Lisaks paljud põhimehed Cramol poolvigased, mis pärsib kindlalt nende heal tasemel sooritusvõimet.
Zalgiris on see aasta ikka väga hästi komplekteeritud! Pea kõik on tegijad, kui platsile saavad.
Zalgiris on see aasta ikka väga hästi komplekteeritud! Pea kõik on tegijad, kui platsile saavad.
No ma arvan et hea võimaluse annab see et Zalgiris keskendub see aasta väga Euroliiga mängudele.
no jh euros 4st mängust 3 võituKarl kirjutas:No ma arvan et hea võimaluse annab see et Zalgiris keskendub see aasta väga Euroliiga mängudele.
Kellegil on aimu, kas ERR hakkab näitama mängu ka netis või on kuskil olemas ETV2 streamile. Hetkel puudub juurdepääs telerile.
wtf krabbi põhis