Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Tair Tenno ütles kunagi, et Tanelil on korvpall mitte teine ega kolmas huvi, vaid neljas või viies. Eespool on lumelaud jne. Äkki lauatab kusagil, kuna talv juba käes ju.
-
- Kasutaja
Rockil on ikka ülikõva kaitse, Pärnu koolipoistel lasti poolajaga aint 52 sanga visata. Rock loodab, et poistel koolipäev ka seljataga ehk väsivad enne ära kui asi päris nutuseks läheb.
Kas tänast mängu on kuskilt võimalik jälgida ka, va. rahamasin sporttv?
Ma olen väga tänulik, kui keegi oskab anda mingit kasulikku infot või isegi võlulinkidega hook up'ida.
Ma olen väga tänulik, kui keegi oskab anda mingit kasulikku infot või isegi võlulinkidega hook up'ida.
Asjaajaja kirjutas:Kas tänast mängu on kuskilt võimalik jälgida ka, va. rahamasin sporttv?
Spordibaasis(Tartus) on võimalik vaadata
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Damn, ei ela Tartus!Korx300 kirjutas:Spordibaasis(Tartus) on võimalik vaadata
Ei taha sinna SportTv-sse ka niisama 5 euri sisse panna. Pärast on samasugune nagu need Läti streamingud.
Ega seal näidatakse ka läbi sporttv.
Praegu on küll kvaliteet päris hea.
Praegu on küll kvaliteet päris hea.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Ühe kasutaja alt saab ainult üks IP korraga sees olla?
Peale sport tv ,pole keegi miskit linkki välja sebinud siis?
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 6JB01.html" onclick="window.open(this.href);return false;
no kui muu ei aita, siis live score ikkka
no kui muu ei aita, siis live score ikkka
Kui kellelgil on häid linke jagada, siis olge ikka südamlikud.
Lugedes Delfi kommentaare, siis olen küll rahul, et SportTV eest ei maksnud - paistab, et inimestel on tõsiselt probleeme sellega.
http://sporttv.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to capacity problems.
Please try again later.
If you are the maintainer of this website, please consider upgrading your service package or optimizing your web application.
Küsige raha tagasi, need kes tellisid.
Paistab, et 15 viga veerandiga vilistada, on BBL-i ja KML-i eripära.
ausõna, minge pe*** maksa 5 euri ja siis närvitse ja vahi veateateid!