Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
no tra mingi poolekohaga pokla tuleb ja lammutab kalevi proffid laiali nagu mida fakki
kõva vend see pokla
kõva vend see pokla
Mäng oli nagu oli...Huvitav vähemalt oli ja pinget jagus täiega, aga ühte ma mitte ei mõista, miks Aivar sellises seisus pidi Tamme väljakule viskama??? Pannud siis Orula või selle kuradi Rannula. Oli ju näha, et tüübil istumisest jalad/kondid kanged ja tegutsemine väljakul oli alla igasugust arvestust.
Cramo ei võida sel hooajal mitte ühtegi mängulõppu. Kui on aega 12 sekundit, siis EI hakata mingit kombinatsiooni välja mõtlema, tagajärjeks oli Arbeti ilus sööt Saagele. Tänapäeval on nii, et selles seisus võtab kõige kangem mees palli, ja ootab kuni aeg hakkab täis saama ja teeb viske, võtab vastase 1-1 ette. Siis on vähemalt võimalus, kas läheb sisse või ei lähe. Kõige hullem asi on muidugi see, kui viset ei proovitagi teha. Cramol kahjuks ei ole mitte ühtegi sellise kaliibriga meest.
-
- Kasutaja
Krt, kas ma ainuke kes ei saa basket livescore näha?:d
mina igastahes näen
-
- Kasutaja
mina näen samamoodi:)
- --KingLeBron--
- Kasutaja
usu mind sa ei tahaks seda näha...huh im kito kirjutas:Krt, kas ma ainuke kes ei saa basket livescore näha?:d
kolmesed kuuest null , kahesed neljast null ja seda 5 minutiga...
võru juhib juba 8-4
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Mida see Kalev seal teeb siis nüüd?
-
- Kasutaja
harjutavad sest muidu pole ju aega:)
Kas keegi oskab aidata, ma ei näe live score-t basketist, aga seda aint ühikas, kodus pole mingist probleemi.
nagu näha siis Sokk, Keerles, Dorbek pole platsi üldse käinud ja Tamm minimaalselt. Sellele vaatamata võiks skoor olla 1 veerandi lõpuks ca. 20:10 Cramole
-
- Kasutaja
las poisid treenivad. hetkel need mängud selleks ongi ju:)
Kas Võrule selle hooaja esimene esimese veerandi võit?
Kalev teeb ikka ka tasemel mängu, kolmesed 10-1 esimene veerand ja lauas kaotatakse.
Kalev teeb ikka ka tasemel mängu, kolmesed 10-1 esimene veerand ja lauas kaotatakse.
esimene veerand siis 17:.15 võru jaoks vist selle hooaja esimene veerandivõit :D
kas see meeskond kolmeste viskamist üldse harjutab? 10-1 on ikka maailmaklass!