Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Kevin Love (31p ja 31 lp) vs Knicks.
Lisa: Viimane nulli meeskond kukkus. Dallas keeras viimase veerandiga mängu enda kasuks.
Video
Lisa: Viimane nulli meeskond kukkus. Dallas keeras viimase veerandiga mängu enda kasuks.
Video
lol @
vähemalt ei ole ta enam algrivistuses...
Trail Blazersi keskmängija Greg Oden läheb taas lõikuslauale
http://sport.err.ee/index.php?06116917" onclick="window.open(this.href);return false;
Temast kahjuks vist asja enam ei saa.
http://sport.err.ee/index.php?06116917" onclick="window.open(this.href);return false;
Temast kahjuks vist asja enam ei saa.
Praegu allkiri puudub.
no krt mingi kooli ja õppigu muu amet kui põlved ikka nii katki.4 aastaga 82 mängu pole ju lootusetu tglt.
no ta oli ikkagi rohkem kaitse pärast seal algviisikus,Mihkel111 kirjutas:lol @
Big Z võib nüüd vabalt jõulisemate centritega hätta jääda...
Osa kaitsemängust on ka lauapallide hankimine - neid on JoEl'il viimases kolmes mängus kokku tervelt üks. Täpselt sama palju on ta ka viimases kolmes mängus koppasid pannud - see peaks ju tema tugev külg olema. Lisaks mängivad pikemad keskmängijad ta lihtsalt pikkusega üle - seda on tal kirjade järgi kõigest 2.06, kuigi tundub, et tegelikult veel vähem.hans kirjutas:no ta oli ikkagi rohkem kaitse pärast seal algviisikus,Mihkel111 kirjutas:lol @
Big Z võib nüüd vabalt jõulisemate centritega hätta jääda...
Ründefaasis jäetakse ta tihti lihtsalt üksi ning minnakse kahe mehega selle peale, kelle käes hetkel pall on. Jõulised katted on ainus positiivne asi, mida ma temalt viimastes mängudes näinud olen.
Mitmes kaotus see Heatile oli ?
see hooaeg siis 8-5 ehk siis 5 kaotustkris550 kirjutas:Mitmes kaotus see Heatile oli ?
aga selle õhtu staar oli ikkagi blake griffin omg ütleks kohe
Kurat, Heatil nüüd Wade ja Haslem mõlemad vigastatud. Väga vajalikud mehed.
mis selle haslemiga üldse juhtus ??? tahtis ründeviga ja kukkus pikali jalaga midagi siis ?? lonkas küll räigeltEgert kirjutas:Kurat, Heatil nüüd Wade ja Haslem mõlemad vigastatud. Väga vajalikud mehed.
aga wade ?? sellest ei tea ma midagi
Haslemil jalg, Wadel käsi.Kaska kirjutas:mis selle haslemiga üldse juhtus ??? tahtis ründeviga ja kukkus pikali jalaga midagi siis ?? lonkas küll räigeltEgert kirjutas:Kurat, Heatil nüüd Wade ja Haslem mõlemad vigastatud. Väga vajalikud mehed.
Haslemi kohta ütles LeBron: "He thought he broke it, and from what I heard, he dislocated his second toe, tore a few ligaments." Eks edasised testid näitavad, kui tõsine see vigastus tegelikult on.Kaska kirjutas:mis selle haslemiga üldse juhtus ??? tahtis ründeviga ja kukkus pikali jalaga midagi siis ?? lonkas küll räigeltEgert kirjutas:Kurat, Heatil nüüd Wade ja Haslem mõlemad vigastatud. Väga vajalikud mehed.
Wade kukkus mängus Suns'i vastu vasakule randmele, mängis küll edasi, aga mitte just väga efektiivselt (enne seda visked 4-4, pärast 9-0). Öösel läks ranne paiste, enne mängu tehti röntgen - luu katki pole. Arvatavasti järgmise mängu teeb siiski kaasa.
Lisaks oli Wade ka haigeEgert kirjutas:Haslemil jalg, Wadel käsi.Kaska kirjutas:mis selle haslemiga üldse juhtus ??? tahtis ründeviga ja kukkus pikali jalaga midagi siis ?? lonkas küll räigeltEgert kirjutas:Kurat, Heatil nüüd Wade ja Haslem mõlemad vigastatud. Väga vajalikud mehed.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin