Arvata on, et need IT-vennad ise tõmbavad midagi.patu89 kirjutas:kas keegi oskab sellist asja õelda, et mul koolis ühikas itivennad blokkisid sellise asja ära ,et ei saa torrentiga asju enam tõmmata kas keegi oskab aidata!!!!(ühtegi raadiot ei saa ka interneti vahendusel kuulata)!!
Blokkimise põhjus oli see ,et internet muutus tänu sellele liiga aeglaseks aga no nett praegu sama aeglane kui enne!!!
Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Kas keegi oskab anda selle youtube video lingi, kus on see Kalevi tunnusmeloodia taustaks
http://www.youtube.com/watch?v=X1tP_uUtIn0" onclick="window.open(this.href);return false;TDK kirjutas:Kas keegi oskab anda selle youtube video lingi, kus on see Kalevi tunnusmeloodia taustaks
aga kas sellega keegi aidata ei oska!!!Egert kirjutas:Arvata on, et need IT-vennad ise tõmbavad midagi.patu89 kirjutas:kas keegi oskab sellist asja õelda, et mul koolis ühikas itivennad blokkisid sellise asja ära ,et ei saa torrentiga asju enam tõmmata kas keegi oskab aidata!!!!(ühtegi raadiot ei saa ka interneti vahendusel kuulata)!!
Blokkimise põhjus oli see ,et internet muutus tänu sellele liiga aeglaseks aga no nett praegu sama aeglane kui enne!!!
Pätu 89
^ Ehk aitab näiteks http://www.bitlet.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaikselt lootsin küll Londonit aga mis sa ikka teha saad kui tervis jukerdab. Kahju aga edu edaspidisteks tegemisteks.
"Minu tegevsportlase karjäär on lõppenud," ütles Jaanson Pärnu Sõudeklubi paadikuuris toimunud lahkumistseremoonial ning jätkas pärast pikka pausi murdunud häälel: "Tänan kõiki, kes mind sel teel on aidanud."
"Minu tegevsportlase karjäär on lõppenud," ütles Jaanson Pärnu Sõudeklubi paadikuuris toimunud lahkumistseremoonial ning jätkas pärast pikka pausi murdunud häälel: "Tänan kõiki, kes mind sel teel on aidanud."
kuidas oleks selline asi hästi lihtsalt võimalik!!!!
Bubis on olemas kaamerad ja nende pilti tahaks saada kodulehele live-s jooksma!!!
Bubis on olemas kaamerad ja nende pilti tahaks saada kodulehele live-s jooksma!!!
Pätu 89
Kas kellegil siit foorumist on iphone? mul oleks üks küsimus.
Kui vana on vana? Mul on iPhone 3.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kõik, kel VSB: Ehk oskate öelda, mis lugu mängib vaheaegadel, kui näidatakse Premier League´i mängude väravaid? Neid on niikuinii mitmeid (kindlasti mitte palju). Kui teate mõne loo nime, siis kirjutage siia
Go, Armani Jeans!
Go, Armani Jeans!
Fear the prophet!
üks äkki oli tiesto- who wants to be aloneKalev4ever kirjutas:Kõik, kel VSB: Ehk oskate öelda, mis lugu mängib vaheaegadel, kui näidatakse Premier League´i mängude väravaid? Neid on niikuinii mitmeid (kindlasti mitte palju). Kui teate mõne loo nime, siis kirjutage siia
Go, Armani Jeans!
Masendav on suusatamist vaadata. Mingi "astmarohtude" toel sõitev Bjoergen sõidab eest ära ning pärast kõnnib rahulikult minema, nagu midagi poleks juhtunud.
Finaalis ka, teised hingeldavad nagu hullud finishis, tema kõnnib lihtsalt rahulikult minema.
Finaalis ka, teised hingeldavad nagu hullud finishis, tema kõnnib lihtsalt rahulikult minema.
-
- Kasutaja
nurmsalu hüppas 128,5 meetrit kahevõistluse hüppevoorus:)