Robert Krabbendam

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Re: Robert Krabbendam

Postitus Postitas Rix »

KalevRuus kirjutas:Paraku tundub tõesti, et Balti liigas hakkab rong ära minema. Final Fouri jõuavad Zalgiris, Rytas ja ilmselt VEF, kes tõenäoliselt võidab ka põhiturniiri. Et saada veerandfinaaliks võidetav vastane, peaks põhiturniiri lõpetama vähemalt kolmandal kohal. See eesmärk tundub mäng-mängult kahjuks järjest ebareaalsem.
VEF on võidetav, kindlasti.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

KalevRuus kirjutas:Paraku tundub tõesti, et Balti liigas hakkab rong ära minema. Final Fouri jõuavad Zalgiris, Rytas ja ilmselt VEF, kes tõenäoliselt võidab ka põhiturniiri. Et saada veerandfinaaliks võidetav vastane, peaks põhiturniiri lõpetama vähemalt kolmandal kohal. See eesmärk tundub mäng-mängult kahjuks järjest ebareaalsem.
VEF-i põhiturniiri võit pole sugugi kindel, ei ütleks, et nad teistest sama palju üle on kui Zalgiris või Rytas varem. Kalevi võit Riias pole sugugi võimatu ülesanne kui mäng jookseb. Ventspils, Nevezis, aga miks ka mitte Rock võivad esiotsas kaarte segi lüüa. Siauliai, Rudupis, Dolphins ja Cramo võitlevad kahe ülejäänud edasipääsukoha eest ja pole sugugi kindel, kas Rudupis näiteks hooaja lõpuni kestab. Esinelikusse jõudmine nõuaks Kalevilt siiski vist väikest imet.
Teemasse minnes pole mina tähele pannud, et Dunegani ja Krabbendami oleks koos sisse pandud. Kui Kuusmaa oma kompleksidest üle saab ja Robert terveneb, siis võiks katsetada.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

vaim564 kirjutas:
VEF-i põhiturniiri võit pole sugugi kindel, ei ütleks, et nad teistest sama palju üle on kui Zalgiris või Rytas varem. Kalevi võit Riias pole sugugi võimatu ülesanne kui mäng jookseb. Ventspils, Nevezis, aga miks ka mitte Rock võivad esiotsas kaarte segi lüüa. Siauliai, Rudupis, Dolphins ja Cramo võitlevad kahe ülejäänud edasipääsukoha eest ja pole sugugi kindel, kas Rudupis näiteks hooaja lõpuni kestab. Esinelikusse jõudmine nõuaks Kalevilt siiski vist väikest imet.
Teemasse minnes pole mina tähele pannud, et Dunegani ja Krabbendami oleks koos sisse pandud. Kui Kuusmaa oma kompleksidest üle saab ja Robert terveneb, siis võiks katsetada.
Dolphinsi ma siiski tõmbaks pretendentide nimekirjast maha, küll aga võivad nad kaarte segi lüüa, võites esineliku kandidaatide vastu ootamatult mänge. Nevezis on võõrsilt võtnud kolm mängu, ühe punktiga jäädi peale Rootsis, siis alistati punane latern Valmiera, kolmas, jah, oli tõesti väärtuslik võit Rocki üle. Koduses liigas on meeskond aga nt täiesti keskmik. Välisabi puudumine ning reisimine hakkab ka neile mõju avaldama...
P.S see peaks nüüd muidugi Balti liiga üldarutelu alla käima
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

No päris läinud rong veel ei ole aga nagu siin varemgi öeldud, on Balti liigas iga võit kulla tähtsusega. Iga kaotus vähendab võimalust tulla kolme hulka, alla selle pole FFi jõudmine reaalne.
VEF on võidetav, kindlasti.
Pigem ütleks, et oli võidetav. Kaldun nõustuma Kullamäega, kes oma raadiosaates ütles, et rääkis Kurtinaitisega ja mees rääkis, et VEFi plaan oligi panna hooaja esimesel poolel kõvasti rõhku üldfüüsilisele, kuna mängitakse hooaja jooksul nelja liigat. Kullamäe jutt oli, et tuline kahju, et Rockil see võit saamata jäi, kuna VEF on kevadeks ilmselt hoopis teine sats ja teist võimalust neid võita ei pruugi tulla. Loomulikult, iga vastane on võidetav aga pigem arvan, et Kalev ühisliigas ja Rock ning TTÜ Balti liigas andsin oma shansi käest ning mõne kuu pärast meenutab VEF 50-millise eelarvega klubi oluliselt rohkem kui praegu... Aga loodetavasti ma eksin muidugi.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Eks Kurtinaitis kindlasti ole väga hea treener, aga nt, kui Cramo suudaks end ply-offi vedada ja Vefi vastu seal head mängu näidata, siis ma ikkagi ütleks, et hooaeg on korda läinud BBLis. Ju ma siis ei sea latti nii kõrgele, kuid mulle on ikkagi olulisem Cramo poolelt mänguline pool, kui puhtalt tulemused paberil. eelmine aasta oli ikka sügav kuristik, nüüd on vähemasti saadud kuristiku servale käed ja püütakse end üles vinnata. Ja mänguväliselt on ka ikkagi stabiilsus enam-vähem saavutatud, haukugu delfi debiilikud palju tahes.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

KalevRuus kirjutas: Loomulikult, iga vastane on võidetav aga pigem arvan, et Kalev ühisliigas ja Rock ning TTÜ Balti liigas andsin oma shansi käest ning mõne kuu pärast meenutab VEF 50-millise eelarvega klubi oluliselt rohkem kui praegu... Aga loodetavasti ma eksin muidugi.
Need mängud oleks tulnud muidugi ära võtta, aga mis 50-millisesse eelarvese puutub, siis pole veel kindel, et need millid kevadeks ära ei sula, eks näeb.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Rix kirjutas:Eks Kurtinaitis kindlasti ole väga hea treener, aga nt, kui Cramo suudaks end ply-offi vedada ja Vefi vastu seal head mängu näidata, siis ma ikkagi ütleks, et hooaeg on korda läinud BBLis. Ju ma siis ei sea latti nii kõrgele, kuid mulle on ikkagi olulisem Cramo poolelt mänguline pool, kui puhtalt tulemused paberil. eelmine aasta oli ikka sügav kuristik, nüüd on vähemasti saadud kuristiku servale käed ja püütakse end üles vinnata. Ja mänguväliselt on ka ikkagi stabiilsus enam-vähem saavutatud, haukugu delfi debiilikud palju tahes.
Täiesti nõus, mänguline pool tuleks mingil määral tulemustest lahus hoida. Parim näide on Kalevi kahe aasta tagune hooaeg. Praegu suhtutakse Vucinicisse kui luuserisse aga tema käe all lõpetas Kalev Balti liiga põhiturniiri kolmanda kohaga kusjuures teisest kohast ja otsepääsust nelja hulka lahutas vaid üks meist mittesõltunud mängu tulemus. Kui see mäng lõppenuks teisiti või teinuks veerandfinaali otsustava mängu lisaaja viimastel sekunditel Tanoka asemel imeviske mõni kalevlane, oleks Vucinic praegu kangelane.
Nõus ka sellega, et eelmise hooajaga võrreldes on mõnedki asjad paremuse suunas läinud.
Kindlasti ei saa Kalevi hooaega automaatselt lugeda ebaõnnestumiseks, kui nelja hulka ei jõuta aga eesmärk peab see olema, seda enam, et midagi võimatut seal ei ole. Mulle endale läevad kõige rohkem korda just Kalevi BBLi mängud sest Ühisliigas pole meil teha midagi ja kohalikus liigas on mul suht savi, kes võidab - peaasi, et mängud oleks põnevad ja seeriad veniksid pikaks.
Elums
Kasutaja

Postitus Postitas Elums »

Kas keegi teab Krabbendamist midagi?
Viimases mängus istus mees pingil aga minuteis ei saanud!
Sooviks teada mis plaan temaga on!
Usun, et ta oleks kasulikum kui Toome!
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja

Postitus Postitas Mihkel111 »

Elums kirjutas:Kas keegi teab Krabbendamist midagi?
http://www.youtube.com/user/basketwww#p ... Vku02lnIsE" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuusmaa ütles, et lonkab veel ja pole ühtegi meeskonnatrenni kaasa teinud.
Kasutaja avatar
Korx300
Kasutaja

Postitus Postitas Korx300 »

Elums kirjutas:Kas keegi teab Krabbendamist midagi?

Kuusma vastus sinule 4:53
Patrioot kirjutas:
cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Krabil on päris hea inglise keel :D
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

Egert kirjutas:Krabil on päris hea inglise keel :D
Palju segab kahjuks heli kvaliteet
Kasutaja avatar
tont
Kasutaja

Postitus Postitas tont »

Egert kirjutas:Krabil on päris hea inglise keel :D
:offtopic: kohutav reporter on see ikka. iga kord liibub mängijatele võimalikult külje alla
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Kalevi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul sõitis sääreluu väsimusmurrust tingitud jalavalu kurtev Krabbendam kodumaale paari päeva eest, Eestisse peaks ta naasma 30. detsembril.

Seejärel langetavad klubi juhid otsuse, kas hollandlane jääb meeskonda või soovitakse tema teenetest loobuda. Ilmselt saab otsustavaks Hollandi arstide diagnoos.

«Kui ta mängida ei saa, pole ju mõtet hoida teda niisama pinki nühkimas,» tõdes Sibul ja lisas, et mängijaga sõlmitud leping võimaldab vajadusel koostöö plaanitust varem lõpetada. Samas ei osanud Sibul öelda, kas Krabbendami kohale otsitakse uus leegionär. «Seni pole me sellega tegelenud,» lisas ta.
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kasutaja avatar
tont
Kasutaja

Postitus Postitas tont »

bye-bye
Vasta