BC Rakvere Tarvas

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Re: BC Rakvere Tarvas

Postitus Postitas Kalev4ever »

Valus kaotus Sakalaile (võõrsil 2-ga). Lõpus isegi veel juhiti, aga Hall tegi paar viga ja vahe läkski liiga suureks, et püüda. Võimalus oli, vastastel langes lõpus lausa 3 meest vigadega välja, aga noh, kui ise ära ei karista, siis karistatakse sind ennast.
Fear the prophet!
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Päris Halli kaela seda kaotust nüüd ka kanda ei saa, Saage viskas otsustavad vabavisked mööda, muidu oleks ehk isegi lisaajale läinud jne. Veskilt parimana 20 punkti + 7 lauda sh 5 rl, Andersonilt 6,5 min. 0 punkti ja 1 laud.
korvpallur89
Kasutaja

Postitus Postitas korvpallur89 »

Tarva ja Sakalai kohtumine kiskus lõpuks päris põnevaks, kuid kahjuks tuli Tarval alla vanuda kahe punktida. Terve mängu tagaajaja osas olnud Tarvas suutis viimasel veerandajal järele võtta ja isegi punktiga mööda minna. Punkt punkti mängus said otsustavad Saage kaks mööda visatud vabaviset 11 sekundit enne lõppu. Tarva poolelt säras Veski, kes viskas 20p ja võttis maha 7lp(5lp kusjuures ründelauast). Pokla lisas 14p ja 10lp, Saage 11p ja McGee 10p. Tarval on kiiremas korras vaja korvi alla ühte meest juurde, sest nagu Leedu turnee näitas siis arvestab Sõber C kohal eelkõige Veskiga ja Andersoni mänguaeg kipub kahanema märgatavalt. Täna sai ta mängida ainult 6min. Loodetavasti oli Postimehes olnud artikkel uuest korvialusest jõust õige ja mees jõuab juba järgmise nädala mängudeks Eestisse.
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

ma arvan et anderson on minema ära ikkagi.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Veskilt parimana 20 punkti + 7 lauda sh 5 rl
Numbrid on kenad aga kuidas Veski muidu tundus - kas pani kaugelt sisse või on hakanud varasemast rohkem ka korvi all müdistama?
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

KalevRuus kirjutas:
Veskilt parimana 20 punkti + 7 lauda sh 5 rl
Numbrid on kenad aga kuidas Veski muidu tundus - kas pani kaugelt sisse või on hakanud varasemast rohkem ka korvi all müdistama?
Ei näinud mängu, aga statside järgi (2p viskeid 10/6 3p 4/2, 5 ründelauda) võiks seda eeldada. Kolmeseid hakkas loopima lõpus, kui Tarval oli vaja järele võtta.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Sõbra selgitused teemal, miks tal nii palju välismängijaid on:
Õhtuleht
Eile hommikul ilmus Tarva treeningule veel üks mustanahaline mängumees! "Ta on 206 cm pikkune Marlon, perekonnanime ma ei teagi. Ta käis suvel Oklahoma võistkonnaga siin mängimas ja proovin teda nüüd trennis paar nädalat. Anderson ei pinguta nagu vaja, äkki teeme vahetuse," seletas Sõber
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Viimase kommentaari asjus 10 punti viiest Sõbrale professionaalsuse eest.

Veski kusjuures jättis väga sümptaatse mulje eile.

Lugesin nüüd selle Õhtulehe artikli ka läbi. Tegelikult seekord ma päris mitmes asjas täiesti nõustun Sõbraga. Tundub, et ta on ka mingil määral oma suhtumist kohendanud.

Näiteks:

Pärnu juhendaja Rait Käbin ütles mulle: kui Raabi ära annan, ei jää mulle ju kedagi! Aga ta oleks ruttu-ruttu vaja meile või Rocki või Kalevisse panna, meesteasju tegema. Pärnus viskab ta 30 silma mängus, aga mida ta teistsuguses joonises suudab?

Mul on 16aastane Oliver Metsalu, kellele on tunnustus juba see, et ta kuulub meeskonda. Ei pea paika väide, et ta peaks vägisi mänguminuteid saama. On võimalik kas udutada või rääkida tõsiselt, olen Oliverile asjad ära rääkinud. Ta on mõistlik poiss, tahab Saagede ja Poklatega treenida ega sügele minutite järele – need saab ta kätte ka A-klassi mängudes ja vahel meistriliigas.

Väga õige jutt minu arvates.
KalevRuus
Kasutaja

Postimehe kommentaariumis üks komm ajas muigama (Sõber ütles, et maksab Hallile 3000 krooni):
Minul tekkis igatahes Sõbra juttu kuulates huvi Lindmetsa ja Halli seksuaalse orientatsiooni vastu. Kuulge miks peaks üks ameerika poiss tahtma siin krdi Eesti talves 3000 krooni eest väikelinnas kossu mängida? Sõbrad? Irw!
korvpallur89
Kasutaja

Tarvale siis 89:72 võit Pärnu üle.
korvpallur89
Kasutaja

Naljakas situatsioon oli Utena ja Tarva mängus... Veski pidi palli üle tooma. Mäng kaotati 78:84. Hallilt 30p, Andersonilt 15p ja Lindmetsalt 11p. Äärmiselt kehv päev oli täna Saagel ja Veskil. Saage sai vaid 10min mänguaega ja selle jooksul skoori avada ei suutnud. Veski mänguaeg jäi 18min juurde, kuid selle ajaga viskas ta ainult 4p ja võttis 2lp. Eks näis mis nad homsel mängul näitavad aga oli näha, et täna ei olnud Sõber päris mitme mehe esitusega rahul.
tempo
Kasutaja

Postitus Postitas tempo »

Kurb, väga kurb vaadates korvialust mängu. Veski ikka kohutavalt ebastabiilne ja Richard aeglane. Richard toob mõnedki korvid, aga Villu ei too sedagi. Kui korvialuses midagi ei muutu, siis midagi paremat loota pole.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Kahju just, et sedasi see mäng kaotati. Viimastel minutitel totakate pallikaotustega, mille vastased järjest ära karistasid + siis veel Halli viies (tehniline) ja ka Andersoni välja langemine. Dorbeku ebasportlik jne, lõpp läks närviliseks.
Kripeldama jääb nüüd tänane ja mäng Sakalaiga. Oleks võimalus olnud ka Sakalaist ette poole jääda, aga märk on vähemalt maha pandud :)
Fear the prophet!
korvpallur89
Kasutaja

tempo kirjutas:Kurb, väga kurb vaadates korvialust mängu. Veski ikka kohutavalt ebastabiilne ja Richard aeglane. Richard toob mõnedki korvid, aga Villu ei too sedagi. Kui korvialuses midagi ei muutu, siis midagi paremat loota pole.
Huvitav, et kõik kiruvad Veski ebastabiilusust jne. Minu meelest on tal see esimene mäng üle pika aja kus ta ei suuda visata punkte 10 või rohkem. Tõsi, korvialune mäng on tal küll ebastabiilne. Ta võib teha hea mängu kaitses, kuid järgmine mäng võib tulla kehv.
KalevRuus
Kasutaja

Kas uus neeger ei mänginud?
Vasta