"Parimad" postitused 2010

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

"Parimad" postitused 2010

Postitus Postitas Rix »

HUA!

Kunagi sai lubatud, et kogun vaikselt idiootsemaid postitusi 2010. aastal. Palun alljärgnevaid nüüd mitte idiootsetena võtta, tegemist on näidetega, kus enne oleks võinud tõesti mõelda, kui näppe klahvile asetada. Lõppu ka minu mõned personaalsed auhinnad (idee ühest teisest foorumist). Tegemist ei ole edetabeliga, vaid suvalise järjekorraga:

Järjepidevuse etalon Asjaajaja:
1.
Asjaajaja kirjutas:Ma juba näen vaimusilmas, kuidas Tartu Rock 30-punktilisi pakke Cramole vajutab. :koss:
ja siis paar lehekülge edasi, aga ikka samas teemas
Asjaajaja kirjutas:Kuni ei ole olnud ühtegi mõjuva tähtsusega kohtumist Cramo vs Rock, ei ole mõtet ühtegi ennatlikku järeldust teha.
ja hiljem samal teemal:
Selles mõttes, et Rock võidaks isegi praeguse koosseisuga Cramot kui vaja. Lisaks tuleb veel Talts juurde. Kui tuleks Tsin ka, siis Cramo ja Rocki vahel kaoks igasugune võrdlusmoment ära - meeskonnad on lihtsalt täiesti erinevatelt redeliastmetelt

2. Sama mees fakte nentimas..
Asjaajaja kirjutas:Rockil käib ikka range selekteerimine, mitte nagu Cramos, kus kohale tuuakse mingi suvaline jorr, kes hooaja keskel ära saadetakse ning kelle asemele tuuakse siis uus ja samasugune. Natuke häbi, et Eestit esindab VTB liigas Kalev/Cramo. Võiks ikka mõni tugevam Eesti klubi esindada - vähemasti selline, kes kuulub esikolmikusse. Teatavasti, Kalev/Cramo on Eestis kroonitud paremuselt 4. meeskonnaks.
3.kadakaräppar Bawse stiilinäited, kuidas teha järeldusi ja pannakse "maakaid" paika:
Bawse kirjutas: Tarvas Pressing Brett McGee'ga
Nope, mul pole Tarva särki ja seega ei ole ma ühtegi mängu näinud, nii et ma oleks "Tarva särgis". Ega ma mingi maakas pole.
Küll olen ma aga näinud Tarva mänge tsiviilriietuses. Ainus põhjus, miks sa hindad teda kõrgelt ja arvad, et ta on vajalik mängumees, peitub selles, et Tarva tiimis pole piisavalt sügavust. Sellepärast peabki ta teie mänguminuteid prussakana ära sööma, et teil pole korralikku eestlast tema positsioonile panna.
4. Postitajad ajavad intelligentselt eesti korvpalliasja. Milline mõtetevahetussügavus!
cramokalev kirjutas:Rock on hale.
suvakas kirjutas: ega cramo parem pole
5. Egerti stiilinäide, kuidas foorumis võiks suhelda
Egert kirjutas:Tooge jah see kits tagasi, äkki hakkab Roberti või Jonesi kallal tõmblema.
6. Nagu ikka, enne kui mängud pihta hakkavad, võib foorumis ettenutmine alata! Tagantjärele muidugi hea lugeda...
YO kirjutas:Just vaatasin Kalevi konkurentide kooseise. VEF tundub nimede poolest kõige nõrgem, ehk neilt saab äkki alla 20-ne. Khimiki, Zalgiris. Prokom, Azovmash - nende vastu võib asi päris inetus minna.
YO kirjutas:Tulemuse poolest oleks vist Kalevil viisakam kõikidel mängudel loobumis kaotus anda.... siis saaks öelda, et "saime ainult 20ga"
7. Hooaja keskel ilmus siia huvitavaid poste kasutajalt Hendrik, üks stiilinäide mitmest... (vt ka auhindu)
Hendrik. kirjutas:Et keegi kunagi tahtis teada kust mul selline info et Fox on tagasi tulemas, siis see foorumi jutt oli pask kuna ei ma ei võinud õiged allikaid avaldada. Aga kuna asi nüüd nii kindel, et Fox on tagasi tulemas siis võin ka allikad avaldada - nimelt mu tädi on Nate Foxi naine ning suvel kui nad Eestis käisid, siis tuli mul Nate'ga juttu sellest ja ütles, et ta võtab Kalevi juhtkonnaga ühendust ja kui juhtkond on nõus, siis ta tahaks tagasi tulla et karjäär lõpetada ja peale seda pereelule keskenduda.
[/quote]

Üldiselt võib siia siis neid postitusi eelmisest aastast lisada, ise sorasin peamiselt mälu järgi selle hooaja postitustes ning kõike ei suutnud ka läbi vaadata. Pole selles foorumi tsiteerimises ka kõige osavam näpp, seega loodetavalt on need tsiteeringud ikkagi leitavad.

Aasta "optimisti" auhinna annaks spartaklasele
Kainestaja teenelise juhi esimese klassi ordeni on ära teeninud kasutaja Aff
Aasta "viissada postitus minutis, kui mäng käimas" diplomi ja koha basket.ee autahvlil on ära teeninud thundertaker, barons ja huh im kito
Wismari-nimelise aastapreemia ja tasuta süstid on ära teeninud Hendrik. nimeline kasutaja (vt ülal poste augustist)

Kõige fännima fänni tiitel võiks minna Go Cramole, kes ei pea paljuks autoga läbi lumetuisuse Tartu Cramole kaasa elama sõita
Parimate postitajate tipp 6, ilma igasugu irooniata, võiks olla vaim564, nojah, Ekuuuu, terze, krysver, alex ja alan
Viimati muutis Rix, 03 Jaan 2011, 16:33, muudetud 1 kord kokku.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Hendrik.
Kasutaja

Re: "Parimad" postitused 2010

Postitus Postitas Hendrik. »

Üleminekute periood ei ole veel läbi, küll te näete ,et Fox tuleb tagasi. Oma salajatest allikatest võin öelda ,et Nate on praegu võõrutusravil.
Tartu Rock!
Kasutaja avatar
lamp
Kasutaja

Postitus Postitas lamp »

väga lahe teema :D , hea töö Rix !!
keegi veel idiootseid kometaare leiab võiks veel siia lisada..
Kasutaja avatar
Genuin
Kasutaja

Postitus Postitas Genuin »

Tore list, Rix! Kiidan.
Kui võib, lisaksin paar kategooriat juurde, mis möödunud aastat minu meelest samamoodi ilmestasid. Ärge keegi südamesse võtku, ega ma paha pärast.

Aasta robot: kasutaja brendokas - üle 90% tema postitustest räägib arvude keeles või ei sisalda ühtegi sõna (nt. mängijate sünnipäevateemad).

Aasta internetiräuskaja: kasutaja patu89. Tema harju keskmine postitus:
keegi saab siis äkki ka hea lingi anda!!!!!!!!!!
Kas neid vuvuzelat Eestist ei saa kuskilt osta?
kodus kapi peal võiks üks seista!!!
Aasta politseinik: moderaator Marxx762 - hoolitseb alati kenasti foorumi puhtuse eest ja noomib korrarikkujaid ja off-topicu tekitajaid.
Viimati muutis Genuin, 03 Jaan 2011, 16:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Sanro
Kasutaja

Postitus Postitas Sanro »

Tänud muheda kokkuvõtte eest :)
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Hendrik. strikes again! Samas eks eneseiroonia on ka omaette voorus :)
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Rix kirjutas:Parimate postitajate tipp 6, ilma igasugu irooniata, võiks olla vaim564, nojah, Ekuuuu, terze, krysver, alex ja alan
Ma lisaks sinna top kuue (kus on tegelikult nimetatud 7 inimest) hulka veel ühe kasutaja ja see oleks just nimelt selle huvitava teema üles võtnud Rix ise.

Esiteks, ma ei loe sageli pikkasid kommentaare läbi, mis foorumis kirjutatakse. Aga, kui tegu on olnud Rixiga, siis olen ikkagi huvi pärast läbi lugenud, kuna tema arvamustes ON sisu ja pole mingi lihtlabane lahmimine.

Kiitus ka ennustusmängude läbiviijatele (eriti Alexile, kes on nendega kõige rohkem tegelenud)!

Kiitus ka me oraaklitele ja muudele naljahammastele, kes on oma "vaimukate" ja sõna otseses mõttes vaimukate kommentaaridega muige suule toonud!
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
brendokas
Kasutaja

Postitus Postitas brendokas »

Genuin kirjutas: Aasta robot: kasutaja brendokas - üle 90% tema postitustest räägib arvude keeles või ei sisalda ühtegi sõna (nt. mängijate sünnipäevateemad).
Selles on sul õigus, aga kui mul midagi tarka öelda pole, siis ma parem ei ütle midagi :D
Kasutaja avatar
Genuin
Kasutaja

Postitus Postitas Genuin »

brendokas kirjutas:
Genuin kirjutas: Aasta robot: kasutaja brendokas - üle 90% tema postitustest räägib arvude keeles või ei sisalda ühtegi sõna (nt. mängijate sünnipäevateemad).

Selles on sul õigus, aga kui mul midagi tarka öelda pole, siis ma parem ei ütle midagi :D
Taipan. Nagu ma ka enne ütlesin, siis no offence. :D
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja

Postitus Postitas Patrioot »

Rix kirjutas: kadakaräppar Bawse
:sarcasm: :good:

Olgem ausad - kõikvõimalikud Spartaklased, Asjaajajad ja Affid annavad sellele foorumile natuke laksu juurde.
Spartaklase postid toovad alati naeratuse näole. Nad on küll sellised nagu nad on, aga eelistan lugeda enne nende postitusi, kui mingisugust mõttetut cramo ja rocki lapsfännide omavahelist kiunumist.

Üldine kaader on ju tegelikult suht normaalne välja kujunenud. Kõik võtavad aktiivselt sõna, mis tegelikult ongi ju selle saidi mõte. Lisaks osaletakse aktiivselt mängudes (special kiitused Alexile nende korraldamise eest. Teadagi, kui aeganõudev tegevus see on).

Enda top 5, kelle poste on alati huvitav lugeda, kuna sa ei leia sealt kunagi mingisugust emotsioonide pealt lajatatud jama on: Rix, Kalev4ever, Alex, Marxx, Alan. Kindlasti on neid veel, aga need nimed tulevad esimesena meelde.

Head uut aastat kõigile ja pikka meelt trollide osas.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Patrioot kirjutas:
Rix kirjutas: kadakaräppar Bawse
:sarcasm: :good:

Olgem ausad - kõikvõimalikud Spartaklased, Asjaajajad ja Affid annavad sellele foorumile natuke laksu juurde.
Spartaklase postid toovad alati naeratuse näole. Nad on küll sellised nagu nad on, aga eelistan lugeda enne nende postitusi, kui mingisugust mõttetut cramo ja rocki lapsfännide omavahelist kiunumist.

Üldine kaader on ju tegelikult suht normaalne välja kujunenud. Kõik võtavad aktiivselt sõna, mis tegelikult ongi ju selle saidi mõte. Lisaks osaletakse aktiivselt mängudes (special kiitused Alexile nende korraldamise eest. Teadagi, kui aeganõudev tegevus see on).

Enda top 5, kelle poste on alati huvitav lugeda, kuna sa ei leia sealt kunagi mingisugust emotsioonide pealt lajatatud jama on: Rix, Kalev4ever, Alex, Marxx, Alan. Kindlasti on neid veel, aga need nimed tulevad esimesena meelde.

Head uut aastat kõigile ja pikka meelt trollide osas.
Kuisjuures on ka endal hea meel foorumi üle. Kuigi vahel laksutan isegi emotsiooni pealt. Aga siiski proovin end vaos hoida.
Ma ei saa aru mis on juhtunud Spartaklasega??? Kus meie kritiseeritud sõber on jäänd? Või on kriitika kadund?
Muidugi Alex väärib tõesti eraldi kiitust, ning oli vist? ka KalevRuus- Kalev Kruus???
Üks küsimus mis mind painab, on see et kas nt tänase Matt Hall'i postitusest tuleneva info said lehe neegrid meie foorumist? Ma kaldun arvama ja loodan et jah, ma usun et meie foorumist on saanud neile tihe külastuspaik, ning info allikas...
Loodan, et peagi on meil juba 1000 kasutajat koos. Ja loodan aktiivsemaid diskussioone. Muide Demarr, temal on on palju toredat infot alati, eriti suvel, UURIVA AJAKIRJANDUSE tiitli annaksin mina just temale!
EDU TEILE KÕIGILE!!!

EDIT: Paljud foorumlased üldse aktiivselt mängudel käivad ja teavad teineteist kasvõi nägupidi???
Kasutaja avatar
Kristo
Kasutaja

Postitus Postitas Kristo »

marxx762 kirjutas:Paljud foorumlased üldse aktiivselt mängudel käivad ja teavad teineteist kasvõi nägupidi???
Mina olen igal kodumängul kohal ja võimaluse korral ka välismängudel. :koss:
Kasutaja avatar
Madli
Kasutaja

Postitus Postitas Madli »

Kõige fännima fänni tiitel võiks minna Go Cramole, kes ei pea paljuks autoga läbi lumetuisuse Tartu Cramole kaasa elama sõita
Kirjutan kahe käega alla :clap: Aktiivsem fänn kui paljud tallinlased...
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Postitus Postitas Bawse »

Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. :oops: :oops: Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

peace nigga...
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Vasta