Jaan Puidet
Jaan Puidet
...saab täna aasta vanemaks, seda siis Basket.ee andmetel. Mis seal ikka, et ikka Õnne külla tuleks ja pallid rõngasse lendaks!
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Re: Jaan Puidet
Rix kirjutas:Et ikka Õnne külla tuleks ja pallid rõngasse lendaks!
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Korx300 kirjutas:Rix kirjutas:Et ikka Õnne külla tuleks ja pallid rõngasse lendaks!
PALJU ÕNNE !
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Korx300 kirjutas:Rix kirjutas:Et ikka Õnne külla tuleks ja pallid rõngasse lendaks!
-
- Kasutaja
Egert kirjutas:PALJU ÕNNE !
Kinnitamata info kohaselt mees igal juhul jälle vigane. Aga palju õnne ja loodame, et õnnestub ikka suurde mängu üks hetk murda!
jah, ta on kindlalt vigastatud.TDK kirjutas:Kinnitamata info kohaselt mees igal juhul jälle vigane. Aga palju õnne ja loodame, et õnnestub ikka suurde mängu üks hetk murda!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ei mäleta, mis hooaja alguse mängus Puidet viimasel sekundil kolmese teele saatis, aga paraku kolmest ei loetud, kuna aeg sai napilt varem otsa.
Igal juhul, potentsiaali on ja ma usun sellesse kutti. Palju õnne!
Igal juhul, potentsiaali on ja ma usun sellesse kutti. Palju õnne!
Fear the prophet!
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Rockiga BBL-i karikas vist , loodame , et vigastused karjääri ära ei riku ja palju õnne!
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Siimu kirjutas:Palju õnne!