NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
Re: NBA Elite 2011 ja NBA 2K11
nagu öeldud, parandused oodatud.. igaks saab rostereid muuta ja salvestada ja linkida siia uuesti
Kas Eesti tiimidega ei saagi pelada Seasonit või Assosiationit. Aind quick game only ?
Teeks online's mingi Seasoni.
Oleks keegi huvitatud ?
Oleks keegi huvitatud ?
Kuida ma onlines mängida saan ? Mul pole kasutajat seal ;Dkris550 kirjutas:Teeks online's mingi Seasoni.
Oleks keegi huvitatud ?
davaikris550 kirjutas:Teeks online's mingi Seasoni.
Oleks keegi huvitatud ?
Võru KK meeskonnas Oliver Kaljuvee on tegelikult Olver Kaljuvee
- KossuKrissu
- Uus kasutaja
kle KRIS550 mis selle kood vnoh cd-key on ? tahaks online mängida..
Mul küsis alguses seda, aga pärast enam ei küsinud millegi pärast ja siis sain regada.
Mängin XBOX 360ga My Playerit ja olen 26 mängu mänginud Miami Heatis.Overall u 40.
Keegi online ei viitsi XBOXiga?
Oleks tahtnud kellegiga proovida online pc.Ple originaal ja oleks võinud pelada.Viitcib keegi,siis võib märku anda:)
teeks aga pole televiisorit jälleParvetaja kirjutas:Mängin XBOX 360ga My Playerit ja olen 26 mängu mänginud Miami Heatis.Overall u 40.
tädi tõi oma digi teema siia ja võttis teleka ära ....
nüüd vaja jälle mingi uus osta võtab veits aega ...
Kuidas saab online mängida, kui mul ei ole originaal mäng ?tauriH kirjutas:Oleks tahtnud kellegiga proovida online pc.Ple originaal ja oleks võinud pelada.Viitcib keegi,siis võib märku anda:)
sama vastus olen cd key-d otsind ka netist aqa pold justkui:D
kellegil on siis andku, saame kõik onlineis mängida
kellegil on siis andku, saame kõik onlineis mängida
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
NBA 2K11 ikka paras sitt. Üks jama teise otsa . Kõigepealt viskab My Playeriga mängu kinni Save Game'i lahti võttes.
Nüüd kui olen seasonit mänginud juba ca. 30 mängu( 10 min Q) Siis neljandal veerandajal 5 minuti peal viskab jälle mängu lihtsalt kinni.
Nüüd kui olen seasonit mänginud juba ca. 30 mängu( 10 min Q) Siis neljandal veerandajal 5 minuti peal viskab jälle mängu lihtsalt kinni.
Kuulge mis annab see kui sa paned skill pointe reboundile? Kas sa hüpad nagu lauda võttes kõrgemale?lol