Ei saa mina sellest meeskonnast aru kuidas on võimalik üks päev väga head mängu teha ja siis lasteaia tasemel (isegi seda on palju öeldud )esineda.
Masendav punt,masendav...

Kusjuures mõtlesin mängu ajal sama, et praegu kuluks meeskonda ära paar isetsevat neegrit, kes vähemalt ei julge rünnata ja visata. Ei saa ainult eestlastega klubikorvpalli mängida.kasutaja123 kirjutas:Kalevil on neegreid juurde vaja, kamaluga neegreid !!
ma usun, et asi on ikkagist peatreenerist..Go Cramo! kirjutas:Mis kuradi ettevalmistusest need mehed räägivad? Oleks minu teha, võtaks ma enamikel meestel kolmandiku palka maha! Krt nagu peata lambakari seal platsil, hulleim mäng mida ma näinud olen vähemalt sellel hooajal kindlasti.
Ei saa mina sellest meeskonnast aru kuidas on võimalik üks päev väga head mängu teha ja siis lasteaia tasemel (isegi seda on palju öeldud )esineda.
Masendav punt,masendav...
Võibolla on asi minus ja pole hoolega vaadanud, aga polegi sind ammu saalis näinud.Egert kirjutas:saali ma enam küll tükk aega mänge vaatama ei lähe !!!
kräka5 kirjutas:Kurat ka neil endal juba häbi ei hakka ve???ma ei julgeks nende asemel koju tullagi.Preagu vajatakse katsutelt lume koristajaid.Need tuimad inimesed vb selelga saavad hakakma äkki???No nagu räägiti et see must on kõva mängumees aga sittagi ta viimasel aja ei suuda teha.Aga siin polegi midagi imestada kui sõbra kuttid kah neile ära teevad:D
Masnedav