Mina toetan, täitsa tõsiselt. Sa oled üks parimaid kasutajaid siin foorumis.Bawse kirjutas:Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?
"Parimad" postitused 2010
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Re: "Parimad" postitused 2010
Ära nüüd nii palju muretse. Mõne "vanainimese" jaoks on su kõnepruuk lihtsalt veidi... ebatavaline. Aga minu meelest sinu postituste sisu üle küll keegi naernud pole. Igastahes, keep it going, igaüks, kes pole troll, on hea kasutaja!Bawse kirjutas:Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?
Suur tänu südamlike sõnade eest! Ma olen seda ise ka vahepeal mõelnud kusjuures.kasutaja123 kirjutas:Mina toetan, täitsa tõsiselt. Sa oled üks parimaid kasutajaid siin foorumis.Bawse kirjutas:Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Ei teagi, kas naerdakse sinu üle või naerdakse sinuga - otsusta ise. Minule pakuvad sellised koloriitsed indiviidid palju rõõmu, nagu Sina seda oled, ajab naerma. Naermine on teadagi tervisele kasulik.Bawse kirjutas:Suur tänu südamlike sõnade eest! Ma olen seda ise ka vahepeal mõelnud kusjuures.kasutaja123 kirjutas:Mina toetan, täitsa tõsiselt. Sa oled üks parimaid kasutajaid siin foorumis.Bawse kirjutas:Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?