"Parimad" postitused 2010

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
kasutaja123
Kasutaja
Kontakt:

Re: "Parimad" postitused 2010

Postitus Postitas kasutaja123 »

Bawse kirjutas:Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. :oops: :oops: Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?
Mina toetan, täitsa tõsiselt. Sa oled üks parimaid kasutajaid siin foorumis.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja

Postitus Postitas Zog »

Bawse kirjutas:Kõik te viskate siin minu üle siin nalja. :oops: :oops: Suht embarresed nagu, miks? Kas keegi mind siin toetab ka?
Ära nüüd nii palju muretse. Mõne "vanainimese" jaoks on su kõnepruuk lihtsalt veidi... ebatavaline. Aga minu meelest sinu postituste sisu üle küll keegi naernud pole. Igastahes, keep it going, igaüks, kes pole troll, on hea kasutaja! :clap: :clap: :clap:
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Postitus Postitas Bawse »

kasutaja123 kirjutas:
Suur tänu südamlike sõnade eest! Ma olen seda ise ka vahepeal mõelnud kusjuures.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Bawse kirjutas:
kasutaja123 kirjutas:
Suur tänu südamlike sõnade eest! Ma olen seda ise ka vahepeal mõelnud kusjuures.
Ei teagi, kas naerdakse sinu üle või naerdakse sinuga - otsusta ise. Minule pakuvad sellised koloriitsed indiviidid palju rõõmu, nagu Sina seda oled, ajab naerma. Naermine on teadagi tervisele kasulik.
Vasta