Nende kahe asjaga 100% ühel meelel!BCKLV kirjutas: - Ma ei harju vist kunagi selle punktipõhise tabeliga. Kui mitte teised liigad, siis vähemalt Balti Liiga tabel võiks Kalevi lehel olla võiduprotsendi arvestusel. Usun, et paljud korvpallisõbrad rõõmustaks selle üle.
- Meeldib uudiste rohkus, jään ootama tantsutüdrukute lehte
Uus kujundus
Re: Uus kujundus
- samas on Avalehe link menüüs olemas, kuid muidugi loogiline oleks logo viib avalehele.BCKLV kirjutas: Aga tooks välja omapoolsed tagasihoidlikud ettepanekud:
- Kalevi logol (üleval vasakul) klikkides võiks avalehele tagasi viia. Oleks loogiline.
- Järgmise mängu esiletoomine ja pinget tekitav countdown on tore, aga ideaalne oleks sellel real ka ära näidata mängu kuupäev, kellaaeg, kuskohas ja pileti hind.
- Kuupäeva leiab samuti kohe countdowni alt paremalt. Topelt oleks natuke tobe panna.
- Vajutus VTB bannerile avab uue vahelehe, mis ei vii kuhugi. (Võiks lingi eemaldada vms.)
- Täna näitab juba VTB mängu countdowni tänase mängu asemel.
- Taust läheb ka liiga järsult siniseks, kuid see otseselt ei häiri.
Muidu
- Täna näitab juba VTB mängu countdowni tänase mängu asemel.
- Taust läheb ka liiga järsult siniseks, kuid see otseselt ei häiri.
Muidu
-
- Kasutaja
mina tunnen puudust avalehel nähtud foorumi viimastest postitustest
- kalevcramo
- Kasutaja
miks te üldse kodulehel käite niisama? ma küll tulen otse foorumisse, olen alati tulnud.
-
- Kasutaja
tulen alati pealehelt lootuses et äkki on midagi uuendatud:Dkalevcramo kirjutas:miks te üldse kodulehel käite niisama? ma küll tulen otse foorumisse, olen alati tulnud.
Mida rohkem klikke koduleht saab, seda parem on reklaami sinna müüa ning Kalevi koduleht ei jää kiratsema. Nii et käige ikka http://www.bckalev.ee" onclick="window.open(this.href);return false; kaudu foorumis
... kuigi foorumi link võiks küll nähtavamal, näiteks peamenüüga ühes reas olla.
... kuigi foorumi link võiks küll nähtavamal, näiteks peamenüüga ühes reas olla.
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
tehti leht, panti värsked uudised, mis on nüüdseks juba 4 päeva vanad
mis uudiseid sa iga päev ootad?jasson2 kirjutas:tehti leht, panti värsked uudised, mis on nüüdseks juba 4 päeva vanad
Et Kapo pidas kinni MUPO juhi, ja Peterbutgi turistigrupile kukkus vanalinnas pähe jää kamakas?
Mina loodan näha seal uudiseid, mis puudutavad meeskonda või endiseid mängijaid.jasson2 kirjutas:tehti leht, panti värsked uudised, mis on nüüdseks juba 4 päeva vanad
Rohkem ei olegi vaja - teisi meeskondi puudutavad uudised ei huvita ja neid saab vajadusel ka ajalehest lugeda.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin