Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Kas keegi teab, et kas Lebron täna mängib?
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
egert teab, aga ma bännisin ta ära.Ragles136 kirjutas:Kas keegi teab, et kas Lebron täna mängib?
Lõpuks kauaks sai ?marxx762 kirjutas:egert teab, aga ma bännisin ta ära.Ragles136 kirjutas:Kas keegi teab, et kas Lebron täna mängib?
Aga teemasse.
Tna on miamil mäng bullsiga ?
Kui jah siis peaks mängima. kuskilt lugesin, et tuleb bullsi vastu mängima.
Arvatavasti ta täna ei mängi. Hommikusel viskamisel ei osalenud ning osalemine on väga kaheldav. Oodatakse kui James 100% korras ning millegagi riskima ei hakata.
Pealegi milleks küsida selliseid lolle küsimusi?
Igaüks, kes oskab interneti kasutada peaks vastused leidma ESPN-ist, yahoo-st või nba koduleheküljelt
Igaüks, kes oskab interneti kasutada peaks vastused leidma ESPN-ist, yahoo-st või nba koduleheküljelt
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Tra sul on alati midagi ytlemist kui Miami Heatist räägitakse, mine vaata youtubest Mavericksi videosid ja mine toksi pihkumavs kirjutas:Arvatavasti ta täna ei mängi. Hommikusel viskamisel ei osalenud ning osalemine on väga kaheldav. Oodatakse kui James 100% korras ning millegagi riskima ei hakata.
Miami Heat Is The Best !
Kas siit siis ei või kysida ?Ragles136 kirjutas:Tra sul on alati midagi ytlemist kui Miami Heatist räägitakse, mine vaata youtubest Mavericksi videosid ja mine toksi pihkumavs kirjutas:Arvatavasti ta täna ei mängi. Hommikusel viskamisel ei osalenud ning osalemine on väga kaheldav. Oodatakse kui James 100% korras ning millegagi riskima ei hakata.
Miami Heat Is The Best !
Ragles136 kirjutas:Tra sul on alati midagi ytlemist kui Miami Heatist räägitakse, mine vaata youtubest Mavericksi videosid ja mine toksi pihkumavs kirjutas:Arvatavasti ta täna ei mängi. Hommikusel viskamisel ei osalenud ning osalemine on väga kaheldav. Oodatakse kui James 100% korras ning millegagi riskima ei hakata.
Hakkas parem? Eks vastavalt vanusele on ka keeleoskus. Kardan, et inglise keele oma pole veel sul piisavalt hea, et selliseid kodulehti külastada või siis üldse interneti kasutada. Ja minu vastus ei olnud absoluutselt seotud Heati vastu, vaid sinu mõttetu küsimuse, millele saab vastust igast suuremast spordiportaalist.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Räägi siis, et kuidas see mõttetu kysimus oli?mavs kirjutas:Ragles136 kirjutas:Tra sul on alati midagi ytlemist kui Miami Heatist räägitakse, mine vaata youtubest Mavericksi videosid ja mine toksi pihkumavs kirjutas:Arvatavasti ta täna ei mängi. Hommikusel viskamisel ei osalenud ning osalemine on väga kaheldav. Oodatakse kui James 100% korras ning millegagi riskima ei hakata.
Hakkas parem? Eks vastavalt vanusele on ka keeleoskus. Kardan, et inglise keele oma pole veel sul piisavalt hea, et selliseid kodulehti külastada või siis üldse interneti kasutada. Ja minu vastus ei olnud absoluutselt seotud Heati vastu, vaid sinu mõttetu küsimuse, millele saab vastust igast suuremast spordiportaalist.
Miami Heat Is The Best !
Rahunege juba maha, ma loodan, et te siiski pole sellises tasemel nagu mõni siin.
Mida rohkem küsimus,teemakohaseid, seda kasulikum foorumile.
Mida rohkem küsimus,teemakohaseid, seda kasulikum foorumile.
Küsimus oli ju teema kohane, ei tea miks see Mavs tuleb siia OT-d puhuma üldse
Nagu ma ka ennem olen maininud, siis kasutaja cavs võiks ennem rikkaikult järele mõelda, ennem kui ta midagi kirjutab. Oleks tal endal parem ja kogu maailma rahu oleks sellest hetkest garanteeritud.Soho kirjutas:Küsimus oli ju teema kohane, ei tea miks see Mavs tuleb siia OT-d puhuma üldse
Ja LeBron on kaheldav tänasele mängule, kui kellegil on uuemat siseinfot, siis võib teatada.
PS! Muide, see et Egert ära bänniti, on küllaltki taunitav. Kes nüüd HD videosid postitab ja lühikesi, aga tabavaid kommentaare kirjutab? Loodan, et bänn on lühike, igatahes.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
1 päev on bänn, rahunege maha nüüd.
Ei saa Egert on selle foorumi hing Oma videodegaKristo kirjutas:1 päev on bänn, rahunege maha nüüd.
p.s miks ta üldse ära bänniti? Esimest korda näen, seda minu aja jooksul siin ....
-
- Kasutaja
Bulls võitis Heati jeee mina olen rahul:)
mis krt selle nowitskiga lahti on ? mingi põlve trauma aga kui kauax ta eemal on ?