Robert Krabbendam
Re: Robert Krabbendam
Ma kohe mitte ei saa üle!
Mis siis Krabbendamis saanud on?
Mingit kindlat ei-d ei ole ju olnud? Või on?
Ehk keegi targem oskab seletada?
Mis siis Krabbendamis saanud on?
Mingit kindlat ei-d ei ole ju olnud? Või on?
Ehk keegi targem oskab seletada?
Pidavat veel Hollandis olema. Kalkuni jutu järgi pidavat korra tulema Eestisse ning siis lõpetatakse leping. Uut meest ei ole mõtet ka enam otsima hakata, kuna BBL-is ei saa enam leegionäre registreerida ja KML-is lõpeb see registreerimine veebruaris.
Oot, see siis tähendab, et kui Rock tahaks Taltsi asemele kedagi tuua, siis BBLi enam ei saa regada? Eks siis näis, kuidas Eichfuss ja Paadee seal hakkama saavad, Rockil on päris keerulisi mänge veel ees.Egert kirjutas:Pidavat veel Hollandis olema. Kalkuni jutu järgi pidavat korra tulema Eestisse ning siis lõpetatakse leping. Uut meest ei ole mõtet ka enam otsima hakata, kuna BBL-is ei saa enam leegionäre registreerida ja KML-is lõpeb see registreerimine veebruaris.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Võibolla mingid erandid on, kuna VEF tahab ka oma mängijaid BBLi regada.Rix kirjutas:Oot, see siis tähendab, et kui Rock tahaks Taltsi asemele kedagi tuua, siis BBLi enam ei saa regada? Eks siis näis, kuidas Eichfuss ja Paadee seal hakkama saavad, Rockil on päris keerulisi mänge veel ees.Egert kirjutas:Pidavat veel Hollandis olema. Kalkuni jutu järgi pidavat korra tulema Eestisse ning siis lõpetatakse leping. Uut meest ei ole mõtet ka enam otsima hakata, kuna BBL-is ei saa enam leegionäre registreerida ja KML-is lõpeb see registreerimine veebruaris.
BBL-is saab meeskonna nimekirjas vabalt muudatusi teha kuni 28. Veebruarini kella 17.00-ni.Egert kirjutas:Võibolla mingid erandid on, kuna VEF tahab ka oma mängijaid BBLi regada.Rix kirjutas:Oot, see siis tähendab, et kui Rock tahaks Taltsi asemele kedagi tuua, siis BBLi enam ei saa regada? Eks siis näis, kuidas Eichfuss ja Paadee seal hakkama saavad, Rockil on päris keerulisi mänge veel ees.Egert kirjutas:Pidavat veel Hollandis olema. Kalkuni jutu järgi pidavat korra tulema Eestisse ning siis lõpetatakse leping. Uut meest ei ole mõtet ka enam otsima hakata, kuna BBL-is ei saa enam leegionäre registreerida ja KML-is lõpeb see registreerimine veebruaris.
1. märtsist kuni 14. märtsini registreeritud mängija eest tuleb maksta 500 euri ja 15. märtsist kuni 4. aprillini registreeritud mängija eest 1000 euri.
Vähemalt mina olen nii sellest aru saanud.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
UTTV kommentaatorid väitsid ka, et BBL-i on aega veel uusi mehi registeerida.Patrioot kirjutas: BBL-is saab meeskonna nimekirjas vabalt muudatusi teha kuni 28. Veebruarini kella 17.00-ni.
1. märtsist kuni 14. märtsini registreeritud mängija eest tuleb maksta 500 euri ja 15. märtsist kuni 4. aprillini registreeritud mängija eest 1000 euri.
Vähemalt mina olen nii sellest aru saanud.
Siis sain BBLi kohta valesti aru, aga KML-i kohta oli alles hiljuti mingi artikkel kus oli mainitud et veebruaris saab läbi tastuta regamine.
Õhtulehest: Uuringute järel selgus, et Kalev/Cramo hollandlasest leegionär Robert Krabbendam on jala väsimusmurru tõttu umbes paariks kuuks mängust väljas. Läbirääkimised temaga lepingu lõpetamise üle jätkuvad.
-
- Kasutaja
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/bal ... d=38776329" onclick="window.open(this.href);return false;
Nüüd siis asi ametlik Krabbendamiga leping lõpetatud ja kas keegi asmele tuleb pole otsutatud. Kuid teades Kalev/Carmo kõhna rahakotti siis vaevalt ,et keegi Krabbendami asemele tuleb.
Nüüd siis asi ametlik Krabbendamiga leping lõpetatud ja kas keegi asmele tuleb pole otsutatud. Kuid teades Kalev/Carmo kõhna rahakotti siis vaevalt ,et keegi Krabbendami asemele tuleb.
-
- Kasutaja
Ma usun, et keegi tuuakse ikka abiks.