EiStat kirjutas:Kas kuskilt televiisorist või internetist pole võimalik seda mängu vaadata?
Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
Krdi kahju, et delfi ka ülekandeid ei tee. Eelmine aasta mäletan küll ülekannet kalevi hallist. Täna oleks ju vaatajaid tohutult.
Mis seal ikka, eks tuleb basketiga leppida..
Kas teil töötab basket.ee lehekülg?tempo kirjutas:Krdi kahju, et delfi ka ülekandeid ei tee. Eelmine aasta mäletan küll ülekannet kalevi hallist. Täna oleks ju vaatajaid tohutult.
Äkki keegi postitaks otse lingi live ülekandele
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Mul see basket.ee online töötab ka nii kuis jumal juhatab! Sel hooajal suht harva selle vahendusel miskit jälgida saanud.tempo kirjutas:Krdi kahju, et delfi ka ülekandeid ei tee. Eelmine aasta mäletan küll ülekannet kalevi hallist. Täna oleks ju vaatajaid tohutult.
Ragles136 kirjutas:Kas teil töötab basket.ee lehekülg?tempo kirjutas:Krdi kahju, et delfi ka ülekandeid ei tee. Eelmine aasta mäletan küll ülekannet kalevi hallist. Täna oleks ju vaatajaid tohutult.
E: Tööle hakkas
Miami Heat Is The Best !
Hmm...mul ei miskitRagles136 kirjutas:Ragles136 kirjutas:Kas teil töötab basket.ee lehekülg?tempo kirjutas:Krdi kahju, et delfi ka ülekandeid ei tee. Eelmine aasta mäletan küll ülekannet kalevi hallist. Täna oleks ju vaatajaid tohutult.
E: Tööle hakkas
kuradima basket.ee rämps jälle ei toimi
-
- Kasutaja
mul ei leia isegi basketi kodukat üles:) mis siis muust rääkida peab lootma delfile ja postimehele
Delfi on ka surnud ( vähemalt minu tabloole pole viie minuti jooksul midagi ilmunud )... postimees pole ka veel alustanud...äkki Kalevi Spordihallis netiprobleemid ?theundertaker kirjutas:mul ei leia isegi basketi kodukat üles:) mis siis muust rääkida peab lootma delfile ja postimehele
-
- Kasutaja
ei oska öelda jah:) kahtlane, kas kellegil mõni sõber mängul pole?
Bwin-st näeb seisu.
https://www.bwin.com/livebets.aspx?zone ... c87364de_1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.bwin.com/livebets.aspx?zone ... c87364de_1" onclick="window.open(this.href);return false;
Postimees töös...seis 2:7
E: Skele ei mängi!
E: Skele ei mängi!
mõttetu närvitseda siin neti lehega, et live skoori näha .. vaatan parem pärast mängu spordi uudistest lõpp seisu.
Patsiga poiss seal serveris on vist hädas - ei tule lahti see lehtJaak54 kirjutas:Bwin-st näeb seisu.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
juba esimese veerandiga miinus 10 Seis 15:25
kas kaitset üldse ei mängita?
kas kaitset üldse ei mängita?