Mesikäpp !
oi ma tahaks seda ametit endale saada usu mind ma oleksin hullem kui matic..Patrik kirjutas:Käib suht pinda kui minu ees mängu ajal passib ja lehvitab ja vaatab mulle otsa samal ajal kui Kangur pealt näiteks paneb.
Kui Matic sinna karu kostüümi panna, siis oleks maskott aktiivne kätega vehkija ja ei seisaks pealtvaatajatel ees.
Re: Mesikäpp !
Mu arvates võiks teha nii, et kui keegi mängijatest eelmine mäng eriti tujutult on mänginud või mingi distsiplinaarrikkumisega hakkama saanud, siis peab ta järgmine mäng mõmmikostüümi sisse ronima ja rahvast ergutama. Päris lahe oleks vaadata kui 2.08-ne Toome karuna ringi tatsaks.
Kusjuures kui Raadik veel Cramos oli, siis ma arvan, et Raadik oleks ise vabatahtlikult mõmmi sisse roninud - vähe põnevam kui terve mäng pinki soojendada ja moblaga ussi mängida.
Kusjuures kui Raadik veel Cramos oli, siis ma arvan, et Raadik oleks ise vabatahtlikult mõmmi sisse roninud - vähe põnevam kui terve mäng pinki soojendada ja moblaga ussi mängida.
Must huumor, mees, Mesikäpp on surnud
Tema asemel on mingi punane elukas:
Tema asemel on mingi punane elukas:
üks blogi kirjutas:Parim viis laupäevaõhtut veeta on seista väljaku ääres ja olla ahistatud perverdist maskoti poolt.
"Anna tupsud mulle!"
"Sul on ilusad silmad."
"Kui ma selle üle elan, siis ma viin su kohvile."
jne
Who killed da bear?
Agent Zero is the best!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Get 4A0-100 dumps demos for test king and passguide with 100% success wikipedia Our high quality examsheets itil University of Cambridge you well before appearing in the final exams of selftestengine HP