Kossubörs
-
- Kasutaja
Re: Kossubörs
C-Veski
PF-Paade
SF-Erm
SG-Archibald
PG-Tamm
treener-Sõber
PF-Paade
SF-Erm
SG-Archibald
PG-Tamm
treener-Sõber
C- Brown
PF- Kajupank
SF- Erm
SG- Veideman
PG- S.Sokk
treener: Visnapuu
PF- Kajupank
SF- Erm
SG- Veideman
PG- S.Sokk
treener: Visnapuu
Makke+Osby+Doronin+Raap+Kriisa+Kuusmaa
C- Dunigan
PF- Kajupank
SF- Pilk
SG- Tamsalu
PG- Tamm
Treener- Kuusmaa
PF- Kajupank
SF- Pilk
SG- Tamsalu
PG- Tamm
Treener- Kuusmaa
Oskab keegi aidata?#15 kirjutas:Mul ka üks väike küsimus, et kui ma olen omale viis meest ära valinud , kas siis seal kuidagi võimalus valitud mehi kellegi muu vastu ka vahetada samal positsioonil ?
Pm kui sa vajutad uuesti selle positsiooni mehe peale keda sa vahetada tahad, siis avaneb see aken kus meeste nimed! Edasi seal üleval on punasega kirjas mitu punkti sul kasutada on ( see vist sõltub sinu mehe hinnast kes sul praegu on ja järele jäänud punktitest ). Vahetad mehe lihtsalt ära vastavast sellele, et sa punktidesse mahuksid (65 punkti oli vist see maksimum alguses ).#15 kirjutas:Oskab keegi aidata?#15 kirjutas:Mul ka üks väike küsimus, et kui ma olen omale viis meest ära valinud , kas siis seal kuidagi võimalus valitud mehi kellegi muu vastu ka vahetada samal positsioonil ?
Seda, et kas meeste hinnad muutuvad nüüd igapäev või alles 14-ndast veebruarist kui mäng pihta hakkab? ( Et pärast eilset mängupäeva meeste hinnad juba muutusid, saaks kallimalt maha müüa ja parema vastu vahetada )
Tundub, et meeste hinnad ongi muutunu! Mul Heigo Erm näitab: Ostuhind: 8,7 ja Hetkehind: 13,3 ning Rait-Riivo Laane Ostuhind : 5,0 ja Hetkehind 7,3 !!! Päris kindel pole aga ehk on mul õigus...
mul ka raap on teinud tõusu...ostsin 18 eest nyyd väärtus 22!
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
Proovisin mehi vahetada aga uued hinnad(müügihind) hakkavad mõjuma vist alates 14 veebruar...igaljuhul ml ei lase praegu kallimalt müüa!
okei.
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
C - Dunigan
SF - Eichfuss
PF - Osby
SG - Riis
PG - Tamm
Co. - Kuusmaa
Reimo Tamme hind praegu 0,3 võrra tõusnud
SF - Eichfuss
PF - Osby
SG - Riis
PG - Tamm
Co. - Kuusmaa
Reimo Tamme hind praegu 0,3 võrra tõusnud
Kossubörsis ei käigi müümine, vaid ainult ostmine! (vähemalt vanasti oli see nii)maik kirjutas:Proovisin mehi vahetada aga uued hinnad(müügihind) hakkavad mõjuma vist alates 14 veebruar...igaljuhul ml ei lase praegu kallimalt müüa!
A milleks see hetkehind sinna tuleb siis? Tahad meest välja vahetada, siis ikka selle hetkehinnaga ju ... ?scorpion kirjutas:Kossubörsis ei käigi müümine, vaid ainult ostmine! (vähemalt vanasti oli see nii)maik kirjutas:Proovisin mehi vahetada aga uued hinnad(müügihind) hakkavad mõjuma vist alates 14 veebruar...igaljuhul ml ei lase praegu kallimalt müüa!
See hetkehind peaks näitama lihtsalt kui kallilt teised seda meest hetkel osta saavad (ja sina, kui sul seda meest poleks). Ja kui loobud mingist mehest, siis edaspidi sa ei saa selle hinnaga, mis varem ostsid (juhul kui mees on kallinenud), vaid selle hetkehinnaga!maik kirjutas:A milleks see hetkehind sinna tuleb siis? Tahad meest välja vahetada, siis ikka selle hetkehinnaga ju ... ?scorpion kirjutas:Kossubörsis ei käigi müümine, vaid ainult ostmine! (vähemalt vanasti oli see nii)maik kirjutas:Proovisin mehi vahetada aga uued hinnad(müügihind) hakkavad mõjuma vist alates 14 veebruar...igaljuhul ml ei lase praegu kallimalt müüa!
Kuuba-Kitsing-Erm-Raap-Niklus. arvestades mänge, siis sai Võru ja Pärnu liidrid haaratud.Kitsing on ainuke selline, kes võib vabalt barankasi lajatada.